joi, 4 decembrie 2014

DEC 05 - Ritual de Luna Plina cu Reiki

Luna reprezinta inconstientul, impulsurile launtrice care ne conduc, adesea fara sa ne dam seama, catre ceea ce avem de indeplinit in viata, prin intermediul trairilor si reactiilor noastre psihice.

Luna guverneaza viata emotionala si sufleteasca si reprezinta tot ce ne hraneste radacinile, incluzind ereditatea, maternitatea, mediul de origine si comunitatea in care traim.

Miscarea Lunii pe zodiac este cea mai rapida, ceea ce face ca amprenta ei intr-o astrograma sa para adesea nesemnificativa. Totusi este planeta care creeaza diferentele cele mai clare intre momentele aceleiasi zile - si la fel intre oameni.

Simbolistica Lunii este atit variata, cit si subtila, iar ca sa pot da o interpretare a ei in cele 12 semne, trebuie sa ma limitez la semnificatia ei cea mai cuprinzatoare, aceea de guvernator al vietii psihice si al impulsurilor launtrice, neconstientizate.

Prin reiki vom aduce lumina in corpul nostru cat si in jurul nostru. Prin aceasta luna Plina in Gemeni vom elibera negativitatea, relatii care nu ne ajuta sa evoluam, situatii care nu ne aduc beneficii. Folosind simbolurile vom aduce transformare, schimbare si adaptare prin informatie, cuvant, gand,  comunicare,  este necesar sa incercam sa gasim un echilibru intre speculatiile nesfarsite induse de semnul Gemenilor si tendintele profetice, comunicarea cu intelegere, compasiune  si nevoia de adevar induse de semnul Sagetatorului.



Obligatoriu initiere gradul II Reiki Usui.

Donatie 30 lei. Contact: nagymelinda3@yahoo.com

Event: https://www.facebook.com/events/580238872075681/?context=create&previousaction=create&source=49&sid_create=3263577246#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu