joi, 10 septembrie 2015

Saptamana 13 -19 septembrie 2015

Saptamana a 38 de peste an este guvernata de Luna. Asta inseamna ca suntem mai sensibili si deschisi la nivel de subconstient fata de ceea ce se intampla in exterior, mai intuitivi.

Este o saptamana provocatoare, care aduce instabilitate, schimbari, indecizie; ea incepe duminica 13 septembrie cu o ECLIPSA DE SOARE si LUNA NOUA ( mai multe detalii in alta postare, urmareste noutatile pe blog). Dupa o perioada de liniste in care ni s-a dat ragazul de a actiona pt rezolvarea problemelor, acum este momentul necesar pentru analiza.
Apar fel de fel de tensiuni, ele sunt necesare pentru a ne evidentia carentele de gandire si punctele slabe de la proiectele care lucram. Evitati tranzactiile importante caci sunt probleme de concentrare sau adaptare.
Mercur este stationar, iar de joi trece in miscarea aparent retrotrada, aduce dificultati in relatii si in parteneriatele de afaceri, probabil din lipsa unei comunicari coerente sau deschise. De aceea, ar fi bine sa nu lasam nimic neclarificat, sa citim cu atentie hartiile, actele si informarile, sa nu permitem sa existe situatii duplicitare sau lucruri ambigue.
Mobilitatea poate fi afectata la nivelul articulatiilor si al intestinului subtire, iar capacitatea respiratorie poate fi diminuata de bronsite sau raceli.

Activitati cheie pentru aceasta saptamana pentru fiecare zodie:
Berbec - Seriozitate (problemele legate de casa revin in prim plan)
Taur - Combativitate
Gemeni - Rationament (trebuie exersata privirea holistica)
Rac - Discernamant (moment bun pt analiza si retragere)
Leu - Strategie
Fecioara - Detasare
Balanta - Manevre abile
Sagetator - Oportunitati
Scorpion - Acceptare
Capricorn - Exaltare
Varsator- Inventivitate
Pesti - Simt analitic


------------------------

In aceasta saptamana ne conectam cu INGERII RECUNOSTITEI.

" Ingeri ai recunostitei, va rog sa ma insotiti pt a putea aprecia corect rostul oamenilor din viata mea, chiar si a celor inconfortabili, caci ei ma provoaca sa daruiesc, sa-i accept, sa-i inteleg sau sa invat lectii de viata. Sa nu uit sa fiu recunoscatoare celor apropiati, de la care am tendinta sa le cer prea mult, considerand ca ni se cuvin aumite comportamente, nereusind sa ma mai bucur de prezenta lor in viata mea. Sunt recuoscatoare propriului corp fizic cu tot ce inseamna el, il apreciez ingrijindu-l cu drag pentru a-l mentine sanatos.Multumesc Creatorului pentru binecuvantarile zilnice, in care aseaza totul cu intelepciune ca sa evoluez pe calea mea fiind vegheata de lumina si iubirea Sa. Multumesc Ingeri ai Recunostintei pentru ca va manifestati in viata mea."

Vrei sa primesti aceste informatii in fiecare saptamana, contacteaza-ma pe mail nagymelinda3@yahoo.com. In schimbul acestor informatii vei dona 35 lei pentru 4 saptamani de informatii astrologice si angelice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu