Karuna Reiki"Karuna" este un cuvant sanscrit, folosit in Hinduism, Buddhism si Zen. El desemneaza, ca notiune, orice actiune menita sa diminueze suferinta altora si poate sa aiba, de asemenea, sensul de "actiune plina de compasiune".
Bun...

CE ESTE KARUNA?

KARUNA REIKI este un system care este recomandat ca si orice alt sistem tuturor persoanelor care isi doresc sa evolueze spiritual, sa-si vindece ranile cu iubire si compasiune la un grad crescut, dar si sa-i ajute pe altii sa faca asta. Deci putem spune despre acest sistem ca este o extensie a iubirii si intelepciunii.
Pentru ca noi suntem universul in miniatura practic, vindecandu-ne pe noi participam la vindecarea globala...vindecand si pe altii nu mai are rost sa spun.Karuna este sistemul care conform filosofiei budiste te invata sa traiesti clipa prezenta si sa triesti renasterea spirituala.
O persoana care experimenteaza iluminarea intelege ca tot ce exista reprezinta in esenta acelasi lucru si intra in firesc sa extinda actiunea plina de compasiune asupra tuturor fiintelor,pentru ca toti suntem unul.Cand sprijinim pe altii spre vindecare ,toate fiintele beneficiaza de aceasta. Iubirea si compasiunea reprezinta caracteristicile vindecarii Karuna.

DE UNDE VINE?

Sistemul Karuna a fost descoperit de William L. Rand. Simbolurile au fost canalizate de mai multi maestri Reiki: Marcy Miller, Kellie-Ray Marine, Pat Courtney, Catherine Mills Bellamont si Maria Abraham. William a folosit aceste simboluri si le-a descoperit valoarea, atat in ce priveste uriasul lor potential cat si faptul ca ele au mai fost folosite si anterior. El a meditat asupra lor si a fost indrumat sa descopere tehnicile de acordare-initiere si sa numeasca acest sistem nou Karuna Reiki®. Unele din simbolurile folosite in Karuna Reiki® sunt folosite in alte sisteme, dar nu au aceeasi eficacitate sau aceeasi actiune vindecatoare ca in Karuna Reiki.

CINE POATE PRACTICA?

Poate fi practicat de oricine...orice religie, orice tara, orice nationalitate.Nu conteaza sexul sau credintele politice si filosofice.


Karuna Reiki foloseşte simboluri accesibile numai celor iniţiaţi. Simbolurile nu pot fi folosite în alte scopuri decât acelea pentru care s-a primit iniţierea şi utilizarea lor este legată de forma grafică primită o dată cu iniţierea. Modul de lucru poate fi adaptat în funcţie de fiecare situaţie în parte şi aici intervine creativitatea fiecăruia. Dacă rezultatele sunt cele aşteptate, înseamnă că s-a procedat corect, altfel trebuie căutată greşeala.
Karuna ne poate invata sa fim mai receptivi fata Dumnezeu   , prin marirea capacitatilor noastre.  Dumnezeu nu  acorda iubirea diferit ,  problema  este capacitatea noastra de a  primi ceea ce se ofera.  Cu cat  ne deschidem mai mult cu atat vom primi mai mult.
Practica asidua cu energia Karuna mareste gradul nostru  de constientizare si ne conecteaza cu cele mai pure entitati spirituale , am enumerat mai sus Maica ,arhanghelii …  multi dintre noi ne vom afla pe noi insine mai receptivi la aindrumarea spiritua ala a acestor  entitati care sunt in legatura cu sistemul nostru de valori .

 Cu cat aprofundam ,meditam mai mult si credem in energia Karuna cu atat aceasta energie minunata va comunica mai mult cu noi.

Energia Karuna este diferita si mult mai puternica decat energia Reiki Usui,efectele tratamentului fiind mult mai profunde.
Karuna Reiki este structurat pe patru nivele,doua nivele de practicant si doua de maestru.
Este recomandat ca pentru a putea primi acordajele pe sistemul Karuna Reiki,elevul sa aiba in prealabil initieri pe Reiki Usui minim gradul II.Iar pentru initierile de maestru Karuna practicantul sa aiba nivelul de maestru pe Reiki Usui.

Primul nivel de practicant si al doilea 150 lei.
Primul nivel de maestru si ultimul grad de maestru 250 lei.
Inscrieri la adresa de mail: nagymelinda3@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu