vineri, 18 aprilie 2014

Luna în descreştere


Perioada Lunii în descreştere este deosebit de favorabilă tuturor proceselor de purificare şi dezintoxicare; susţine toate tratamentele prin care se urmăreşte ameliorarea unori boli sau vindecarea acestora. Este o perioadă în care se recomandă tratarea afecţiunilor, atât acute, cât şi cronice (bolile ce se caracterizează prin creşteri de ţesuturi, cum ar fi: infecţiile, acumulările de toxine, depunerile de calculi), precum şi pentru alungarea durerilor prin scăderea intensităţii acestora, începerea dietelor, etc.
Puterea curativă a tratamentului este mai mare în perioada în care Luna tranzitează zodia corespondentă organului sau a părţii corporale asupra căreia se intervine.
Tratamentele şi curele de dezintoxicare trebuie să înceapă în ziua de după perioada nefastă de Lună Plină, pentru a beneficia de cele două săptămâni cât durează Luna în descreştere.
La mijlocul perioadei de descreştere, în ziua în care se formează Ultimul Pătrar, trebuie să fim foarte atenţi pentru a nu suprasolicita corpul fizic. Această cuadratură dintre Soare şi Lună amplifică procesele de purificare şi eliminare a toxinelor din organism, însă adeseori prin forme mai agresive, generând dureri sau chiar şocuri la nivel fizic. Din acest motiv se recomandă o atitudine responsabilă şi temperată pentru a fi în armonie cu capacitatea de eliminare a corpului nostru. Bunul simţ ne va învăţa de fiecare dată, trebuie doar să ne ascultăm vocea interioară.
Efectele Lunii în descreştere:
•      dezintoxicare, purificare, eliminare
•      uscare, condensare
•      sunt indicate intervenţiile chirurgicale deorece hemoragiile sunt diminuate în această fază
•      indemn spre actiune, utilizarea energiei
•      facilitează procesele de purificare prin postul alimentar
•      favorizează toate tratamentele prin care se urmăreşte ameliorarea unor boli sau vindecarea acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu