sâmbătă, 13 iunie 2015

Suveranitatea pierduta a rasei umane

    Armonie,har si frumusete,contopite cu focul solar al Leului.....toate acestea din 5 iunie si pana  pe 8 octombrie,cu o pauza de Fecioara intre 18-31 iulie ....mult mai mult timp ca altadata,tinand cont de retrogradarea lui Venus (in loc de 3 saptamani,acum pentru 4 luni). O vom simti pe Venus in toata aceasta perioada ca fiind extravaganta, dominatoare,mandra si expresiva,caci in dorinta ei de a se face auzita,ne va tachina. Va dori sa ne impartaseasca iubirea ei cu lumea,dar sa se simta de fapt centrul universului,asa cum Soarele (guvernatorul zodiei gazda) e centrul sistemului nostru. Vom vorbi de o frumusete regala,luxurianta si opulenta,generoasa si jucausa,dornica de a incepe o noua poveste. Va dori dragostea ca pe un joc perpetuu,va fi fierbinte,clocotitoare dar geloasa. Si cel mai important,va intalni pe Jupiter,abundenta si expansiune,multiplicand impactul si varful de energie declansata  in jurul zilei de 1 iulie,dar cu efecte pentru intreaga vara. Un tranzit energic, axat pe sentimente,valoare de sine , valoarea altora,sau bani ,un aspect ce poate "da lovitura", declansand evenimente pozitive concrete,mai ales pentru nativii cu ultimul decan de foc accentuat in astrograma natala  ( Leu, Berbec,Sagetator),caci aceste sectoare vor primi stimulente in acest anotimp.
   Situatii si evenimente declansate din iunie in iulie trebuie sa ia o pauza de gandire,timp in care vom medita asupra relatiilor si finantelor,incercand sa ne stabilim concret ce anume dorim de la ele si care e impactul lor cu viata noastra. Va fi nevoie "sa digeram" evenimentele si sa le integram in interiorul nostru. Iar alegerile pe care le vom face la inceput de anotimp, se vor dovedi concrete si profitabile undeva prin octombrie....asta daca nu cumva o sa pierdem trenul din prea multa comoditate sau indecizie atunci cand va veni vremea.
  Participarea stelei Regulus la aspectele formate la mijloc de vara(iulie),alaturi de Venus dar tensionata cu Saturn,poate aduce la suprafata partile rele ale acestei stele regale,aflata acum in grad de Fecioara,dar la granita cu Leul. Exagerarea egoului ,mandriei si orgoliului felin va fi sanctionata de Profesor prin caderi spectaculoase din pozitie,functie,cu pierderi banesti ori de alt gen de vechi privilegii. Gradul karmic de Fecioara,declansator de energii diferite,actioneaza acum asupra gloriei personale exagerate si artificial croita in timp,obligand persoane sa accepte fortat trecerea din fruntea unui serviciu pe o functie marunta,in serviciul altora,ori in actiunile ce le vor intreprinde,sa se lase ei pe locul doi si sa se gandeasca in primul rand la beneficiile celorlalti.
   Posibil ca declansator de tensiune interioara sa fie la un moment dat Saturn care va starni teama de schimbare si aventura,conservatorismul si traditia,alegerea intre vechiul partener si poate noul partener....este doar o lectie de asimilat corect....caci ni se cere de fapt seriozitate,responsabilitate, structurare si rabdare...adica nimic nelalocul lui. Altfel,graba si dorinta de castig imediat,fie in relatie,fie in afaceri,se vor intoarce impotriva noastra pe viitor. Sa nu uitam ca Saturn este gardianul timpului si regentul sustenabilitatii! Tot ce nu-i respecta regulile,tot ce "are picioare de lut",tot ce se risipeste si nu-i gestionat corespunzator,"cu cap" si nu intuitv doar(Neptun e retrograd!) se va destrama.
   Exceptie face perioada de retrogradare a planetei Venus,cand nu sunt indicate noi actiuni legate de iubire,casatorii,asocieri,parteneriate sau bani si obiecte  de mare valoare. In rest,vom avea destul timp la dispozitie pentru a valorifica afacerile,proiectele,legaturile profitabile,activitatile sociale, creativitatea si arta,poate chiar castigurile la jocuri de noroc.
   Ca un rezumat al tendintelor verii,Universul practic ne cheama la un adevarat cult al muncii intr-o mare echipa ,zi de zi,care sa devina obisnuinta,asa incat,cu contributia fiecaruia, sa se schimbe lumea.
Daca nu,vom asista la picaje,pe cat de spectaculoase,pe atat de periculoase individual. Riscul de a ramane sub influenta mandriei,falei si dorintei de a conduce e mare,caci pozitiile astrale la care ma refer se vor  implini la granita dintre Leu si Fecioara,imprumutand tendinte si dintr-o parte,si din alta.
   Dar oare ce se va intampla cu aceia dintre noi(majoritatea),care suntem deja de atata timp sclavi in slujba altora? Vom trai si vom vedea.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu