Astrograme - Numerologie

Astrologia este o disciplina antica, in care abordarea lumii inconjuratoare si a omului era alta decat astazi. Daca ne referim la scrierile Egiptului antic, comunicarea prin simboluri si gandirea in imagini, a fost inlocuita in decursul timpului cu gandirea abstracta. De fapt, astrologia insasi este o modalitate simbolica de a plasa omul in relatii cu Universul, dar din pacate, a ajuns sa fie considerata drept superstitie.

Astrologia ofera multiple posibilitati, poate revela multe lucruri asupra relatiilor om-mediu, poate interveni cu sugestii in zonele cele mai importante ale vietii, poate oferi ocazia de a intelege la timp, de a actiona, de a preveni pana nu e prea tarziu, de a corecta, de a deschide cai de comunicare, de a linisti sufletul.
Fiecare din noi am venit pe lume cu "cheile" care pot deschide portile adevarului, ale cunoasterii; aceste chei trebuie insa folosite, ele trebuie doar introduse in broasca si rasucite.

Nasterea este cel mai mare mister al Universului, care sfideaza orice pretentie de cunoastere. Venim pe lume sub semnul fericirii si nu al nefericirii. Calitatile cu care ne nastem sunt pentru toata viata.
In fiecare zi se nasc in mintea noastra sute sau chiar mii de intrebari. Orice intrebare contine in sine raspunsul, el nu trebuie cautat in exterior ci in interior. Orice problema contine in sine solutia (problemele vin impreuna cu solutiile) dar pentru aceasta trebuie constientizata. Din aceasta experienta launtrica se va naste schimbarea. Exista in aceasta viata anumite lucruri pe care fiecare trebuie sa le faca singur.

Sunt situatii cand, pentru a dobandi o noua intelegere asupra lumii, trebuie sa suferim. Uneori o boala sau un accident poate fi mesajul Universului sa ne "predam". Boala inseamna nu numai o perturbare anatomica ci si un conflict la nivelul constiintei-solutia-rezolvarea conflictului. Fiecare boala inseamna o problema de viata nerezolvata. Avem in celulele noastre toate genele necesare pentru a ne transforma dupa propria vointa .

Succesul este capacitatea de a ramane in armonie cu Universul. 
Boala se naste din minte si poate fi vindecata prin minte. 
Orice actiune de vindecare trebuie inceputa la nivelul constiintei. 
Este o decizie mentala-o dieta mentala. Se stie ca, in emisfera dreapta este limbajul simbolic intuitiv prin care se exprima subconstientul nostru. Aici gasim Cartea Universului inscrisa in noi, "biblioteca" in care sunt depozitate toate datele referitoare la motivarea noastra ca simbol, sens si devenire.

Fixarea mintii pe o idee, hranita de mentalitatea timpului, nu permite accesul la sfera inconstientului in care sunt inscrise programele, resursele, fortele latente necesare vindecarii. Realitatea reflecta ceea ce proiecteaza mintea. Sa ne amintim ca Einstein afirma ca "traim in lumea tuturor posibilitatilor". Mintea noastra proiecteaza informatii, in mod constant, ne trimite semnale in fiecare minut al vietii noastre, dar noi tindem sa le ignoram. Iata raspunsul la intrebarea: de ce astrologia? Sa fim recunoscatori pentru informatiile pe care le primim, ca se ne putem intelege viata si sa transformam energia din noi.

Ceea ce e menit sa fie, e legat de trecutul nostru si de karma pe care o avem de rezolvat in aceasta viata. A fost destinul nostru sa ne nastem la o anumita data, ora, localitate, intr-o anumita familie si cu anumite aspecte fizice, cu un anumit cod genetic, aptitudini, puncte forte si puncte slabe. Dar alegerile pe care le facem in viata sunt lucrarea liberului arbitru.

Exista o relatie puternica intre karma si ceea ce realizam in viitor. Problemele karmice nerezolvate ne opresc evolutia. Karma poate explica si de ce apar anumite persoane in viata noastra, si de ce anumite lucruri se intampla sau lipsesc din viata noastra - posibil blocaj mental, emotional, spiritual. Dupa mii de ani de cautari, omul actual este capabil sa se constientizeze pe sine si sa se raporteze la toate reperele care-i determina existenta.
Cu totii traim in "aici si acum" pentru ca am cerut o ocazie sa ne vindecam karma. Putem sa ne eliberam de judecatile noastre cerand ca ele sa fie inlocuite cu iubire. Cand se nasc intrebari de genul - de ce divortez, de ce nu ma realizez in viata si multe alte de "ce"-uri,  astfel de intrebari pot avea raspuns numai cu ajutorul astrologiei. Ca sa stim cine suntem trebuie sa invatam sa citim semnele, semnalele, astfel incat sa putem intelege lectiile de viata.

Astrologia, NU rezolva problemele umane, ci doar le explica!
Prin aceste stiinte ai doar marele avantaj sa te poti cunoaste mai bine, sa te intelegi pe tine si, mai ales, sa intelegeti "DE CE?": de ce sti aici, in aceasta viata, de ce in aceasta viata traiesti toate acestea, bune si rele; de ce nu poti ajunge la visul dorit ori de ce nu merg lucrurile normal in viata ta!
Astrologia este doar o forma de cunoastere. A ta si a vietii in sine; a DESTINULUI TAU!
Astrologia nu intervine cu nimic în viata pe care o ai, ajutorul meu ca si astrolog tine doar de informare, de sfatuire, de consiliere...

Chiar daca te pot avertiza, eu nu pot schimba nimic din Destinul Tau, pentru carezolvarea problemelor este numai in tine, in modul in care decizi sa reactionezi in fata unei situatii “probabile”.


----------------------------------------


Consultanta astrologica

1) PROFIL ASTROLOGIC

Conţine :
• Tema astrologică natală
• Ecuaţia astrologică a persoanei
• Lectia de viaţă (pe scurt, dar foarte clar)
• Planetele retrograde (interpretări minime)
• Recomandări minime pentru rezolvarea lecţiei de viaţă cu sfaturi referitoare la corpul fizic, corpul energetic, corpul astral şi Eu

Preţ: 100 Lei  2) PROFILUL KARMIC

Conţine : 
 • detalierea aspectelor legate de planetele retrograde, interpretate prin natura semnelor şi caselor în care se află, 
 •  aspecte legate de Nodurile Lunare, în raport cu semne şi case.  
 •  recomandări minime pentru rezolvarea lecţiei de viaţă cu sfaturi referitoare la corpul fizic, corpul energetic, corpul astral şi Eu.
Preţ: 70 Lei   

3) ASTROGRAMA CHIRONIANA

 • Chiron, numit şi asteroidul vindecării, îţi arată latura sensibilă a existenţei tale, aspectele şi domeniile în care simţi nevoia acută de a te implica şi de a face reparaţii şi îmbunătăţiri. 

 • este un element astral care îţi indică motivaţia ascunsă din spatele nevoilor şi dorinţelor tale de-a lungul vieţii. 

 • astrograma chironiana  iti reveleaza principalele rani subconstiente si sugereaza metode eficiente de a le vindeca. 

 • din punct de vedere astrologic, poziţia lui Chiron indică domeniul în care iti vei găsi calea de iniţiere spirituală. 

 • zodia şi casa astrologică indică elementele care favorizează întâlnirea cu ghidul spiritual. 

 • acest ghid este omul care îţi aduce trezirea si vindecarea, cel care te ajută să porneşti pe calea evoluţiei spirituale proprii.

  Preţ: 50 Lei.

 

4) HOROSCOP NATAL-KARMIC (complet)

Conţine: 
Capitolul intelectual se referă la potenţialul intelectual, incluzând memoria, imaginaţia, intuiţia şi alte înzestrări native, aflate la nivel mental, precum şi modul în care acestea pot fi puse în valoare şi perfecţionate. Este bazat pe studierea poziţiei în Case şi Zodii a planetei Mercur şi a octavei superioare Uranus. 
Capitolul erotic indică potenţialul, tendinţele şi manifestările sentimentale, afective, erotice, care ţin de latura intimă a existenţei. Este bazat pe analiza în case şi semne a planetei Venus . Aici se pot evidenţia cauzele pentru multe din blocajele, traumele şi depresiile pe care le înregistrează psihicul uman. Tot aici se analizează şi poziţia Lilith-ului în raport de casă şi semn şi în aspect cu celelalte planete, el indicând cauze karmice care afectează exprimarea sexualităţii în prezent. 
Capitolul fizic se ocupă de evidenţierea stării de energie şi vitalitate pe care o recepţionăm la nivelul corpului fizic, fiind bazat pe analiza poziţiei planetei Marte, a Soarelui şi a Lunii. 
Capitolul socio-profesional include analiza planetelor Saturn, Jupiter şi oferă informaţii asupra carierei şi profesiei recomandate în funcţie de calităţile native ale persoanei. 
Capitolul karmic cuprinde detalierea aspectelor legate de planetele retrograde, interpretate prin natura semnelor şi caselor în care se află, şi aspecte legate de Nodurile Lunare, în raport cu semne şi case. 
Capitolul final, concluziile, indică o sinteză a elementelor majore reieşite din ansamblul horoscopului. Aici se fac recomandări privind brăţara din metalul corespunzător Ascendentului, precum şi culoarea hainelor care ne pot ajuta să ne echilibrăm energetic, fizic, şi să ne îmbunătăţim activitatea mentală.
Preţ: 150 Lei.
 
Pentru comenzi va rog sa specificati:
 • Numele şi prenumele, 
 • Data naşterii (zi-lună-an), 
 • Ora naşterii (ora 0-23 şi minute 0-59, de exemplu: 17.55), 
 • Localitatea naşterii (şi judeţul, regiunea ţara, după caz)
 •  la adresa de mail nagymelinda3@yahoo.com.

Detalii platii le primiti pe mail.

Daca va intereseaza doar anumite aspecte din astrograma poti specifica si pun pretul doar pe acel aspect (de exemplu te intereseaza doar ascedentul, sau de ce ai venit aici pe pamant, care e misiunea ta, cum traiesti sentimentele, cum gandesti, etc).

Si totusi sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul este cel care dispune"!--------------------------------------------------------------------------------------------------------

NUMEROLOGIE


Numerologia este cea mai usoara dintre stiintele oculte, usor de inteles si de utilizat. Pentru a afla totul despre o persoana, sunt necesare numai data nasterii si numele complet. Prin numerologie veti putea descifra toate secretele ascunse in numere si veti afla ce ii rezerva viitorul persoanei respective.

In numerologie se folosesc numai 11 numere, cu ajutorul carora se construiesc numerograme. Aceste numere sunt 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 si 22. Atunci cand se insumeaza numerele ce compun data de nastere sau valorile atribuite fiecarui nume, numerele obtinute trebuie reduse prin insumarea cifrelor lor pana cand se obtine unul dintre numerele fundamentale. Suma redusa se obtine adunand cifrele numerelor mari - de mai multe ori, daca este necesar - pana cand se obtine un numar dintr-o singura cifra sau unul dintre numerele maiastre (11 sau 22). Fiecare dintre aceste numere fundamentale are anumite semnificatii.

Ce poti afla:

 1. Numarele personalitatii
 2. Numerul dorintelor intime
 3. Numerul modului de exprimare in viata sociala, in iubire, munca si cum stai cu sanatatea.
 4. Numarul de realizare in planul concret.
 5. Numarul activ,
 6. Numarul ereditar, cel care este mostenit de la stramosi
 7. Ce tip de persoana esti? Cerebrala, intuitiva, fizica, emotiva?
 8. Numarul drumului in viata,
 9. Ce semnifica data de nastere,
 10. ce semnifica luna nasterii
 11. ce semnifica anul nasterii
 12. Numarul Cosmic/ Numarul Unic
 13. In ce grad al spiritualitatii te-ai reincarnat? 
Investitie 150 lei.

Numerologie previzionala pe o luna: 50 lei, 6 luni-200, 1 an-350 lei(specificand doar momentele importante din lunile acelui an).

Compatibilitate in cuplu: vrei sa stii daca esti compatibil/a cu partenerul de viata? Vrei sa sti care sunt punctele cheie ale acesteia si pe ce sa te bazezi? Vrei sa afli ce ai de invatat de la el/ea? 
Investitie analiza scurta: 50 lei, analiza detaliata 100 lei.

Se pot face si analize pe numarul de telefon daca este compatibil cu tine, adresa de locuinta, daca esti la jobul compatibil cu tine, cu societatea la care lucrezi.

Pentru analiza este nevoie sa trimiteti pe adresa de email: nagymelinda3@yahoo.com Numele şi prenumele(numele de fata daca este cazul), Data naşterii (zi-lună-an).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu