joi, 28 august 2014

Forte noi - initieri si meditatii

Gata cu vancanta... Ce bine a fost...m-am relaxat dar am avut parte si de noi lectii. Am revenit cu noi forte, cu noi initiere si lectii de daruit.

Vom incepe in curand noile meditatii dar si initieri, puteti sa imi scrieti pe mail. Acum organizez planificarea pentru luna septembrie, voi reveni cu detalii.

Intre timp Soarele a intrat in zodia Fecioara iar luni 27 august a fost si Luna in zodia Fecioara. Zodia fecioara ne pune la lucru cu noi insine: ordine si curatenie insa si lucrul cu ceilalti. In aceasta perioada sunt sustinute tot ce tine de sanatate, nutritie,organizare, detalii, inteligenta, servicii. Este momentul sa analizezi dorintele sufletului, sa asculti soaptele sufletului si te face sa intelegi ca nemurirea exista in tine. Sexul, moartea si transformarea sunt misterele lumii materiale iar aceasta Luna Noua ne poate invata ca nimic nu moare cu adevarat ci totul se transforma.

Mercur in Fecioara este in exaltare , asta inseamna o energie puternica  ce sporeste, amplifica abilitatile in gandire, comunicare, permite dezvoltarea unor opinii clare  si perceperea vietii prin detalii din toate partile dar in acelasi timp ofera si capacitatea de ansamblare ordonata a acestor detalii. In semnul Fecioarei, Mercur  ne invata sa etichetam totul, de la gesturi,  lucruri,  persoane la idei, experiente senzitive, iar aceasta  eticheta  trebuie sa contina “ util, confortabil, perfect”. Dragostea este o treaba foarte serioasa pentru Mercur in Fecioara, aici se pune accent pe respect, demnitate, relatii adevarate. Mercur in casa VIII ne ofera o putere intuitiva uimitoare, acuma intelegem ca in spatele oricarui eveniment, dorinta, este  o motivatie a sufletului. Apare un interes deosebit pentru subiectele stiintifice, metafizice si oculte. Acuma, dispozitia mentala este ideala pentru cercetare, psihoterapie, psihiatrie, fel de fel de investigatii, secrete.

Este timpul vindecarii, ea poate fi fizica, emotionala, mentala, spirituala, financiara. Ea are o mare putere de transformare si de intinerire. Este o Luna Noua profund creativa daca avem curajul sa infruntam problemele noastre , poate fi o maturizare a sufetului  iar vocea lui Mercur in Fecioara ne ajuta sa  gasim urmatorul indiciu important pentru viata noastra. Aceasta Luna Noua este un ochi astral vigilent ce ne ajuta sa descoperim ordinea de care are nevoie sufletul nostru. Nu trebuie sa fim perfecti pentru a trai ci trebuie sa traim pentru a atinge perfectiunea.

Va imbratisez cu drag,
Melinda.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu