Theta Healing

Theta Healing este o tehnica prin care Vianna Stibal s-a vindecat instantaneu de cancer prin Creatorul a Tot Ceea ce Este si incepand din 1995 a predat aceasta tehnica. Sotul ei descrie ca devotamentul ei si credinta ei sunt foarte puternice si de nezdruncinat, aceasta ajutand-o sa aibe o relatie personala cu Dumnezeu (Divinitatea-Creatorul a Tot Ceea ce Este).

Aceasta metoda foloseste undele cerebrale Theta si astfel ajungem la un nivel de constiinta care iti permite sa schimbi realitatea fizica, emotionala, mentala si spirituala.
In Theta Healing se lucreaza cu cele patru nivele de convingeri (de baza, genetice, istorice si sufletesti), lucru cu sentimentele. Se lucreaza pe convingerile si credintele adanc inradacinate in subconstient (fie din aceasta viata, fie din alte vieti anterioare). Credintele si convingerile adanc inradacinate in subconstient sunt cele care nu ne permit manifestarile instantanee, vindecarea instantanee. Se lucreaza apoi pe resentimente, cu emotiile negative (fricile, temerile, gelozia, ura, mania, tristetea, frica de singurate) care ne-au sabotat atat in aceasta viata cat si in alte vieti, regretele, respingerile si prejudecati. Se vindeca amintirile din pantec si se trimite iubire neconditionata copilului din pantec. Se face si reintregirea sufletului, lucru cu amintirile fluctuante, legamintele si obligatiile, dar si cu spiritele decazute, atacuri psihice si carligele psihice.
Dupa ce se fac vindecarile necesare se lucreaza apoi cu crearea de sentimente pentru ca persoana asupra careia sa lucrat sa nu mai recreze aceleasi sentimente, ganduri care au creat dizarmonia (boala).


Cei care devin practicanti (doresc sa invete aceasta tehnica) invata tehnica Meditatiei Theta Healing de a ne conecta cu Mama Pamant pana in planul al saptelea al Creatorului a Tot Ceea Ce Este de unde se fac vindecari instantanee si manifestari.

Diplome detinute: ADN Baza, ADN Avansat, Manifestare si Abundenta si Dig Deeper.

Despre Vianna Stibal gasiti informatii AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu