vineri, 22 noiembrie 2013

Soarele a intrat in Sagetator! Luminita de la capatul tunelului

A venit Soarele pe strada Sagetatorilor si nu numai. Dupa atatea saptamani de scormonit in interior, dupa ce am fost concentrati mai mult pe detalii, acum incepem sa vedem imaginea de ansamblu, sa fim mai increzatori in viitor, sa privim cu mai mult optimism drumul, misiunea noastra. Chiar daca nu intotdeauna lucrurile se deruleaza cu viteza dorita sau in forma in care ne asteptam, totusi mereu intrezarim o luminita la capatul tunelului si pasim inspre ea. Devenim mai joviali, mai deschisi, directi in comunicare. E timpul sa spunem adevarul despre ce ne dorim, ce nu ne place, cine suntem.
E timpul sa dezvaluim latura noastra aventuroasa si sa ne eliberam de constrangeri. Sagetatorul iubeste libertatea, prin urmare, cu totii vom simti nevoia sa ne implicam cu precadere in activitati care ne permit sa ne miscam si sa ne manifestam degajat.
Incepem sa visam din nou, sa ne dorim, sa ne aliniem cu scopurile noastre, avand mai multa incredere in capacitatea proprie de a materializa intentiile si folosind tot ceea ce ni s-a revelat pe perioada in care Soarele a strabatut semnul Scorpionului. Acum putem invata lucruri noi si ne largim aria de perceptie. E o perioada excelenta pentru a aduce si mai multa constienta, lumina si credinta in viata noastra!
Nicoleta Svârlefus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu