marți, 16 februarie 2016

Initiere Karuna Reiki 23-24 februarie

Karuna Reiki



"Karuna" este un cuvant sanscrit, folosit in Hinduism, Buddhism si Zen. El desemneaza, ca notiune, orice actiune menita sa diminueze suferinta altora si poate sa aiba, de asemenea, sensul de "actiune plina de compasiune".
Bun...

KARUNA REIKI este un sistem care este recomandat ca si orice alt sistem tuturor persoanelor care isi doresc sa evolueze spiritual, sa-si vindece ranile cu iubire si compasiune la un grad crescut, dar si sa-i ajute pe altii sa faca asta. Deci putem spune despre acest sistem ca este o extensie a iubirii si intelepciunii.
Pentru ca noi suntem universul in miniatura practic, vindecandu-ne pe noi participam la vindecarea globala...vindecand si pe altii nu mai are rost sa spun.Karuna este sistemul care conform filosofiei budiste te invata sa traiesti clipa prezenta si sa triesti renasterea spirituala.
O persoana care experimenteaza iluminarea intelege ca tot ce exista reprezinta in esenta acelasi lucru si intra in firesc sa extinda actiunea plina de compasiune asupra tuturor fiintelor,pentru ca toti suntem unul.Cand sprijinim pe altii spre vindecare ,toate fiintele beneficiaza de aceasta. Iubirea si compasiunea reprezinta caracteristicile vindecarii Karuna.

Poate fi practicat de oricine...orice religie, orice tara, orice nationalitate.Nu conteaza sexul sau credintele politice si filosofice


Karuna Reiki foloseşte simboluri accesibile numai celor iniţiaţi. Simbolurile nu pot fi folosite în alte scopuri decât acelea pentru care s-a primit iniţierea şi utilizarea lor este legată de forma grafică primită o dată cu iniţierea. Modul de lucru poate fi adaptat în funcţie de fiecare situaţie în parte şi aici intervine creativitatea fiecăruia. Dacă rezultatele sunt cele aşteptate, înseamnă că s-a procedat corect, altfel trebuie căutată greşeala.
Karuna ne poate invata sa fim mai receptivi fata Dumnezeu   , prin marirea capacitatilor noastre.  Dumnezeu nu  acorda iubirea diferit ,  problema  este capacitatea noastra de a  primi ceea ce se ofera.  Cu cat  ne deschidem mai mult cu atat vom primi mai mult.
Practica asidua cu energia Karuna mareste gradul nostru  de constientizare si ne conecteaza cu cele mai pure entitati spirituale , am enumerat mai sus Maica ,arhanghelii …  multi dintre noi ne vom afla pe noi insine mai receptivi la aindrumarea spiritua ala a acestor  entitati care sunt in legatura cu sistemul nostru de valori .



Primul nivel de practicant si al doilea 150 lei.
Primul nivel de maestru si ultimul grad de maestru 250 lei.

Initierile vor avea loc in data de 23 si 24 februarie (marti si miercuri) la ora 20:30.
Inscrieri la adresa de mail: nagymelinda3@yahoo.com.

In aceasta luna daca va inscrieti la o initiere REIKI ve-ti primi un pachet: pretul initierii si o Reducere pentru o intalnire pe skype despre PASII DE A ATRAGE ABUNDENTA IN VIATA TA (in mod normal costa 100 lei) vei plati doar 50 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu