luni, 17 noiembrie 2014

Săptămâna 17 – 23 noiembrie 2014 aspecte astrologice

Momentele cele mai importante din săptămâna astrologică 17-23 noiembrie 204 sunt: Luna Nouă din semnul Săgetătorului și începutul Marelui triunghi realizat majoritar din asteroizi cu nume de zeițe importante pentru dezvoltarea noastră spirituală.
Luni 17 noiembrie 2014
6a0133f538e9e4970b016765823a9d970b-400wi
Din cauza sextilului dintre Mercur și Pluto care a stimulat ieri (18.11) introspecția și contemplarea lucrurilor profunde astăzi două noi aspecte perpetuează această stare utilă fiecăruia dintre noi. Unul dintre aceste aspecte  despre care vorbeam este cel dintre Mercur și Uranus de tip inconjuncție (distanță de 150° dintre două planete) care poate oferi oamenilor sclipiri de inteligență și o intuiție mai puternică.
articlemercurychiron
Al doilea aspect este trigonul dintre Mercur și Chiron care ne oferă energia de a vindeca principalele probleme atât din comunicare sau din neînțelegerea ce apare în urma unei proaste comunicări dar și o deschidere către mentori (fizici sau spirituali) în a le cere ajutorul, sfatul sau măcar de a fi alături de noi.
O nouă inconjuncție între Uranus și Pallas Athena care oferă o asertivitate sporită și o planificare strategică persoanelor care pot asimila această energie în favoarea lor.
Marți 18 noiembrie 2014
Orice frustrări sau probleme aveți cu partea feminină a dumneavoastră marcată prin asertivitate se va putea vindeca în această zi deoarece aveți un ajutor imens în trigonul dintre Chiron și Pallas Athena.
saturn_and_sun_by_askyous-d3bvugl
Conjuncția dintre Soare și Saturn reprezintă un aspect care poate provoca multe neajunsuri din cauza unor gânduri negre care se pot forma în această zi. O persoană poate experimenta stări de anxietate, depresie și chiar aparența existenței a prea multor obstacole, care defapt nu sunt reale. Partea bună este că puteți creea un avantaj din acest aspect prin accesarea siguranței de sine, a puterii interioare de a gândi pozitiv și de a alunga fantasmele minții. Realizând acest lucru puteți accesa energia înaltă a planetei Saturn care oferă: maturitate, responsabilitate, disciplină și un management excelent al timpului. Fiind ambele planete în semnul Scorpionului acest aspect oferă și o energie a transformării în mai bine a universului personal.
Miercuri 19 noiembrie 2014
Nu exista evenimente majore în această zi.
Joi 20 noiembrie 2014
6a0133f538e9e4970b0177440246d1970d-500wi
Cuadratura dintre Venus și Neptun poate determina confuzie în relațiie formate de curând prin intermediul indiferenței față de partener, și management financiar defectuos. Dar fiind suflete divine putem schimba orice aspect negativ într-unul pozitiv asemănător cu alchimiștii din trecut. Prin metamorfoză alchimică puteți realiza o conexiune mai profundă cu forța creatoare proprie prin chemarea inspirației din partea naturii sau a divinității pentru a găsi metode ingenioase de a realiza un profit material pentru cei care au afacerile proprii.
 Vineri 21 noiembrie 2014
6a0133f538e9e4970b0168ebed83ab970c-500wi
Este momentul oportun de a vă concentra gândurile către conducere, inițiativă constructivă sau pentru a lupta într-o cauză nobilă, de asemenea energia sexuală atinge cote ridicate din cauza sextilului dintre Mercur și Marte. Mercur în Scorpion ajută aprofundarea științelor oculte , psihologie, investigarea și transformarea personală.
Sâmbătă 22 noiembrie 2014
Soarele intră în zodia Săgetătorului , a Arcașului iar energia ancestrală a acestuia va radia bunăstare și entuziasm. Elementele care vor prospera în următoarea perioadă sunt: filosofia, spiritualitatea, educația înaltă, înțelepciunea din civilizațiile orientale.
SagJohfra
Deși este prezent în primele minute ale Săgetătorului fenomenul de Lună Nouă ne oferă cu multă generozitate oportunități de creștere, evoluție de realizarea a unor noi proiecte ambițioase. Aspectele acestui fenomen lunar arată că deși pot apărea numeroase piedici în drumul dumneavoastră spre succes acestea pot fi depășite cu ajutorul disciplinei și perseverenței. Tot pe parcursul evenimentului vor fi libere numeroase oportunități de creație mai ales în interiorul cuplurilor. Alte oportunități mai apar în domeniul scrisului și a învățatului, fiind un moment bune pentru a creea articole sau cărți ce vor fi bine primite de către public.
Ultimul avantaj al acestui eveniment lunar este dat de simbologia sabiană care vă oferă posibilitatea de a rezolva, echilibra sau elibera de orice string emoțional, traumă din trecut de ordin emoțional sau spiritual.
6a0133f538e9e4970b017c34b45d8d970b-500wi
Cuadratura dintre Mercur și Jupiter ne ofera posibilitatea de a comunica mai mult mai ales dacă trebuie să rezolvăm mai multe probleme din viața de zi cu zi. Trebuie să fiți atenți să nu fiți singurii care vorbesc trebuie să oferiți și celorlați ocazia de a se exprima.
tumblr_lxaim8it4u1ql8nzu                               4.1.1Uranus                           ceres
Ultimul aspect din ziua de sâmbătă este dat de Marele Triunghi dintre Venus-Juno-Ceres-Uranus care va avea vârful de influență pe data de 28.11 și se va încheia pe data de 3.12 anul acesta. În urma acestui aspect puternic puteți explora câtă stimă de sine (Cere) este afectată de către relația în care sunteți implicat (Juno și Venus). Fiind și Uranus amestecat  în acest aspect este momentul de a vă exprima orice element ascuns mai ales dacă este creativ indiferent de ce părere are partenerul, dacă exprimarea acestor energii personale, oricât de nebunești ar fi, vor produce mai mult rău decât bine. Este o perioadă când vor fi testate cuplurile mai ales cele vechi în ideea de a vedea cât de mare este dependența față de partener.
grand-trine-ve-ce-juno-ur-450x395
Duminică  23 noiembrie 2014
Baron Jean-Baptiste Regnault-853936
Este o zi liniștită prin comparație cu ziua precedentă când evenimentul cel mai important este faptul că Chiron revine la un drum drept ieșind din retrogradare în zodia Peștilor astfel că energia cu care veți fi înconjurat este pentru a vă putea reface fizic și energetic. De asemenea este momentul în care pote să apară un mentor ideal pentru evoluția dumneavoastră dacă acesta este lucru pentru care vă rugați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu