miercuri, 13 noiembrie 2013

CE FRICI AI IN FUNCTIE DE ZODIE

 
http://astrodeva.files.wordpress.com/2013/10/curajul-inseamna-a-crede-in-tine.jpg
Iata, ce frici te caracterizeaza, in functie de zodia in care te-ai nascut.
1-BERBEC
Cea mai mare frica a ta este sa nu simti frica. Ai obiceiul de a te arunca cu capul inainte fara sa stai prea mult pe ganduri. Te-ai pus singur in situatii riscante si majoritatea timpului il petreci reparand greselile facute.
2-TAUR
Frica ta cea mai adanca este sa nu fii considerat plictisitor. Ai fi in stare de orice numai sa nu fii singur, lipsit de prieteni.
3-GEMENI
Ti-e frica de faptul ca ceilalti oameni te vor vedea vulnerabil si vor incerca sa profite de sensibilitatile tale.
4-RAC
Cea mai mare frica a ta este teama de divort. Cu toate acestea, incerci sa-ti faci curaj si sa speri ca acest lucru nu ti se va intampla niciodata.
5-LEUL
Iti este frica de faptul ca oamenii te vor respinge, ca ii vei plictisi intr-atat de mult incat vor renunta sa mai faca parte din viata ta.
6-FECIOARA
Frica ta cea mai mare este ca oamenii te vor considera si trata diferit atunci cand nu vei ajunge la o anumita tinta.
7-BALANTA
Iti este frica de faptul ca vei fi pentru totdeauna singur si fara iubire.
8-SCORPION
Cea mai mare frica a ta este ca cineva caruia i-ai impartasit sau ii vei impartasi un secret il va spune mai departe sau te va judeca/respinge din cauza a ceea ce ai tinut secret.
9-SAGETATOR
Iti este teama ca vei iubi pe cineva mai mult decat te iubesti pe tine insuti/insati si ca vei avea nevoie de cineva mai mult decat cineva are nevoie de tine.
10-CAPRICON
Te bazezi atat de mult pe fortele proprii incat iti este frica de faptul ca atunci cand vei avea nevoie de ajutor din partea celorlalti nu vei sti cui si cum sa ceri ajutor.
11-VARSATOR
Iti este frica de izolare si de faptul ca intr-o buna zi iti vei pierde discernamantul, ca nu vei mai putea face diferenta intre rational si irational.
12-PESTI
Cea mai mare frica a ta este ca oamenii doar pretind ca tin la tine. Te surprinzi deseori intrebandu-te de ce X iti este prieten .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu