miercuri, 23 aprilie 2014

Minunile Medicinei Integrative: TERAPIA CU DELFINI


Descoperire senzațională! Delfinii folosesc un narcotic pentru a intra în stări de transă?


dolphin1b1
  • Frontiere medicinei se deschid descoperind noi posibilitati naturale de vindecare. S-a constatat ca innotul cu delfinii confera pacientilor o stare de bine si liniste sufleteasca , creste imunitatea organismului , stimuleaza atentia si autocontrolul , crescand increderea de sine.
  • Dupa terapia cu delfini , copilul cu probleme speciale va incepe sa invete mai repede , astfel ca intr-o luna sau doua va reusi sa faca achizitii psiho-motorii pentru care ar fi avut nevoie de un an de zile . Delfinoterapia accelereaza capacitatea de invatare de pana la 10 ori , efectul maxim observandu-se la 6 luni – 1 an dupa sesiunea de delfinoterapie.
  • Dupa terapia cu delfini , un copil autist care apoi a beneficiat de alte terapii specifice timp de un an de zile , a scapat complet de simptomatologia caracteristica autismului , astfel ca la revenirea pentru delfinoterapie nu mai prezenta nici un astfel de simptom.
  • Intrucat noi gandim si percepem in imagini si sunete, suntem constituiti din 80 % apa, psihologii de la Universitatea Erasmus din Rotterdam propun persoanelor suprasolicitate nervos, stresate sau chiar intr-o forma mai blanda de anxietate sau depresie, sa vizioneze scurte filmulete cu delfini. Efectele benefice se resimt dupa aproximativ 2 minute.

INITIERE DOLPHIN REIKI 7 MAI 2014 ORA 20 - DETALII AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu