Cuplul spiritual&Sexualitate sacra

Un ghid de dezvoltare si fericire pentru cuplurile aflate pe cale. Acest ghid este pentru cei care se afla intr-o relatie sau isi doresc sa fie intr-o relatie. Relatiile sunt doar o CALE de EVOLUTIE si nu este una usoara.

Relatia reprezinta nasterea unei noi entitati. Presupune trecerea de la "eu" la "NOI" insa fara sacrificiu si compromisuri. Acest lucru nu se intampla peste noapte, in fiecare zi este de lucru. Este nevoie de timp si de RABDARE. CLARITATEA este o necestitare. Ambele persoane trebuie sa se pregateasca pentru aceasta noua experienta.

Ciclul unei relatii incepe cu nasterea ei, atingand apexul vietii, iar apoi moartea si renasterea. Incheierea ei poate avea loc din cauza mortii unuia dintre parteneri sau prin intelegerea facuta de ambele persoane ca relatia nu le mai serveste evolutiei comune. Nici o relatie nu dureaza pentru totdeauna.

Relatia este cea mai dificila si interesanta cale spirituala care ne este disponibila pe planeta, la ora actuala. Nici o alta cale nu ne aduce la suprafata indoielile, fricile si nesigurantele ascunse pentru a fi vindecare, intr-un mod atat de definitiv. Avem nevoie de de mult curaj sa ne vedem acele parti din noi insine pe care le acceptam cu greu , care ne sunt reflectate de catre partenerii nostri. Totusim prin impacarea cu partenerii nostri, ne IMPACAM cu NOI INSINE si ajungem sa ne EXPERIMENTAM PROPRIA PLENITUDINE.

Adevarul este ca, in cele mai profunde relatii, ies pentru a fi vindecate cele mai adanci frici ale noastre. Ele ies la suprafata deoarece ne simtitm suficient de in siguranta alaturi de partenerul nostru pentru a ne privi aspectele intunecare si pentru a incepe sa le integram in constienta noastra.

Acest ghid va va ajuta sa faceti fata suisurilor si coborasurilor relatiei in care va aflati, astfel incat sa puteti invata si evolua impreuna. Atata vreme cat exista evolutie si sinceritate, relatia este sanatoasa si demna de angajamentul vostru.

Desigur, asta nu inseamna ca este si perfecta. Chiar si cele mai reusite relatii, indoielile si fricile continua sa apara, la ambii parteneri. Cu toate astea, cuplurile aflate pe cale invata sa trateze aceste indoieli si frici, cu COMPASIUNE. Cei doi INVATA sa aiba RABDARE unul cu altul si sa se ACCEPTE. Asta ii invata faptul ca se afla intr-o relatie.

Cursul cuprinde trei parti.

Primul cursul contine: 12.9.2013.
1) a ne pregati pentru o relatie
2) cunoasterea de sine
3) a invata, traind de unu singur
4) relatia ca dependenta
5) a o cunoaste pe cealalta persoana
Cursul costa 50 lei.

Cursul II: -17.10.2013
Cele sapte legi spirituale ale relatiei
1) Angajamentul
2) Impartasirea
3) Dezvoltarea
4) Comunicarea - a spune adevarul fara a acuza
5) Oglindirea
6) Asumarea responsabilitatii
7) Iertarea
Cursul costa 100 lei.

Cursul III: 5.12.2013
 1) a negocia forma relatiei
2)Transformarea
3)Detasarea
4) A ne re-angaja sa iubim.
Cursul costa 200 lei.

!!! Daca doriti sa le parcurgeti pe toate trei costa 300 lei.
Cursul este online, in fiecare zi de joi ve-ti primi o lectie.
Cursul va fi complet aproximativ in 16 saptamani ( 4 luni ).


Pentru completarea cursului  "Cuplul spiritual" cei care au curajul de a continua calatoria pe tema sexualitatii va invit la acest curs " Vindecare prin sexualitate "inalta .

Detalii de inscriere:  transformarepersonala8@gmail.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Sexualitatea este o cale de evolutie foarte importanta. Impreuna cu meditatia ajungem pe culmi extatice, ajungem in legatura cu Sinele interior si cu Sinele Superior. Suntem in uniune cu Dumnezeu.


Ve-ti primi informatii din propria experienta dar si din ceea ce am citit si experimentat.

Cursul este online, informatiile le primiti prin mail.

Invata cum sa-ti deconectezi mintea, cum sa-ti destepti simturile si sa devii constient(a) de tot trupul tau, prin puterea sexului tantric.
Tantra, calea TAO a dragostei, este o straveche practica orientala de autodezvoltare. La baza sa sta ca prin noi toti trece un curent puternic de energie, care trebuie sa fie armonizat.

Acest curs iti prezinta tehnici practice de cultivare a energie sexuale si cum sa le folosesti pentru a-ti declansa transformarea launtrica, ci si cum sa aduci actul tau amoros catre un nivel spiritual mai inalt.

Pe masura ce mintea si trupul se armonizeaza prin sexul tantric, cresc capacitatea de comunicare, creativitate individuala si spontaneitatea.

Cursul include:
- corpul tau este sacru 
- sistemul chakrelor
- ciclul sexual al femeii si al barbatului
- deschiderea inimii
- aprinderea focului tau sexual
- jocul YIN-YANG
- atingerea erotica
-impreunarea respiratiei
-pozitii amoroase pentru o mai mare placere orgasmica
- cinstirea trupului partenerului(partenerei)
- masajul senzual

Cursul este prin coresponenta, in fiecare zi de luni ve-ti primi lectia aferenta. Cursul dureaza 3 luni.
Cursul costa: 150 lei.

Data inceperii cursului 16.9.2013.


Pentru a va trimite contul bancar scrieti pe adresa de mail specificand cursul: transformarepersonala8@gmail.com.

Acest curs poate fi reluat oricand trimiteti un mesaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu