Reiki Abundenta/Prosperitate

Abundance Prosperity Reiki


    Ce este Reiki Abundenta/Prosperitate?

    Reiki Abundenta/Prosperitate este o forma de Reiki care se intoarce pe planeta acum in scopul de ajuta lucratorii in lumina sa manifeste pacea lumii, armonia si prosperitatea.
    Recunostinta este cheia pentru aceasta forma de Reiki, care va ajuta mintea sa dezvolte o mentalitate a prosperitatii facilitand cresterea spirituala.
    Cu aceste tip de Reiki va puteti valorifica energiile proprii ale abundentei pentru a crea o abundenta a prosperitatii pentru voi si lume.
    Despre Reiki Abundenta/Prosperitate
    Reiki Abundenta/Prosperitate este o forma relativ noua de Reiki, sau mai degraba ar trebui sa spun ca la fel ca toate celelalte forme de Reiki este o energie veche care s-a intors recent pe pamant.Aceasta forma de Reiki va ajuta sa va concentrati pe realizarea unor obiective specifice…obiective de manifestare a prosperitatii in toate domeniile din viata ta.
    Aceasta energie a fost transmisa prima oara prin simbolul Shri relevat lui Jane Peterson, iar mai tarziu informatii suplimentare au fost date parintelui David Paul chc. A/P Reiki a fost apoi oferit lumii pe 1 ianuarie 2004, de Ziua Mondiala a Pacii.
    Initieri pentru Reiki Abundenta/Prosperitate sunt date la distanta prin intermediul unei Chi Ball. Fiind acordati la aceasta energie va conectati la energiile zeitatii Lakshmi – zeita a bogatiei si prosperitatii, si la Ganesha – zeul intelepciunii, bogatiei si indepartarii obstacolelor. Impreuna cele doua zeitati reprezinta un echilibru al energiilor masculine si feminine, ideal acum cand lumea se afla intr-un proces de schimbare.
 
 Exista trei simboluri ale acestei energii:
1. Primul simbol Shri invoca asistenta zeitei Lakshmi – il poti apela este simbolul puterii
2. Al doilea simbol Laksya denota intelepciunea si puritatea care conduce la abundenta materiala si spirituala.
3. Altreilea simbol Artha este acordarea abundentei si prosperitatii.

 Cele cinci principii ale Reiki Abundenta/Prosperitate
1) Daruieste cu bucurie, cu generozitate asteptand sa fii recompensat, dar nu de catre persoana careia i-ai facut darul. Universul te va recompensa la momentul si in locul potrivit.Daruieste liber si este posibil ca darul sa se intoarca la tine.
2) Schimbati alegerea cuvantului din „vreau” in doresc sau mi-ar place. Crede in dorintele tale cu pasiune.
3) Cunoaste-ti scopul vietii tale, care lucru iti aduce cea mai mare bucurie cand il faci.Cladeste-ti telurile astfel incat sa te ajute sa iti traiesti scopul vietii.
4) Nu exista greseli sau regrete, doar oportunitati de invatare pentru cresterea si schimbarea focalizarii.
5) Traieste mantra, respir-o cu fiecare gand pe masura ce stai in Acum cu mintea libera manifestandu-va viitorul prin gandurile voastre astazi:
” EU SUNT Recunostinta, EU SUNT Abundenta, EU SUNT Prosperitate!”
    Unele beneficii ale Abundance Prosperity Reiki
    Curata tiparele negative din jurul valorii de bani.
    Schimba programarea din copilarie cu privire la bani.
    Codifica energia voastra cu frecvente de abundenta si prosperitate.
    Curata convingerile care va limiteaza abundenta.
    Ajuta la eliberarea energiilor financiare dense.
    Va aliniaza cu legile universale ale abundentei.
    Indeparteaza blocajele manifestarii voastre
    Va ajuta sa imbratisati succesul.
    Va ajuta sa curatati vechile programe.
    Va ajuta sa eliminati afirmatiile negative despre bani.
    Indeparteaza grijile, anxietatea si frica cu privire la bani.
    Vindeca relatia voastra cu banii.
    Magnetizeaza si atrage bogatia si banii in viata voastra.
    Va permite sa fiti in fluxul abundentei.
    Zeita Lakshmi
    Invoca simbolul Shri
    Lakshmi este zeita bogatiei si prosperitatii, atat materiale cat si spirituale. Cuvantul ,,Lakshmi” este derivat din cuvantul sanscrit Laksme care inseamna ,,scop”. Prin urmare, Lakshmi reprezinta un scop al vietii care include prosperitate spirituala si materiala.Zeita Lakshmi, de asemenea, invocarea Shri este energia feminina a Fiintei Supreme si sotul divin (sau omologul feminin) al Lordului Vishnu. Ea ii ofera bogatie pentru intretinerea si pastrarea creatiei.
    Lakshmi este descrisa ca o femeie frumoasa cu tenul auriu, cu patru maini, stand asezata sau in picioare pe o floare de lotus complet inflorita si care tine in maini un boboc de lotus, ceea ce simbolizeaza frumusetea, puritatea si fertilitatea. Cele patru maini ale sale reprezinta cele patru sfarsituri umane: dharma sau dreptatea, kama sau dorinta, artha sau bogatia, si moksha sau eliberarea din ciclul vietii si al mortii.
    Cascade de monede din aur sunt vazute curgand din mainile ei, sugerand ca aceia care o venereaza obtin bogatie. Intotdeauna poarta haine de culoare rosie brodate cu auriu. Rosul simbolizeaza activitate si liniile aurii indica prosperitate.
    Doi elefanti sunt adesea prezentati in picioare alaturi de zeita si pulverizeaza apa.Aceasta denota efortul neincetat in conformitate cu dharma cuiva guvernat de intelepciune si puritate, conduce la prosperitate materiala si spirituala.
    Lakshmi Puja este sarbatorita in noaptea cu luna plina Kojagari Purnima. Se crede ca in aceasta noapte cu luna plina zeita viziteaza casele si le umple cu bogatie.
    Lord Ganesha
    Indeparteaza obstacolele din calea ta.
    Ganesha este o divinitate mult iubita si frecvent invocata deoarece el este Domnul norocului care ofera prosperitate si avere si distruge obstacolel de ordin material si spiritual.De asemenea, el este considerat maestrul intelectului si intelepciunii. De fapt, Ganesha este simbolul care a descoperit divinitatea din el insusi. Pentru acest motiv, harul lui este invocat inaintea intreprinderii unei actiuni cum ar fi calatoriile,sustinerea unui examen, conducerea unei afaceri sau sustinerea unui interviu de angajare, desfasurarea unei ceremonii etc. De asemenea, pentru acest motiv, in mod traditional,
toate sesiunile bhajan (cantari devotionale) incepe cu invocarea lui Ganesha, Domnul ,,inceputurilor bune” ale cantarilor.In India si cultura hindusa Lordul Ganesha este primul idol plasat in orice casa noua sau resedinta.
    Figura zeitatii Ganesha este bine cunoscuta in India. Fata de elefant (Gaja vadana), urechile fluturatoare ca niste talere (Shoorpa-Karna), un pantec enorm (Lam bodara), patru maini (Chaturbhuja) – trei dintre ele ducand Pasha (un sirag), Ankusha ( o sulita – ca si arma curbata la un capat) si Modaka (o farfurie cu dulciuri precum pudding-ul) – iar a patra stand intr-o postura care asigura ajutor si protectie devotului; un corp frumos cu piele rosiatica – astfel este el imaginat. Si calareste pe un sobolan.
    Ganesha este asociat cu prima chakra (roata de energie) care reprezinta instinctul de conservare si supravietuire, de procreare si bunastare materiala.


Donatia pentru aceasta initiere este de minim 50 ron, pentru inscriere trimite mail la adresa nagymelinda3@yahoo.com.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu