miercuri, 5 noiembrie 2014

Acordaj Veritas Reiki - 14 NOIEMBRIE

Veritas este un sistem energetic asemănător altor sisteme similare: Reiki, Karuna, Seichim,  etc. Aceste sisteme energetice sunt metode prin care noi intervenim în structurile bioenergetice ale fiinţelor vii. În principiu, scopul acestor modificari ale structurii bioenergetice este acela de a îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale celui pentru care facem aceste modificări. Desigur, există în lume şi alte sisteme energetice care au alte scopuri, însă Veritas nu face parte din acea categorie.
 
Cum folosim energia pentru a modifica structurile bioenergetice ale altuia? În primul rând, ne conectăm la o sursă de energie. Această sursă poate fi propria noastră persoană, alte persoane/entităţi, la viul planetar, respectiv mentalul colectiv al unui grup sau al întregii planete sau la energia întregului Univers. Veritas, la fel ca şi Reiki-ul, se conectează la sursa energetică din care a fost construit (materializat) întregul Univers, pe care o numim generic “Sursa”; însă ca parte activă din Univers, se poate conecta şi la alte entităţi. Unele dintre aceste entităţi sunt cei consideraţi îngeri, alţii sunt maeştri ascensionaţi etc.
Acordajele sau iniţierile, cum mai sunt numite, sunt modalităţi prin care maestrul modifică structura bioenergetică a elevului, astfel încât îi transferă acestuia structurile energetice ale sistemului respectiv, îi curăţă traseele (canalele) energetice, îi înlătură anumite blocaje energetico-informaţionale care îl împiedică pe elev să aibă accesul în mod natural. Cu alte cuvinte, constituie şi o formă de terapie, sau curăţare, cum se mai spune în anumite cercuri.

Cursul pentru gradul I contine:

1. Ce este Veritas. Scop, energii, entităţi
2. Lineajul Veritas si acordajele necesare
3. Simbolurile gradului I si utilizarea lor
4.  Noţiuni despre Sarpele Kundalini şi trezirea spirituală
5.  Meditatii
Gradul I - 50 lei.


Cursul pentru gradul II contine:

1. Lineajul Veritas si acordajele necesare
2. Energii si entităţi
3. Simbolurile gradului II si utilizarea lor
4.  Noţiuni despre chakre si structuri
5.  Meditatii
Gradul II costa 100 lei.


Cursul pentru gradul III contine:

1. Lineajul Veritas si acordajele necesare
2. Energii si entităţi
3. Simbolurile gradului III si utilizarea lor
4.  Acordaje
5.  Meditatii
Gradul III costa 200 lei. 


Acordajul in Veritas Reiki va avea loc in data de 14 NOIEMBRIE, ora 20.

Pentru a primi acordajul in Veritas Reiki te invit sa imi trimiti un mail: nagymelinda3@yahoo.com.Multa lumina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu