marți, 24 decembrie 2013

Ce aduce 2014 - Anul Calului de Lemn? - Astrologie chinezeasca

Este un an excelent pentru calatorii, un an al cautarilor interioare benefice. Va fi un an al actiunii decisive, al indraznelii si nu al lentorii si somnolentei. Atitudinea castigatoare in 2014 este curajul de a actiona. In Anul Calului de Lemn trebuie sa te misti cu rapiditate. Daca nu esti 100% sigur/a in privinta unei decizii, este mai bine sa nu ti-o asumi. Evenimentele se petrec cu rapiditate in 2014, Anul Calului.
In Astrologia chinezeasca, Anul Calului este cosniderat un an norocos care aduce bine si multe sanse pentru fiecare dintre noi. Calul magic are puteri supranaturale, este eroic, puternic si poate chiar sa zboare. Un cal celest alb, din nori este reprezentarea Zeitatii chineze Kwan Yin, care este sacra. Calul este un erou in China fiindca batalii importante au fost castigate datorita puterii Calului.
Astrologie chinezeasca: Ce aduce 2014 - Anul Calului de Lemn?
Foto: Shutterstock.com; anul 2014, sah
Calul mai simbolizeaza si luna Iunie, a cincea luna a anului, corespondentul Zodiei Gemeni in Astrologia vestica. In China, aceasta luna este foarte importanta pentru medicina naturista. Soarele este puternic, iar plantele sunt viguroase si pot fi folosite cu scop terapeutic. In medicina chinezeasca Calul este un element de foc. De asemenea, fiecarei dintre cele 12 zodii chinezsti ii corespund si doua ore din zi. Orele calului sunt 11:00 am si 1:00 pm.


2014 - Anul impulsivitatii

Ar trebui sa ne asumam riscuri mari in Noul An Chinezesc? Stilul impulsiv de a face lucrurile, caracteristic Calului nu este cea mai buna optiune pentru fiecare dintre noi. De exemplu, energia spontana a Anului Calului de Lemn aduce provocari celor din zodia chinezeasca a Sobolanului; el este mult mai cumpatat, exact in opozitie cu calul.
Citeste si:
Astrologie chinezeasca: Ce aduce 2014 - Anul Calului de Lemn?
Foto: Shutterstock.com; cai, cai albi
Actiunea si impulsivitatea se potrivesc celor nascuti in Zodiile Tigrului, Cainelui si Oii. Cei nascuti in aceste zodii pot sa mearga pe un drum mai riscant, cel al deciziilor spontane. Anul 2014 nu trebuie sa fie unul rau nici pentru ceilalti. Este mai bine si sa stai in liniste de-o parte. Aceasta atitudine iti poate fi de asemenea benefica.

Afla ce Zodie esti in Zodiacul Chinezesc, consultand acest articol: Zodia ta in Horoscopul chinezesc

Trebuie sa retinem cu totii ca energia noului an este una dimanmica, salbatica si independenta. Nu este timpul planificarii si nici al ratiunii, asa cum a fost 2013, Anul Sarpelui. Noul an este unul care ne va provoca sa invatam sa ne ascultam instinctele, pregatindu-ne pentru Anul Oii de lemn care va fi 2015, un an cu o energie confortabila si creativa care ne va aduce multe bucurii in viata.

Calul iubeste libertatea

Anul 2014 ne va stimula in sensul regasirii libertatii, vom vrea sa ne reintoarcem la natura sa ne bucuram de viata mai mult si de aventuri. Vom indrazni mai mult decat in anii precedenti, vom invata sa ne bucuram mai mult de natura si de oamenii dragi din jurul nostru. Va fi un an bun, cu o energie jucausa care vorbeste despre libertatea spiritului. Este un an in care vom invata sa ne bucuram mai mult de energia clipei, sa traim momentul.

sursa: http://horoscop.garbo.ro/articole/15438/2014-anul-calului-de-lemn.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu