marți, 16 decembrie 2014

Meditatii cu ocazia Solstitiului de Iarna si LUNA NOUA - 21\22 DECEMBRIE 2014

Ca în fiecare an, deși iarna meteorologică sosește încă de la 1 decembrie, începutul iernii astronomice este marcat de un moment precis, cel al solstițiului de iarnă . El este legat de mișcarea anuală aparentă a Soarelui pe sfera cerească, ce reprezinta consecința mișcarii reale a Pământului în jurul Soarelui.

Momentul solstițiului de iarnă, respectiv al începutului iernii astronomice, are loc în jurul datei de 21 decembrie. Începând de la această dată, până la 21 iunie, durata zilelor va crește continuu, iar cea a nopților va scădea în mod corespunzător.

Va invit sa profitam impreuna de energiile ce vor fi trimise spre Pamant in noaptea de 21 Decembrie datorita solstitiului de iarna.Vom avea si o deschidere a unui portal de intensitate foarte mare care va schimba total noua frecventa a planetei.Va propun sa incepem ziua la ora 19:00 in data de noaptea de 21 decembrie si indata de 22 la ora 1:03. 
Meditatia de la ora 1:03 va fi colectiva si se va tine impreuna cu alte zeci, poate chiar sute de mii de oameni de pe intreaga planeta.Cei din afara si organizatia lui Deepak Chopra serbeaza prin aceasta meditatie de solstitiu de la ora 1:03 Ziua Spiritului,un eveniment nou care aduce o mai mare cunoastere asupra spiritualitatii in toata lumea.

Dupa cum stiti ziua de 21 Decembrie 2012 a fost ziua in care planeta a trecut de pe o vibratie negativa pe una pozitiva iar asta ne-a ajutat in transformarea noastra si evolutia noastra accelerata.Sa imbratisam si sa sarbatorim impreuna aceasta zi si sa aducem cat mai multa lumina noua si celor din jur dar mai ales planetei noastre.

Prima meditatie va fi una de imbratisare a noilor energii si eliberarea vechilor energii,va fi o meditatie de transformare si vindecare puternica.
Meditatia de la ora 1:03 va fi una simpla ,o meditatie de imbratisare a unitatii si armoniei depline intre noi oamenii pe aceasta planeta,o meditatie in care vom primi,vom simti si vom darui iubire in jurul nostru.


Meditatie vor dura intre 40 de minute si o ora.

In acest an solstitiul de iarna are loc in data de 22 Decembrie la ora 1:03, ora Romaniei.

La ora 20 vom medita in comuniune cu LUNA NOUA.

Meditatiile incep la ora 19. Ne vom conecta cu aceste momente unice si  sublime. Pentru a participa la aceste meditatii, va invit sa donati 50 lei.
Contact: nagymelinda3@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu