luni, 20 octombrie 2014

Initiere Dolphin Reiki si Arhanghelul Sandalphon - 24 octombrie 2014



Delfinii sunt maestri ai vindecarii si detinatori ai Luminii pe planeta noastra. Ei sunt puternic evoluati, fiinte omni-dimensionale care traiesc in unitate. Rolul lor este similar cu acela al ingerilor. Ei sunt aici pentru a ne veghea, a ne ajuta si ghida in toate aspectele evolutiei sprituale. Dragostea lor pentru umanitate este profunda si precum ingerii, delfinii pot transcende timpul si spatiul. Nu este necesar sa fii in prezenta lor fizica pentru a fi vindecat de ei si pentru a primi darurile lor.

 

Delfinii incearca sa refaca starea si sa ne readuca in ambianta intrauterina, lucrand pentru desavarsirea noastra pentru clipele de atunci si cele de acum, vindecand copilul interior.

Dolphin Reiki dezvolta telepatia si comunicarea cu animalele, reechilibreaza elementul apa din corpul fizic dar si astral. Este o terapie minunata pentru probleme cardiovasculare, emotionale, psihice, stabilizand tensiunea si relaxand corpul. Sunetele scoase de delfini au legaturi puternice cu tonurile primordiale ale vietii pe Pamant. Vechi tehnici atlante de vindecare lucrau cu delfini, incercand sa stabileasca legaturi armonioase intre minte, corp si suflet.

Initierea costa si cuprinde:

 50 lei ( Manualul Dolphin Reiki si melodia de meditatie)

Ve-ti primi informatii despre:

- principiile Reiki ale delfinilor

- meditatia Dolphin Reiki

- dolphin Reiki si procesul de armonizare

- simbolul Dolphin Reiki

- tehnici avansate si armonizari


Pot participa persoanele care nu au nici o initiere intr-un sistem Reiki dar si cei care au primit initierea in  Reiki si doresc sa ofere initieri altor persoane.

  ------------------------------------------------

 

Initiere Arhanghelul Sandalphon

Arhanghelul Sandalphon poarta rugaciunile la Dumnezeu. Sandalfon a fost profetul Ilie, care s-a inaltat la ceruri ca arhanghel. 

El slujeste in multe privinte, ii ajuta pe oameni sa-si vindece tendintele agresive si duce rugaciunile noastre catre Creator. 

In plus, Sandalfon ii ajuta pe muzicieni, in special pe cei care folosesc muzica pentru vindecare. 

Fiindca este unul dintre cei doi oameni care au fost inaltati la rangul de arhangheli, Sandalfon este considerat frate geaman cu Metatron (care a fost profetul Enoh).  Ei sunt singurii arhangheli ce au fost odata oameni

Arhanghelul Sandalphon protejeaza Pamantul si este Maestru al Muzicii.



Este recunoscut ca conducator al Ingerilor Compasiunii, al Cerului sapte, si un Inger al rugaciunilor.


Sandalphon ne deschide catre comunicare. 
Sandalphon ne ajuta sa rostim adevarul cu voce gentila.

 

Initierea costa 50 lei.

Pentru intiere va rog sa: mentionati nume, prenume complet, localitatea in care va aflati la momentul primirii initierii si o poza. 

Initierile dureaza 30 de minute.

Initierile vor avea loc in data de 24 octombrie 2014 la ora 20.

 

Contact: nagymelinda3@yahoo.com

 

2 comentarii: