miercuri, 25 iunie 2014

Meditatii si invocatii in luna IULIE - INGERI & ARHANGHELI & ASPECTE ASTROLOGICE


  • Saptamana 30 Iunie - 6 Iulie vom medita in rezonanta cu Arhanghelul GABRIEL.

  • Saptamana 7 - 13 Iulie meditatie in rezonanta cu Arhanghelul MIHAIL

  • Saptamana 14 - 20 Iulie meditatie in rezonanta cu Arhanghelul METATRON

  • Saptamana 21 - 27 Iulie meditatie in rezonanta cu INGERII PURITATII

  • Saptamana 28 Iulie - 3 August vom medita in rezonanta cu INGERII DISCERNAMANTULUI

In prima saptamana a lunii vom medita si ne vom ruga Arhanghelului GABRIEL care ne invata sa comunicam cu noi insine si cu ceilalti oameni, cu Dumnezeu si cu intreaga creatie. Ne invata sa primim cu bucurie si sa fructificam darurile vietii. Vegheaza si armonizeaza relatiile ( familiale, cuplu, prietenie, serviu si sociale). Ne ajuta sa crestem, sa ne dezvoltam, sa inflorim si sa ne maturizam sufletul/spiritul, pastrand in acelasi timp candoarea, bunatatea, blandetea si prospetimea.

A doua saptamana a lunii ne pune in rezonanta cu energia Arhanghelului MIHAIL. Arhanghelul Mihail ne ajuta sa fim puternici in momente dificile, sa ne dizolvam tedintele negative si sa descoperim lumina din noi insine. Ne reda increderea in Dumnezeu, ne arata drumul drept, care este in acord cu legile divine, ne inspira actiunile juste. Ne ajuta sa aplanam luptele si conflictele de orice fel, ne protejeaza de agresiunilele fizice sau psihice.

A treia saptamana a lunii IULIE ne pune in rezonanta cu energia Arhanghelului Metatron. El ne ajuta sa recunoastem esenta lui Dumnezeu, care este in interiorul nostru. Ne indeamna sa ramanem in contact cu experientele reale pe care le traim si cu situatiile de viata reale, fara a eveada in imaginatie, fara a dramatiza sau a cauta justificari, caci doar astfel vom invata de ceea ce avem cu adevarat nevoie pentru cresterea noastra. Ne indeamna sa ne conectam cu potentialul divin interior si sa impartasim darurile pe care le avem.

In urmatoarea saptamana 21-27 Iulie ne conectam cu Ingerii Puritatii. Acestia ne ajuta sa ne purificam, dizolvand motiile negative, tensiunile, frustrarile, dand la o parte blocajele la orice nivel si refacand puritatea originara. Ne invata sa ne extragem di launtrul nostru puterea de a o lua de la capat, cu incredere si forte proaspete. Ne ajuta sa ne conectam la acea parte adanca din noi, partea noastra de Dumnezeu, care e mereu pura si pe care nimic si nimeni din aceasta lume nu o poate murdari.

Saptamana 28 Iulie - 3 August ne pune in rezonanta cu  Ingerii Discernamantului. Ne ajuta sa ne dezvoltam capacitatile si fortele proprii, sa avem privirea clara, astfel incat sa putem deslusi si scoate la lumina ceea ce este latent in interiorul nostru, sa putem recunoaste drumul luminos de potecile umbroase. Sa recunoastem ceea ce ne este potrivit la un moment dat, sa facem alegeri bune, indepartand astfel de si din noi ceea ce e negativ, inutil si distructiv.

In fiecare seara se va medita pe o melodie si se vainvoca prin rugaciune Arhanghelul/Ingerul saptamanii. Pe mail veti primi si recomandarile (din punctul de vedere al sanatatii, financiar si sentimental, atentionari, traditii/obiceiuri/sarbatori) influentelor astrale din saptamana respectiva.
Pentru cei care doresc sa se inscrie la aceste meditatii/rugaciuni va invit sa trimiteti mail la adresa nagymelinda3@yahoo.com.

Fiecare meditatie dintr-o saptamana costa 12 lei, daca alegeti sa meditam impreuna toata luna va costa 45 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu