marți, 20 octombrie 2015

Meditatie samanica cu Spiritul Lumii - Brasov 24 OCTOMBRIE ora 13:30Ma numesc Mardare Rares si sunt un practicant al stiintelor oculte din perioada adolescentei. Sunt cititor in Tarot si Rune si am experienta cu meditatia de peste 15 ani. Meditatia pe care o propun publicului larg este de inspiratie nordica, mai exact, din categoria calatoriilor samanice nordice. Prima se intituleaza meditatia cu Spiritul Lumii si are natura de a revela esenta Creatiei, fiecarei fiinte in parte si a purta acea fiinta catre Inima existentei cu toate lectiile spirituale asociate acestei calatorii si experiente.


Meditatia include o invocare a elementelor, a zeitatilor protectoare feminine si divine, a puterii stramosilor si a spiritelor stramosilor sa fie acolo cu noi si sa ne ghideze in calatoria catre Sufletul Lumii numit de alchimisti si Anima Mundi. 


Meditatia poate dura si 2, 3 ore si are ca efecte urmatoarele:
- purificare emotionala, energetica si o aliniere cu energiile divine cele mai inalte
- se pot intampla vindecari spontane fara nici o asteptare asupra acestui lucru.
- revelatii pur personale pe care le poti sau nu sa le impartasesti mai departe.
- are un rol de initiere in sine si este abia inceputul pe o cale care presupune mult lucru cu sinele tau inalt, cu esenta mintii tale dincolo de corpul material.


Meditatia va avea loc sambata, 24 octombrie la ora 13:30.
Locatia Brasov la Ceainaria et caetera, str Latina nr 15.

Inscrieri: Melinda nagymelida3@yahoo.com, tel: 0727573431.Donatie sugerata: 50 lei.


Va asteptam la meditatie !


Cu drag
Rares.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu