duminică, 21 decembrie 2014

Saptamana Craciunului 21-27 Dec 2014

Astazi 21 Decembrie si maine 22 Decembrie sunt doua zile speciale. Va invit sa va bucurati de ele si sa le sarbatoriti atat in interiorul vostru cat si cu cei din jur. In aceasta seara si maine se fac multe meditatii planetare la care va recomand sa va acordati. Sunt doua momente speciale, evenimentul de SOLSTITIU DE IARNA si LUNA NOUA.
Detalii despre meditatii gasiti AICI.


In aceasta saptamana ne conectam cu INGERII LINISTII.
Îngerii linistii ne aduc linistea în suflet, ne ajuta sa ducem o viata senina, sa rezolvam conflictele, sa gasim fericirea în noi însine. Ne îndeamna sa avem o atitudine de calm interior care ne face sa ne simtim bine si în siguranta.
Îngerii linistii ne însotesc în problemele noastre de zi cu zi. Ei lucreaza pentru linistea inimii noastre, aratându-ne adesea în vis ce înseamna o existenta traita în pace interioara.
Atunci când renuntam în sfârsit la conflictele sterile si la atitudinea noastra negativa, putem deveni linistiti. Anumite practici de natura spirituala ne pot ajuta în mod eficient sa ajungem acolo. De fapt, avem deja în noi linistea aceasta, dar nu o putem descoperi decât daca ne acordam timp sa ne ascultam inima si sa facem efortul de a ne armoniza cu unitatea Izvorului Divin.
Linistea implica renuntarea la luptele inutile spre a putea trai în armonie cu divinitatea interioara. Trebuie sa recunoastem ca lumea careia apartinem e frumoasa si perfecta, sa acceptam faptul ca orice lucru îsi gaseste justificarea în misterele divine. Caile Domnului sunt pline de taina si noi nu avem abilitatile de a judeca ceea ce nu întelegem. Sa fim totusi convinsi ca avem locul nostru în Univers si ca orice lucru are un sens. Trebuie sa ne bucuram de viata noastra, sa o justificam în aceeasi masura (sa-i dam valoare), sa renuntam la luptele sterile si sa începem sa construim.
Ne rugam îngerilor linistii sa ne deschida calea iubirii divine. Sa-i invocam sa ne ajute în accederea la pacea sufletului si la fericirea pe care o meritam din plin.
Acceptându-ma pe mine însumi devin linistit si senin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu