marți, 8 iulie 2014

Meditatie de LUNA PLINA - 12 IULIE


Luna Plină îşi poate face simţită prezenţa chiar cu 1-2 zile înainte de intrarea în intervalul sus-numit de 36 de ore, efectele sale persistând pe o durată de cca 3 zile.

Pentru a înţelege modul cum Luna Plină ne influenţează organismul, psihismul, aspectele subtile, energetice ale fiinţei noastre, este suficient să extrapolăm semnificaţiile oculte ale acestui astru. Luna este simbolul feminităţii, al aspectului receptiv al fiinţei noastre, elementul pasiv, tainic, misterios, poarta de expresie a subconştientului, a capacităţilor mediumice. Aşadar, ea amplifică senzitivitatea în detrimentul raţiunii, al „focului mintal”, al discernământului şi capacităţii de control asupra manifestărilor propriei noastre fiinţe, atât la nivel fizic, cât şi psihic.
Prin urmare, perioada de influenţă a Lunii Pline este marcată de exacerbarea laturii emoţionale, de acutizarea activităţii latente a subconştientului şi inconştientului, de posibilitatea de a ne scoate la iveală sau chiar de a ne confrunta cu propriile „umbre”: frici, angoase, resentimente, dureri sufleteşti (pe care, poate, le credeam de mult uitate), etc.


Va invit sa facem impreuna  MEDITATIA SPECIALA IN REZONANTA CU MOMENTUL DE LUNA PLINA.



Pentru a primi mai multe detalii despre influenta LUNII PLINE si pentru  MEDITATIE, trimite-ti mail la adresa: nagymelinda3@yahoo.com.
Pentru eforturile depuse va invit sa faceti o donatie de 20 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu