miercuri, 3 iulie 2013

Ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut?



Afla cum ne influenteaza anotimpul in care ne-am nascut personalitatea

Temperatura, presiunea atmosferica si specificul anotimpului in care aparem pe aceasta lume ne influenteaza, vrand, nevrand, personalitatea, asa cum si climatul influenteaza caracterul fiecarui individ, iar starea meteo ne influenteaza dispozitia de peste zi.

Despre persoanele nascute PRIMAVARA

Fiind anotimpul in care natura renaste, persoanele nascute in aceasta perioada sunt dintre cele mai energice. Vor imbratisa intotdeauna schimbarea si vor fi atrase de orice tip de aventura.

Se imprietenesc repede, avand o fire flexibila si deschisa, si le este usor sa se faca placute datorita veseliei ce le caracterizeaza.

Fiecare nativ al primaverii are toanele sale, firi dificile si greu de inteles pentru persoanele mai calme. Impulsivitatea si placerea de a visa cu ochii deschisi, insa fara a se putea organiza sau a se convinge sa treaca la fapte sunt, de asemenea, caracteristici importante.

Persoanele nascute spre sfarsitul primaverii sunt, in afara trasaturilor descrise mai sus, foarte ambitioase si incapatanate din cale afara.

Despre persoanele nascute VARA

Vara este anotimpul in care soarele ne incalzeste trupurile, inimile si mintile, motiv pentru care persoanele nascute in iunie, iulie sau august sunt foarte impulsive pe plan sentimental: ar face orice pentru persoanele ce reusesc sa le intre in gratii.

De altfel, sunt persoane foarte generoase, atente la ceilalti si buni ascultatori. Insa pot fi si foarte geloase, posesive si se enerveaza destul de usor.

Din punct de vedere profesional, sunt persoane destul de comode si au nevoie de o provocare evidenta din partea cuiva antipatizat pentru a se motiva sa treaca la treaba si sa-si depaseasca conditia.

Cei nascuti la inceputul verii sunt mai sensibili, iar cei de la sfarsitul acestui anotimp tind sa fie mai analitici si sarcastici.

Despre persoanele nascute TOAMNA

Pentru cei nascuti toamna, caracteristicile principale sunt sinceritatea si independenta. Le place sa fie pe cont propriu, insa, daca cineva drag are nevoie de ajutor, nu vor ezita sa ii sara in ajutor.

Pe plan sentimental, sunt dintre cele mai romantice si sensibile persoane, avand mereu tendinta sa amestece ratiunea cu sentimentele si incercand sa faca alegerile cele mai bune, care sa multumeasca pe toata lumea.

In schimb, isi apreciaza enorm statutul si dedica foarte multa atentie carierei, uneori punand-o in lista prioritatilor inaintea problemelor de ordin emotional.

De asemenea, nativii tomnatici sunt interesati de problematicile mistice si sunt atrasi de orice cuprinde o doza semnificativa de mister. Le plac provocarile de ordin intelectual, iar daca acestea se imbina cu emotiile, atunci sunt de-a dreptul captivati.

Despre persoanele nascute IARNA

Toata lumea se asteapta ca persoanele nascute iarna sa fie distante si lipsite de suflet, asociind temperaturile scazute cu raceala si indiferenta nativilor acestui anotimp, insa aceasta atitudine este doar de suprafata.

Persoanele nascute iarna sunt foarte organizate si hotarate: stiu intotdeauna ce anume isi doresc si muncesc pentru implinirea dorintelor lor, indiferent de intensitatea efortului depus.

Perseverenta lor poate fi confundata cu incapatanarea – adesea, insa, chiar este vorba de simpla incapatanare. Totusi, ambitia si idealismul ii ajuta sa isi creeze o cariera bine fondata si le asigura ascensiune profesionala.

Fiind buni ascultatori, nativilor zapezii le este usor sa isi faca prieteni, insa nu se vor destainui prea usor, motiv pentru care cele mai reusite relatii le vor avea cu persoanele nascute toamna.

http://horoscop.kudika.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu