duminică, 23 iunie 2013

Zodiile si luna plina in capricorn

Luna aceasta plina in capricorn are potentialul de a ne  aduce cu picioarele pe pamanat si a  ne face sa ne simtim mai putin siguri pe ceea ce avem si ceea ce suntem, caci are o energie greu predictibila si ne poate face sa ne credem captivi in nisipuri miscatoare din punct de vedere emotional. Asta ne poate da nevoia de a o lua de la capat de a mai incepe o data sa traim altfel. Din fericire lunii pline in capricorn  ne face constienti de lucrurile pe care nu le mai putem lasa asa, dar ne vine si cu capacitatea de a trece la treaba fara intarziere, caci este conjuncta cu Pluton cel care poate fi acuzat de multe mai putin de rabdare. Cu putina bunavointa din partea noastra ne putem consolida mult atat cariera cat si viata de familie, sanatatea si viata sociala. Este suficient sa ne dorim acest lucru.
Capricornul este muntele, piatra pe care este construit esafodajul intregului zodiac, caci nu exista o casa trainica fara o fundatie  buna. Capricornul este semnul responsabilitatii si maturitatii, al eficientei si discipinei fara de care nimic nu este posibil asa ca tocmai aceasta energie puternica o putem accesa in cateva ore. Pe langa luna in capricorn mai avem si influentele benefice ale lui Jupiter aflat in Gemeni. Nu ne ramane de facut decat sa ne aliniem cu energiile acestor planete aflate in semn de pamant si sa acceptam ca putina seriozitate in viata nu strica nimanui, caci doar asa ne putem implini visele.
Deci ce efect are luna plina pentru fiecare zodie in parte?
Berbec:
Luna va da energie pentru a va sustine proiectele de cariera pe care le aveti si va ajuta sa va faceti un plan care sa va permita sa ajungeti acolo unde va doriti in cel mai scurt timp cu putinta. Scrieti ceea ce aveti de facut si faceti fara a va gandi prea mult. Faceti cativa pasi in directia dorita, dati un telefon, stabiliti o intalnire, faceti ce este de facut si tot amanati de cava vreme. Provocarea este sa va pastrati centrati emotional si sa nu clacati la prima nereusita sau critica, dar mai ales sa va faceti timp si pentru familie cacio cariera fara familie parca nu mai e acelasi lucru.
Taur
Luna plina va indeamna sa va repozitionati fata de divinitate, sa va largiti cunostintele si orizontul spiritual si sa va dati seama ca valorile materiale nu pot inlocui credinta si nici acele lucruri mici care va fac fericiti. Este timpul sa va lamuriti care va sunt principiile de viata, care va sunt aspiratiile, ce anume ati vrea sa studiati, Dar dati-va timp si pentru a va gandi la viitorul vostru, la ceea ce ati vrea sa se intample si faceti primii pasi convinsi fiind ca veti reusi. Va trebui totusi pentru a reusi sa nu va mai risipiti in mii de proiecte in loc sa va concentrati energia pe maxim trei directii.
Gemeni
Tema voastra pentru aceasta eclipsa este data de responsabilitatea si integritatea pe care o puteti sau nu manifesta in plan intim, chiar in relatiile sexuale. Daca pana acum v-a fost cam teama sa va explorati aceasta latura a vietii, daca v-a fost greu sa va admiteti vulnerabilitatea, acum a venit momentul sa incercati sa va intelegeti mai bine sexualitatea si felul in care o puteti exprima. Fiti onesti si deschisi cu privire la nevoile voastre intime. Este timpul sa va infruntati temerile si tabu-urile si sa faceti in asa fel incat si viata intima sa va implineasca. Adevarata provocare va veni cand veti fi nevoiti sa impartasiti cu partenerul cele mai adanci sentimente.
Rac
Luna plina va pune sa va reconsiderati sentimentele si angajamentele fata de partenerul de viata care are nevoie de mai multa atentie si afectiune decat ceea ce primeste in acest moment. Daca sunteti lipsiti de partener va poate ajuta sa va clarificati care sunt acele calitati pe care va doriti sa le gasiti la un partener ce anume v-ati astepta sa poata fi si sa poata faca. Uneori divinitatea pur si simplu nu stie pe cine sa ne trimita in cale pentru ca nici noi nu stim cum am vrea sa fie respectiva persoana. Analizati-va cu atentie si fricile, teama de a va lega pe termen lung de cineva, teama de singuratate, teama de timp fie ca este trecut, prezent sau viitor. Luna plina va va ajuta sa depasiti aceste obstacole ce mai despart de viata si fiinta pe care o visati.
Leu
Luna plina va poate ajuta sa va intariti influenta si autoritatea, capacitatea de decizie si organizarea la locul de munca, dar va poate ajuta in acelasi timp sa va imbunatatiti calitatea atentiei pe care o acordati sanatatii voastre, atat in termeni de dieta cat si de miscare si odihna. In relatie cu ceilalti va poate aduce o mai mare capacitate de a va interesa si de altii nu numai de propria persoana, de a cauta sa le fiti de folos mai ales cand au nevoie nu cand credeti voi ca au nevoie. Aceasta luna plina va da puterea de a fi  mai modesti si mai responsabili fata de cei care depinde de voi si de a caror iubire si apreciere depindeti si voi la randul vostru. Voi aveti mai mare nevoie de ei, este vremea sa recunoasteti asta.
Fecioara
Sa stiti ca iubirea nu inseamna doar responsabilitati si indatoriri ci inseamna mai ales bucurie si voie buna. Luna aceasta va indeamna sa va bucurati, sa radeti sa zburdati alaturi de partener asa cum poate nu ati facut-o niciodata pana acum. Incercati sa faceti lucruri impreuna chiar si obiecte la care sa lucrati amandoi ca sa va distrati. Daca nu aveti partener poate ca ar trebui sa mai renuntati la masca de oameni seriosi si responsabili si sa va mai relaxati putin, nimeni nu se apropie de cineva care in permenenta are ceva de facut, care este ocupat, serios si grabit. Exersati capacitatea de a trece cu usurinta de la starea de seriozitate si responsabilitate la cea de relaxare si bucurie. Folositi-va talentul si indemanarea de a face ca lucrurile sa se intample si acceptati ajutorul prietenilor
Balanta
Folositi-va simtul artistic pentru a va infrumuseta caminul si de tact si diplomatie pentru a va imbunatati relatia cu familia. Luna aceasta plina va ajuta sa le faceti cu succes pe amandoua. Casa voastra are nevoie de atingerea voastra, de obiecte pe care sa le faceti sau sa le cumparati cu drag, este ca si o fiinta, are nevoie de atentie, dar voi stiti asta foarte bine. Nu o sa fie totusi simplu sa faceti fata atator egouri din familie care impreuna cu egoul vostru pot ca lucrurile sa fie un picut cam complicate mai ales ca pot sa apara reprosuri care sa va aduca aminte ca nu doar cariera conteaza in viata. Dar cu sensibilitatea si sarmul vostru puteti face orice nor sa dispara intr-o mare de zambete!
Scorpion
Luna asta plina scoate la iveala dorinta de a citi, de a va informa de a nu mai amana momentul in care sa studiati in directii pe care vi le doriti de mult. Nimeni si nimic nu va poate opri sa faceti asta in urmatoarele cateva zile, asa ca nu mai stati pe ganduri si apucati-va de citit. Nu doar orizonturile educationale pot fi largite in aceasta perioada ci si capacitatea de a comunica eficient in cuvinte putine dar relevante, fara santaj emotional sau rigiditate extrema. Va fi cam greu totusi sa fiti obiectivi. Arta consta in a gasi echilibrul intre sentimentele vostre si puterea mintii. Uneori emotiile iau conducerea si ratiunea devine prea supusa lor mai ales cand este vorba de sentimente mai putin pozitive, sau de dorinta de razbunare. Alteori ratiunea devine taioasa si nemiloasa si va face sa fiti prea intransigenti, asa ca folositi luna plina pentru a invata arta de a conduce totul cu iubire!
Sagetator
Este timpul sa va consolidati capacitatea de a face bani si de a va folosi mai bine talentele caci momentan le cam irositi pe proiecte minore care nu va prea aduc nici bucurie, nici implinire. Luna asta plina va fi cea care va va aduce oportunitati importante pentru a face bani, pentru a invata sa ii economisiti, dar si sa ii investiti si sa ii cheltuiti inteligent, dupa cum va va ajuta sa nu va mai bazati pe banii altora cand va faceti planuri de viitor. Tot ce aveti de facut este sa faceti o analiza clara a obiectivelor dar si a piedicilor de pana acum. Luna asta plina va da o gandire orientata spre a face bani fara a va lega de valorile materiale. Ba chiar nu v-ar strica mai mult realism in ceea ce priveste obiceiurile voastre financiare.
Capricorn
Cu o luna plina pe casa personalitatii si corpului fizic este posibil sa deveniti un pic mai visatori si mai usor de tulburat emotional, ceea ce ar trebuie sa considerati ca este o adevarata binecuvantare. Acum este timpul sa luati decizii cu privire la propria viata, sanatate, tihna si impacare cu sine, cu lumea si cu viata. Visati caci nimenisi nimic nu va poate opri sa va vedeti visele implinite. Aveti grija de voi, faceti miscare, regasiti-va forma fizica optima pentru a putea sa fiti cine va doriti. Mai intai lamuriti0va ce asteptari aveti de la voi, chiar si asteptarile fata de ceilalti pot fi traduse ca asteptari fata de propria persoana asa ca dati voi inainte de a vi se cere si asteptati de la voi acele lucruri pe care le pretindeti altora. Dar nu uitati sa fiti blanzi si sa iubiti tot ce a pus divinitatea la temelia fiintei voastre. Concentrati-va pe ceea  conteaza cu adevarat.
Varsator
Luna plina va aduce darul de va reflecta in oglinda trecutului fara a va mai speria de ceea ce vedeti si simtiti privind in ea. Este foarte important sa ve priviti in fata pe voi insiva si emotiile pe car le aveti, traumele si ranile pe care credeti ca vi le-a facut viata, dar pe care tot voi vi le faceti reactionand nepotrivit la intamplari care sunt pur si simplu un dat divin. Dupa ce va faceti ordine in emotii veti putea sa mergeti mai departe pentru ca veti castiga in claritatea gandirii si sentimentelor si va veti elibera de balastul regretelor tardive. Intuitia va va fi extrem de puternica zilele aceastea asa ca dat-i ascultare. Pentru a o auzi este nevoie sa faceti liniste in voi! Sssssssst!!!
Pesti
Voi veti fi ajutati de luna sa scapati definitiv de singuratate si de senzatia ca nimeni nu va vrea si nimeni nu va intelege. Este foarte bine caci astfel ajungeti in centru atentiei in cercul de prieteni si numai. Va veti face noi prieteni si veti gasi oameni care sa joace rolul de protectori si maestri in viata voastra urmatoare. Dar sa stiti ca nu strica sa va selectati un pic prietenii si sa ii alegeti pe cei pentru care simtiti ceva cu adevarat. NU conteaza cantitatea ci mai ales calitatea, nu conteaza interesul rational si bucuria emotionala pe care v-a da prezenta unui prieten adevarat, Daca vreti o idee de selectie iata: imaginati-va peste 1 an alaturi de acea persoana, peste 5, peste 10 si peste 25… daca reusiti inseamna ca este cineva important, daca nu… mai cautati! Evitati sa va lasati prinsi de relatii care va consuma mai multa energie decat va dau. Si daca nu aveti ce face cu energia gasiti o cauza umanitara sau ajutati pur si simplu pe cei aflati in dificultate.

http://www.astrosofia.ro/2013/06/zodiile-si-luna-plina-in-capricorn/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu