miercuri, 9 aprilie 2014

Meditatia cu Ingerii Linistii

Ingerii linistii - 


aduc linistea si seninatatea in inima noastra. Ne ajuta sa rezolvam conflictele, sa nu judecam ceea ce nu intelegem si sa acceptam ca orice lucru are sens pentru ca exista sau se manifesta. Ne indeamna sa cautam fericirea in noi insine, sa avem o atitudine calma, care ne face sa ne simtim bine si in siguranta.

Rugaciune:

Ingeri ai linistii, va rugam sa aduceti linistea si seninatatea in suflet si in minte. Ajutati-ne sa domolim inversunarea, gandurile si emotiile puternice, sa ne eliberam de tensiunile si conflictele inutile, sa nu judecam ceea ce nu intelegem si sa acceptam ca orice lucru isi are justificarea in intelepciunea lui Dumnezeu. Sa descoperim linistea din adancul fiintei noastre, sa ne bucuram de viata, cu convingerea ca suntem copii iubiti de Dumnezeu Tatal si ca avem locul nostru in Univers.

Influente astrale

Ne aflam intr-o stare de alerta sau de asediu, in care se pare ca ne piedem notiunea de uman. Compasiunea si toleranta par a fi greu de accesat, iar tendinta de a judeca, de a critica si de a solicita "despagubiri" pentru orice consideram ca am fost prejudiciati, poate fi maxima.

Tenta de impulsivitate si nerabdare poate genera greseli impostante sau asocieri delicate. Este posibil sa apara situatii neprevazute, atmosfera in plan financiar fiind delicata.

In dragoste vom escalada conflicte mai vechi, iar disputele verbale pot deveni cotidiene. Oamenii speriati se straduiesc sa isi jigneasca partenerul in loc sa-l ajute sa se inalte. Echilibrul se capata prin stiinta de a intelege sexul opus.

Starea de agitatie din jur ne afecteaza si este indicat sa ne relaxam, sa facem cat mai multa miscare si plimbari in natura. Totul este sa fim prudenti, sa nu riscam, iar daca nu este neaparat nevoie chiar sa amanam calatoriile.

Melodia de meditat o trimit doar dupa ce este donata suma de 10 lei, meditatia se tine la ora 20 in fiecare seara.

Acestea sunt influentele saptamanii in curs. Pentru a primii meditatia/rugaciunea de saptamana viitoare ( Ingerii CREDINTEI) trimiteti un mail. Aici gasiti mai multe detalii - link

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu