duminică, 27 noiembrie 2016

Initiere in culorile Arhanghelilor

Culorile Arhanglelilor si razele acestora


• Arhanghelul
Mihail ce deserveste Prima Raza, denumita si Raza Albastra sau Raza Protectiei (spirituale si fizice) si a Puterii. Ofera curaj, ne elibereaza de orice teama si vulnerabilitate intr-o maniera calma si ocrotitoare. Indeparteaza orice legatura negativa cu persoane sau dintr-un spatiu (cladire, camera).


• Arhanghelul Jophiel ce deserveste cea de-a Doua Raza, denumita si Raza Galbena sau raza Iluminarii si Intelepciunii.
Ne ghideaza atunci cand avem nevoie de Intelepciune si Inspiratie, la un examen, un proiect, cand avem nevoie de o minte clara si focalizata. Ne ajuta in situatii conflictuale, cand avem incertitudini pentru a ne clarifica si a veadea mai clar situatia.

• Arhanghelul Chamuel ce deserveste cea de-a Treia Raza, denumita si Raza Roz sau Raza Iubirii.
Ne asista in orice problema legata de inima, de Iubirea de Sine si Iubirea pt ceilalti. Ne vindeca inima si ne indruma in procesul Iubirii de Sine.

• Arhanghelul Gabriel ce deserveste cea de-a Patra Raza, denumita si Raza Alba sau Raza Armoniei si Puritatii.
Ne ajuta sa ne apropiem de Adevarul Spiritual si sa lucram cu lumina, sa ne imbunatatim abilitatile de comunicare, sa ne exprimam talentele in toate zonele vietii noastre, sa fim capabili de a exprima, simti su transmite bucuria si armonia catre toti din jurul nostru. Ne asista in Calea spirituala, aduce armonie in viata noastra si in relatiile noaste. Ajuta sa ne eliberam de orice forma de descurajare creata de noi insine sau de cei din jur.

• Arhanghelul Rafael ce deserveste cea de-a Cincea Raza, denumita si Raza Verde sau Raza Vindecarii si a Adevarului.
Ajuta si la vindecarea oricarei persoane insa nu interfereaza cu liberul arbitru, daca acea persoana nu doreste vindecare, nu poate fi fortat/a sa o primeasca. Este de asemenea si vindecatorul animalelor, aceastea primesc cu mare recunostinta aceasta vindecare. Ajuta la vindecara sufletului de traume din alte vieti, linistind orice durere care am adus-o cu noi din alte vieti.

• Arhanghelul Uriel ce deserveste cea de-a Sasea Raza, denumita si Raza Aurie sau Raza Pacii.
Aduce pacea si linistea in Lume si in oameni. Lucreaza cu vremea si asista omeniarea oentru a se recupera dupa dezastre naturale, il putem ruga sa ne avertizeze inainte de orice dezastre. Aduce pacea in vietile noastre sau a celor din jurul nostru, in caza de conflict calmeaza situatia. Putem trimite pace catre intreaga omenire pentru a fi prezenta si accesibila oricarei persoane.

• Arhanghelul Zadkiel ce deserveste cea de-a Saptea Raza, denumita si Raza Violet sau Raza Libertatii.
Ne daruieste Libertate, Bucurie, Iertare, Justitie si Eliberare. Ajuta sa ne eliberam de negativitati si aduce libertatea in viata noastra pentru a ne bucura de viata si de toate oportunitatile ce se ivesc in calea noastra. Ne ajuta sa ne eliberam de karma si de orice negativitate/teama care ne infraneaza libertatea de a merge pe drumul care il consideram cel corect – aceasta stare de eliberare poate fi extinsa catre cei din jurul nostru, catre situatiile care au nevoie si catre intreaga omenire si palneta. Ne ajuta sa ne recanstigam libertatea de care avem nevoie pentru a ne implini scopurile si ambitiile.

Initierea are loc Miercuri in data de 7 decembrie 2016 la ora 21, se face la distanta. Donatia recomandata 50 lei.
Contact: minuneana@gmail.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu