joi, 12 decembrie 2013

AutoVindecare - Iti poti redobandi intregimea!

  Iti poti redobandi intregimea! (sanatatea fizica,psihica si spirituala)

 


 Iubire OM:


Iti scriu aceste randuri pentru a te trezi, pentru a afla adevarul.

Tu te-ai nascut perfect sanatos insa ai uitat asta si ai inceput sa atragi boli si suferinta.

Boala inseamna doar o dizarmonie la nivel infoenergetic. Adica o anumita informatie care nu este gestionata corect. Aceasta energie este codificata de catra minte dar si de catre emotional.

Orice gand, cuvant si fapta au un anumit efect, care se materializeaza in corpul fizic prin boala, daca nu sunt in armonie. Orice emotie negativa la fel creaza boala.

Acum eu te intreb daca STII ACUM aceasta informatie ce faci cu ea? O pui in practica sau doar asa te lasi pacalit(a) de mintea ta?

Eu te sfatuiesc sa alegi calea armoniei si a iubirii, in toti este un sambure de adevar si fundamental noi suntem buni. E adevarat ca am uitat asta, ca noi suntem buni, insa ne putem reaminti si prin exemplul nostru si ceilalti vor fi atrasi in a face bine.

"Dar din dar se face RAI" !!! Da putem aduce Raiul pe pamant prin gandurile, faptele, cuvintele si emotiile noastre. Tu alegi.

 Este util sa stii:

1. Boala este o avertizare a omului că nu este pe drumul cel bun.

 
2. Omul trebuie să îşi găsească pacea interioară, trebuie să se liniştească. Dacă se linişteşte fizic şi psihic, iată (aceasta este) mântuirea lui. Când omul este liniştit, sistemul nervos se relaxează şi atunci totul îi este uşor.
3. Omul e legat de lumea întreagă. Viaţa este una singură. Noi suntem legaţi prin energie Dumnezeiască, Unul este izvorul vieţii, Care este pretutindeni şi le ţine pe toate.
4. Dumnezeu este pretutindeni prezent. Când firea omenească îşi vine în sine şi se linişteşte cu adevărat, o mare energie dumnezeiască poate să fie lucrătoare prin firea omenească. Dumnezeu este viaţa şi energia, şi el dă viata şi energie fiecărui lucru. Noi, neamul omenesc, suntem foarte tare legaţi între noi printr-o energie de nedespărţit. In lumea de astăzi sunt mulţi depresivi, oameni care îşi pierd credinţa. Slava lui Dumnezeu este pretutindeni prezentă şi ajută pe fiecare, pe cel slab şi pe cel tare. Toţi au nevoie de ajutor.
5. Mândria, Ura, Egoul, Gelozia, Invidia, Mania, Desfraul sunt un mare păcat omenesc; cum o recunoaştem în om? După jignirile pe care ni le aduc ceilalţi şi reacţia noastră la acestea. De fiecare dată când ne simţim ofensaţi, când cineva a spus sau a făcut ceva care nu ne place, indiferent dacă acest om are dreptate sau nu, suntem stăpâniţi de mândrie. Noi, fiecare suntem cei care ne cream armonia şi dizarmonia noastră, şi în cercul familiei, şi în comunitate. Şi la nivel de stat, este la fel.
Depinde mult de dispoziţia noastră mentală.

Daca ai nevoie de ghidare iti stau la dispozitia ta, in functie de cat ai nevoie vom discuta si despre un cost. 

Te voi ghida sa iti recastigi increderea in tine si in acest minunat univers, iti vei recapata sanatatea fizica si psihica, dar si cea spirituala-care este cea mai importanta. Iti voi da diferite sfaturi si tehnici care sa te ajute in functie de ceea ce ai nevoie.

Insa totul depinde DOAR DE TINE, DACA TU VREI SA TE VINDECI, DACA CREZI IN VINDECARE SI DACA CREZI IN CEEA CE ITI VOI SPUNE SI VEI PUNE IN PRACTICA. 

Va doresc sanatate pe toate nivelele, iubire, pace si lumina.
MlN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu