Usui Shiki Ryoho

Fondatorul acestui sistem este Mikao Usui (1865-1926).
-------------------------------
-->
Reiki este o metodă japoneză de autovindecare, bazată pe direcţionarea energiei Reiki prin plasarea mâinilor în anumite poziţii pe corpul pacientului.
Reiki este un fenomen energetic ce nu contravine cu legile ţării sau cu convingerile spirituale.

-->
Majoritatea bolilor şi a durerilor sunt rezultatul unor blocaje ale energiei; prin eliminarea acestora şi prin creşterea fluxului energetic se produce autovindecarea, terapeutul fiind un catalizator. El declanşează autovindecarea.

-->
Scopul terapiei Reiki este de a corecta eventuale dizarmonii ale individului, de a corecta anumite probleme de sănătate, având în vedere că fiinţa umană e un complex de energii.
 Terapia Reiki ne naşte a doua oară şi se ajunge la o eliberare treptată de toate celelalte false constrângeri.
Există constrângeri bine înţelese şi acceptate conştient, dar există foarte multe care nu sunt înţelese, nu sunt acceptate şi creează tensiuni inutile.
 
În Reiki nu există o cale spirituală deja trasată şi obligatorie pentru toată lumea. Mai mult, este important tocmai aspectul de libertate personală pe care îl învăţăm. De aceea, se spune că Reiki este o şcoală de libertate, mulţumită căreia fiecare îşi descoperă calea sa proprie de dezvoltare personală, iar dezvoltarea spiritului, a minţii şi a corpului reprezintă un proces individual care nu poate fi identic cu al altei persoane. Practicarea Reiki nu împiedică practicarea altor discipline spirituale. Nu se substituie medicului, şi nici medicamentelor; dar potenţează acţiunea medicamentelor. De aceea, acestea se administrează sub control medical.
 
Ceea ce este specific în Reiki este că circulaţia energiei nu se face mental, ci corpul uman, animal sau plantele absoarbe energia de care are nevoie. 

-->
Reiki este deci o minte deschisă spre nou şi spre înţelepciunea străveche. Reiki este sacru, dar nu e o practică religioasă. Poate fi practicat de oricine, indiferent de convingerile sale religioase.
Reiki este benefic prin structura sa. Este conceput pentru a promova binele şi armonia, frumosul şi adevărul celui care primeşte energia Reiki.
Reiki nu necesită condiţii speciale pentru a fi practicat. Poate fi practicat oriunde şi oricând, în orice poziţie, ziua sau noaptea, indiferent de condiţiile atmosferice.
Energia Reiki provine de la o sursă de energie universală, care nu poate fi localizată fizic, care nu e Dumnezeu, dar poate fi considerată o creaţie a lui Dumnezeul.
                                                                 

 • Structura cursurilor Usui si costuri AICI. 

   • Gradul I Practicant - 150 lei
    Gradul II Practicant - 180 lei
    Gradul Master Teacher - 210 lei.
 • Pentru a intra in taina autovindecarii si a vindecarii te invit sa  citesti despre "Istoria Reiki-ului Traditional" -  AICI.
 • Beneficiile Reiki - Aici 
 • Initierea Reiki - Aici 
 • Pentru mai multe detalii despre Reiki - AICI 

------------------------------------------------------

Alte intieri/sisteme Reiki:

Dolphin Reiki - informatii despre aceasta initiere gasiti aici ;

Veritas Reiki - informatii despre aceasta initiere gasiti aici

 Shambala Reiki - informatii despre aceasta initiere gasiti aici

Seichim Reiki - informatii despre aceasta initiere gasiti aici.

Karuna Reiki - informatii despre aceasta initiere gasiti aici.

Gendai Reiki Ho Hikkei - informatii despre aceasta initiere gasiti aici.

Reiki Abundenta si Prosperitate - informatii despre aceasta initiere gasiti aici.

 


Pentru inscrieri trimiteti mail la adresa:nagymelinda3@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu