miercuri, 9 martie 2016

Initiere Shambala Reiki 14, 16 Martie

În principiu, diferenţele dintre sistemele Usui şi Shamballa Reiki constau în faptul că Vindecarea Multidimensională Shamballa are toate cele 352 de simboluri, câte unul pentru fiecare nivel de aici şi până la Sursă, care au fost oferite de Saint Germain.
Shamballa este menită să vă conecteze direct la Sursa vindecării prin cele 352 de niveluri care duc înapoi spre Sursa a Toate/ Marele Spirit/ Creator/ Dumnezeu. Pentru această conectare, sistemul Shamballa foloseşte 352 de simboluri. Toate bolile şi dezechilibrele sunt, în cele din urmă, o deconectare de la sursa întregii vieţii şi de la propriul spirit. Nu este necesar să ştim toate simbolurile pentru a le putea folosi. Ele vor curge prin mâini, în contact cu Reiki, şi i se vor prezenta practicantului intuitiv, dacă va fi necesar ca ele să fie cunoscute conştient. Eu cred chiar că nu sunt doar 352 de simboluri, pur şi simplu, ci 352 de niveluri de simboluri. Fiecare practicant poate percepe simbolurile individuale diferit, dar multe dintre înţelesuri sunt similare.

După ce veţi fi acordat la frecvenţa de lucru superioară a energiei Shamballa şi după o anumită periodă de practică veţi simţi cum curge prin dumneavoastră doar iubire necondiţionată, care se extinde spre toate fiinţele vii, spre întreaga umanitate şi către întregul Univers. Atunci putem spune că am înţeles energia Shamballa împreună cu toate componentele ei. Veţi experimenta zilnic această iubire necondiţionată, iar ea va fi ingredientul magic care vă va schimba lumea şi percepţia pe care o aveaţi asupra acesteia. lată de ce este dificil de predat Shamballa: pentru că studentul trebuie să parcurgă un drum, o cale a înţelepciunii care este diferită de la o persoană la alta.Dacă nu renunţăm la micile trucuri, dacă nu suntem cinstiţi cu noi înşine, ei bine, Shamballa nu poate fi învăţată.
Scopul real este experienţa spirituală individuală, corelată cu o mai profundă înţelegere şi cu o conştientizare ridicată. Multe dintre simbolurile şi meditaţiile folosite în sistemul de vindecare Shamballa sunt menite conştientizării şi trezirii individuale.

Shamballa Reiki nu este doar un sistem de vindecare, este o cale de accelerare a dezvoltării noastre spirituale. Folosind metoda multidimensională Shamballa asupra noastră şi a altora, devenim iluminaţi. Lucrul cu Shamballa este de natură spirituală, dar poate fi folosit de oricine, pe orice cale spirituală. Necesită doar credinţa conectării cu Spiritul, iubire şi vindecare prin intenţie şi energie.

Initierea in Shambala Reiki Gradul I si II costa 200 lei, Initierea va avea loc in data de 14 Martie, Luni la ora 20.

Dupa cele 21 de zile de practica pe primele 2 grade se primeste Acordajul pe maiestria Shambala, acordajul gradului de Maestru Instructor Shambala Reiki si initiere in campul Merkaba Activat cost 250 lei. Initierea va avea loc Miercuri 16 Martie la ora 20.


In aceasta luna daca va inscrieti la o initiere REIKI* ve-ti primi un pachet: pretul initierii si o Reducere pentru o intalnire pe skype despre PASII DE A ATRAGE ABUNDENTA IN VIATA TA (in mod normal costa 100 lei) vei plati doar 50 lei.

* Un grad din oricare din acestea: Usui Shiki Ryoho, Karuna, Veritas, Seichim, Shambala sau Gendai.

Inscrieri pe mail: nagymelinda3@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu