joi, 23 octombrie 2014

SEICHIM REIKI - initiere 31 OCTOMBRIE 2014"Seichim- unul din multele sisteme  ReiKi, prin care fiinţa umană se descoperă. Vibraţie lină, de alinare a durerii dar şi a suferinţei, impuse ca panaceu de supravieţuire, de prea mult timp. Iniţierea este o imensă binecuvântare şi care determină schimbări în structura energetică a acelui care o primeşte. Stare pe care nu o uiţi...prea curând. Dacă practici, starea va face parte din fiinţa ta.

Unul din simboluri care are multiple aspecte de manifestare, depinzând de intenţia noastră, este ,,aripi de înger”. Nu că imi place mie, dar este primul simbol pe care.... îl recunosc mulţi ca fiind ,,al lor”. Doamne, de asta iubesc atât oamenii. Nu, nu am spus prea des, pentru a nu crea dizarmonii în cei care se minunau că este simbolul ,,care îi atrage...cel mai mult”. Este un simbol care deschide percepţia unei stări ...uitate. Şi trebuia să îi las să descopere singuri. Mulţi nu au făcut-o. Există euforia asta, a trăirilor pe care ...le uită apoi. Ele nu devin STĂRI!
Braţele îmi devin , ,,aripi de înger” cu care  mă infăşor pentru a nu răni pe nimeni. Acest simbol devine parte din armonia interioară. Apoi voi cuprinde totul cu el. Dar fiinţa din poveştile ascunse în amintirile copiilăriei, devine martora celor deacum. Sunt cei ce nu au crezut în îngeri dar au primit îmbrăţişarea prin care să-şi cuprindă sufletul pribeag. Mărturisit mai mult sau mai puţin, avem şi căutăm armonie. Nimeni nu o poate face înlocul nostru. Îndrumare da. Dar aşa cum determinarea ne aparţine la fel şi implinirea ei, tot noi o vom face. 

Este un simbol în Seichim, care aplicat pe un obiect inanimat, ,,deschide” o poartă de  rezonanţă cu el. Bineînţeles, ţinîndu-ţi propriile fantezii acasă. Sau mai bine, lăsându-le la uşă. Am auzit atâtea năzdrăvănii de aş putea scrie un tom de poveşti de groază. Imaginaţia ...nu joacă feste, ci realmente se joacă cu noi.

Seichim este Linişte.Linişte atât de mare încât şi pe mine m-a surprins. Deabia atunci am realizat ce ...gălăgie” fusese în mine. Este echilibrarea fiinţei.


Simbolurile sunt deţinătoare de informaţii, condesate în ele. Adevărate cipuri. Nu le ştim descifra decât când învăţăm prin practică. Citeam undeva cum se meditează în Tibet, şi nu numai, cu simbolul Antahkarana. Aşezaţi pe un scăunel, într-o incăpere cu foiţe de cupru,  specială pentru acest simbol etc. Devin chei psihice, ale imensei energii mentale, plină de vibraţii pe care le simţim pe unele pentru prima dată după mult, mult timp. Dacă...nu le-am fi cunoscut cândva....nu le-am recunoaşte acum. Totul, totul avem în memoria trupului nostru, în memoria celulară. Reactivarea însă...ne aparţine şi, mai ales cu muncă multă. Nemulţumirile ulterioare nu-şi au rostul. Respectul pe care ni-l arătăm nouă înşine când desenăm un simbol este acelaşi ca atunci când facem sfânta cruce. Nu grăbit, nu în toate direcţiile şi zările. Respectul ni se va întoarce. Imi place, simt bucuria de a crea, bucurie care mi se dă pentru că o respect, mă ...joc frumos precum copii. Toată atenţia mea este asupra a ceea ce fac, nu asupra a ceea ce aş vrea. E o nuanţă de care e bine să ţinem cont. 
Se pot spune multe despre starea pe care înveţi să o ai, să o primeşti în tine, recunoscând într-o bună zi că TU devii acea stare, că ea este partea cea mai minunată a fiinţei tale. Şi dacă respecţi şi creezi sacralitate în tot ceea ce faci, răspunsul şi răsplata vor fi pe măsură. "Nivelul I – nivelul puterii
Simbolul infinitului, al contactului cu Sursa
Simbolul amplificarii energiei, Cho Ku Rei
Mingea de energie

Împamântarea

Protectia

Meditatia infinitului

Initierea in nivelul I costa 50 lei.

Nivelul II – integrarea emotionala si corporala mai profunda a energiei Seichim
Simbolul mental-emotional – Sei Hei Ki
Simbolul distantei – HSZSN
Meditatia armoniei
Tratamentul la distanta folosind energia Seichim
Initierea in nivelul II costa 50 lei.
 
Nivelul III – folosirea Seichim pentru a activa obiecte inanimate (însufletirea obiectelor secundare)
Simbol Cho Ku Ret sau Zara
Meditatia Zara
Meditatia schimbarii perceptiei
Banca cosmica de vindecare
Initierea in nivelul III costa 60 lei.
 
Nivelul IV – realizarea întregului potential al fiintei umane
Simbol Aripi de Înger
Meditatia deblocarii întregului potential
Eliminarea prin scris
Initierea in nivelul IV costa 70 lei.
 
Nivelul V – realizarea echilibrului energetic, integrarea deplina cu universul
Simbol Echilibrul masculin-feminin
Meditatia unificarii energiilor
Initierea in nivelul V costa 70 lei.
 
Nivelul VI – realiniere între Sinele Superior, sinele individual si Sinele Divin
Simbol Alinierea sinelui superior cu cel divin
Meditatia folosind simbolul alinierii Sinelui Superior, individual si Divin
Vindecare spirituala
Initierea in nivelul VI costa 80 lei.
 
Nivelul VII – identificarea totala cu infinitul, dezvoltarea viziunii interioare si atingerea iluminarii spirituale
Simboluri: EeefTchay, simbolul vederii interioare, Dai Ko Mio
Simboluri suplimentare: Ochiul sufletului, Ra, Crucea egipteana
Meditatia Maestrului
Initierea in nivelul VII costa 100 lei.
 
Acordajul pentru Seichim în sapte nivele.
Acordajul este cel folosit în scoala australiana de Seichim.
Este obligatorie initierea in Reiki Usui GR I, II.

Acordajul pentru nivelul I 31 OCTOMBRIE 2014, ora 20.
Contact: nagymelinda3@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu