Tarot

Cea mai folosita metoda de divinatie, pentru a afla raspunsuri la intrebari, este Tarotul. Arta de a citi in carti este folosita dintotdeauna de catre toate popoarele lumii, ea fiind un ghid in luarea de decizii, sau indrumarea in viata.

Este potrivit oricarui tip de divinatie, mai ales pentru intrebari in domenii necunocute sau de natura mistica, potrivit oricarui domeniu al vietii cotidiene.

Prin studierea cartilor de Tarot intram in contact cu acea parte a mintii noastre pe care in mod obisnuit tindem sa o ignoram.

1) Tipuri de carti

Cartile de tarotul contin un pachet de 79 de carti  (22 de arcane majore si 56 de arcane minore si maestrul), folosit pentru a gasi raspunsuri sau a cauta sfaturi prin accesarea intuitiei din subconstientul nostru. 

(recomandat pentru citiri legate de spiritualitate)

sau

Cartile de tarotul clasice contin un pachet de 78 de carti  (22 de arcane majore si 56 de arcane minore si cartile de curte)

Poti alege daca doresti sa extrag arcanele majore sau toate cartile.

2) Tipuri de etalari

  • Pentru prima varianta de carti cele cu maestrul:

Diamantul

Aceasta forma de etalare a cartilor este folosita pentru a dobandi o intelegere mai buna intelegere a unei chestiuni care ne preocupa.


Cheia

Formatul Cheii poate "deschide poarta" viziunii interioare pentru intelegerea aspectelor ascunse, subconstiente, legate de o anumita problema. Poate fi folosit si ca lectura generala, pentru relevarea nivelului de constiinta actual.


Oglinda

Aceasta forma de etalare este folosita pentru a afla in ce stadiu se afla relatia de cuplu, dar si de prietenie, cu o ruda etc. Sunt revelate stadiul actual al energiilor persoanei si cel  al partenetului(prientenului,rudei etc.).


Crucea celtica

Acest format traditional este folosit pentru o mai buna intelegere asupra unei probleme, dar si ca lectura generala.


Relatia ( 4 carti )

Acest format de etalare ofera o viziune rapida asupra relatiei dumneavoastra cu o alta persoana, care poate fi si seful/sefa dumneavoastra, iubitul/iubita, un prieten/a, o ruda etc.


Paradoxul ( 3 carti )


Prima carte reprezinta momentul aici si acum. Urmatoarea reprezinta influentele vietilor anterioare. Ultima carte reprezinta viziunea asupra paradoxului.


Etalare cu o singura carte

Exista momente in care ai nevoie de un raspuns simplu si la obiect, in locul acelor predictii interminabile despre cine, ce, unde, cand si de ce. De aceea, atunci cand ai nevoie de un raspuns rapid cu o explicatie simpla si scurta, tarotul cu raspuns instant este ceea ce ai nevoie.

  • variata de carti traditionale 

Modalitati de etalare cu arcanele majore:

Etalare in cruce: modul cum sa ne comportam in anumite situatii.
Etalarea in piramida.
Etalarea a 7 arcane - pentru munca, bani sau sentimente)
Crucea celtica.

Modalitati de etalare cu toate arcanele:

JOCUL RELATIILOR - Etalare care prezinta o relatie de orice natura (familiala, profesionala, sentimentala etc) intre doua persoane, fiecare coloana apartinand unuia dintre parteneri. Intrebarea este de genul "ce relatie exista / va exista / a existat intre X si Y?". Se extrag 7 carti cu mana stanga din pachetul de carti cu fata in jos si se etaleaza dupa urmatoarea schema:
72
613
54

JOCUL DECIZIILOR - Jocul prezinta perspectivele legate de doua alternative in fata carora va gasiti, atunci cand va aflati in fata unei decizii importante. Intrebarea trebuie sa sune de genul "sa fac lucru X sau lucrul Y?" sau "sa fac lucrul X sau sa nu-l fac?" sau "care din urmatoarele doua alternative este cea mai buna?" Se extrag 7 carti cu mana stanga din pachetul rasfirat cu fata in jos si se etaleaza dupa urmatoarea schema: 

5


1

3

7426


Etalarea cu 10 carti.Pentru citiri trimite mail la adresa nagymelinda3@yahoo.com

 Numele dumneavoastra, subiectul si intrebarea cat mai precisa,clara.


  Citiri in tarot timp de 30 minute costa 50 lei, o ora 100 lei.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu