luni, 24 februarie 2014

CURS ARHANGHELI - 10.3.2014

Incepand din data de 10 MARTIE 2014 va invit sa intram in contact cu ARHANGHELII. Vom studia cei 16 Arhangheli care ne calauzesc pe calea vietii si pe calea spirituala.


Arhanghelii sunt capii tuturor îngerilor, fiind creati ca cei mai de seama ierarhi în regatul angelic. Ei sunt fiinte maiestuoase care întruchipeaza atribute divine si sunt în serviciul omenirii pe pamant. Ei lucreaza neîncetat sa învinga raul si sa avanseze binele.
Arhanghelii ne preceda cu milioane de ani si se prezinta a fi primii nostri învatatori pe calea spirituala. Sunt, de asemenea, descrisi ca arhitecti divini, pe care Dumnezeu îi foloseste pentru a schita si executa planurile pentru proiectele sale. Ei sunt constructori cosmici si proiectanti în cel mai maret sens al cuvantului, favorizand catre mintile noastre amprenta divina pentru fiecare încercare, efort, de la cel mai mic la cel mai mare.


Cursul contine informatii despre Arhangheli, lucrul cu Ingerii/Arhanghelii, etape in comunicarea cu Ingerii, cei 12 Arhangheli ai Zodiilor, ierarhia Ingerilor, ipostaze, meditatii si filmulete.
Informatiile vor fi primite toate odata. 
Cursul costa 30 lei.

Cei care doresc initierea in "Cele 7 raze ale Arhanghelilor" vor plati 21 lei in plus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu