marți, 6 mai 2014

Astrele in mai 2014

De unde pana unde merg plantele in aceasta luna

Soarele: pe 1 mai se afla in Taur, unde sta pana in data de 21 mai, cand trece in Gemeni.

Intre 1 si 20 mai, Soarele se va afla in Taur. Chintesenta acestei zodii ajunge in sufletul nostru prin intermediul Soarelui. Taurul fiind o zodie de pamant, in primele trei saptamani ale lunii mai ne vom ocupa de fortificarea stabilitatii noastre emotionale si de ridicarea randamentului nostru in planul fizic. Vom fi interesati mai ales de planul material. Activitatile noastre vor roi probabil in jurul muncii si al afacerilor noastre.
Foto: Michael
Foto: Michael
Vom cauta noi modalitati prin care putem oferi noua insine si celor dragi un grad mai ridicat de confort existential. Vom cocheta cu posibilitati noi de a castiga venituri suplimentare. Conform simbolismului zodiei, vom lucra mai mult din placere, intr-un ritm relaxat, constant. Viata noastra va fi ghidata de un pasaj din Biblie, si anume cel referitor la pilda talantilor.
Sa nu uitam ca Taurul este primul domiciliu al lui Venus. Foarte probabil, vom cauta sa ne manifestam iubirea spre cei dragi, prin diferite modalitati. Venus in Taur se manifesta adesea prin stomac, asadar este de asteptat sa trecem mai frecvent pe la restaurante si cofetarii. Putem cumpara flori celor dragi fara vreun motiv concret, sau putem merge intr-o excursie si sa admiram impreuna frumusetile naturii. Orice metoda este buna, cel mai mult conteaza impartasirea. Vom simti nevoia de a darui celorlati zambete sincere si o parte din chintesenta inimilor noastre. Ni se va parea important sa acordam un sprijin sentimental real tuturor celor care au nevoie si foarte probabil vom beneficia de aceeasi atitudine la randul nostru.
Soarele trece in Gemeni in dimineata zilei de 21 mai. Dupa aceasta data, este de asteptat sa manifestam mai multa deschidere spre prietenii nostri, sa devenim mai dornici de comunicare. Este posibil sa se nasca in sinea noastra nevoia unei vieti traite cu mai multa lejeritate, veselie si simt artistic. Vom simti probabil mai multa disponibilitate pentru a percepe partea placuta a vietii, pentru a utiliza umorul in vederea distrugerii stresului. Este de asteptat sa nu acceptam “cenusiul” (mediocritatea, plictiseala) in viata noastra.
Gemenii fiind un semn de aer, este de asteptat sa meditam relativ mult la scopul spiritual al existentei noastre, sa accesam informatii importante pentru noi, sa citim, sa invatam, sa comunicam despre subiecte alese. Vom fi probabil determinati sa gustam cate putin din fiecare felie a existentei noastre.
Ca o recomandare inteleapta, valabila pentru noi toti, putem afirma aici urmatoarele: sa nu uitam sa ne organizam cat mai bine timpul avut la dispozitie, fiindca natura oarecum superficiala a Gemenilor poate dispersa energiile noastre. Este posibil sa fim nevoiti sa depunem eforturi pentru a ramane concentrati. Sa nu uitam sa fim utili si productivi!
Aspectele Soarelui
In primele 7 zile ale lunii, Soarele se va afla in trigon cu Pluton. Este de asteptat sa fim concentrati si sa avem un randament bun, indiferent cu ce activitati ne-am ocupa. Traditia spune ca ziua de 1 mai trebuie sarbatorita la iarba verde – ei bine, in acest an s-ar putea ca astrele si meteorologii sa aiba alta parere. Daca prindem cateva ore cu soare sau macar fara ploaie, probabil e cazul sa mai mesterim ceva in gradina, sa notam ideile care roiesc in capul nostru sau sa scoatem un joc de societate de la naftalina. Soarele si Pluton promit sa ne umple de adrenalina si ne intreaba daca merita sa ne strambam la un gratar, sub umbrela? Prezenta Lunii in Gemeni ne reaminteste faptul ca savoarea evenimentelor este data adesea de caracterul ad-hoc al acestora. Ce ar fi sa ne intrunim in sopronul unuia dintre vecini pentru a repara uneltele de gradinarit si … dupa aceea sa jucam carti pana seara, langa cateva sticle de bere sau vin?
Da, inceputul lunii mai va fi favorabil si pentru a sarbatori Viata. Cand nu dispunem de niciun motiv concret de sarbatoare – nu e ziua nimanui din familie si nu sunt sarbatori religioase sau nationale – atunci inseamna ca a venit momentul sa transformam viata intr-un festival. Asta pentru ca in primele 10 zile ale lunii mai, Soarele va stabili un sextil cu Jupiter, promitandu-ne ca vom dispune de mult optimism si voie buna. Viata va avea probabil un ritm nu foarte alert, dar este de asteptat sa savuram fiecare clipa a ei. Jupiter este si un mare ganditor, asadar este probabil sa ne trimita idei bune si foarte bune – bineinteles, este cazul sa le notam pe tableta, pe laptop, … pe marginea unei batiste, oriunde.
Incepand cu ziua de 7 mai, se va simti in aer efectul opozitiei dintre Soare si Saturn. Este posibil sa apreciem ca am sarbatorit suficient de mult si sa ne amintim ca exista si datorii pe lumea asta. Perioada 7 – 15 mai se va referi cel mai probabil la rutina zilnica. Este posibil ca in acest rastimp sa transpiram la propriu si la figurat, deoarece verbul “trebuie” va tinde sa preia controlul asupra existentei pe planeta noastra. Ne vom aminti probabil de faptul ca exista termene de executie concrete si vom incerca sa acceleram ritmul nostru de lucru.
Intre 16 si 23 mai, Soarele nu va colabora cu celelalte planete, exceptie facand Luna. Abia pe 24 mai el va stabili o cuadratura cu Neptun. In ultimele zile ale lunii va fi bine sa fim atenti la semnalele subtile ale planului invizibil si sa le punem in aplicare – chiar daca va fi neplacut. Este posibil sa apara situatii in care sa fim nevoiti sa alegem intre doua rele. Evident, va fi bine sa alegem varianta mai putin nefavorabila din punct de vedere spiritual. Este de retinut ca ultima saptamana din mai poate fi un adevarat test al intuitiei noastre.

Luna: in data de 1 mai se afla in Gemeni, pe 3 mai trece in Rac, pe 5 mai in Leu, pe 8 mai in Fecioara, pe 10 mai in Balanta, pe 13 mai in Scorpion, pe 15 mai in Sagetator, pe 17 mai in Capricorn, pe 19 mai in Varsator, pe 21 mai in Pesti, pe 23 mai in Berbec, pe 26 mai in Taur, pe 28 mai revine in Gemeni, iar pe 30 mai in Rac.

Mercur: pe 1 mai se afla in Taur, pe 7 mai trece in Gemeni, iar pe 29 mai trece in Rac.

Asadar, in primele 7 zile ale lunii, Mercur se va situa in Taur. Este posibil ca activitatile noastre intelectuale sa fie oarecum lente si orientate spre materie. Este de asteptat sa apara in prim-plan interesele noastre practice. Cel mai probabil vom actiona lent, cu multa chibzuinta, in vederea realizarii scopurilor legate de cotidian. Vom prefera probabil rutina, care nu ne va parea atat de plictisitoare. Este de asteptat sa ne ghidam dupa metodele noastre bine exersate decat sa inventam altele noi, cu o considerabila doza de risc si nesiguranta.
Vestea cea mai buna va fi probabil cresterea rabdarii. Este posibil sa ne para ca timpul se deplaseaza suficient de lent, permitandu-ne sa ducem la bun sfarsit lucrarile incepute.
Intre 8 si 29 mai, Mercur se va afla in Gemeni. Datorita prezentei lui Mercur in domiciliul sau, este probabil ca activitatea intelectului sa se anime. Este de asteptat ca gandurile sa se formeze cu usurinta si comunicarea dintre oameni sa functioneze fara cusur. Astrele promit pentru perioada 8-29 mai un reviriment al activitatilor comerciale. De asemenea, asimilarea informatiilor se va produce probabil aproape fara efort.
In ultimele doua zile ale lunii Mercur se va situa in Rac. Aflandu-se in domiciliul Lunii, planeta care guverneaza functionarea intelectului nostru trece printr-un mediu astral care nu ii este prielnic, iar astfel intensitatea activitatilor de tip intelectual poate scadea. Gandurile vor circula relativ lent si nu foarte precis. Vom avea insa de castigat pe partea intuitiei care se va afla probabil pe o panta ascendenta.
Comunicarea dintre oameni poate suferi din cauza subiectivismului. Este de asteptat ca gandurile sa fie trecute prea mult prin filtrul sentimentelor si astfel sa piarda din claritate si focalizare. Pe de alta parte, este posibil sa creasca rolul imaginatiei si fanteziei.
In ultimele doua zile ale lunii intelectul nostru se va afla probabil intr-o stare de relaxare. Perioada va fi excelenta pentru scriitori si poeti, insa cei care lucreaza cu informatii concrete si palpabile, se pot lovi de dificultati in a se focaliza asupra muncii lor.
Aspectele lui Mercur
In primele cinci zile ale lunii mai Mercur se va afla in opozitie cu Saturn. Activitatile de tip intelectual vor suferi probabil din cauza unor blocaje. Este posibil sa simtim o anumita limitare a gandirii si sa avem impresia ca gandurile se nasc greu in mintea noastra. Pot exista dificultati si in domeniul comunicarii: este posibil sa ne fie oarecum dificil sa transpunem ideile noastre in cuvinte. Sau, pot exista cazuri in care sa nu dispunem de curajul necesar exprimarii sincere a gandurilor noastre. Gandirea va tinde sa urmeze caile bine batatorite, zborul sau obisnuit parand a fi acum prea greoi. Vom avea impresia ca activitatea mintii este prea schematica, prea conservatoare. Este posibil sa fim chinuiti de un spirit critic exagerat. Recomandarea astrelor este sa ne pregatim din timp pentru intalnirile si discursurile programate, astfel incat sa nu fie nevoie de improvizari si sa nu suferim din cauza eventualelor exprimari greoaie. Organizarea minutioasa a activitatilor noastre va fi extrem de importanta, deoarece aspectele disonante dintre Mercur si Saturn pot insemna deseori crize de timp.
In a doua saptamana a lunii, Mercur va trece in Gemeni si va fi intampinat printr-o cuadratura de catre Neptun. Este posibil sa intampinam dificultati de concentrare, acest aspect putand crea o atmosfera de “ceata”, inducand greutati in ceea ce priveste luarea deciziilor corecte. Asimilarea informatiilor (studiul, invatarea) poate deveni lenta si greoaie. Va fi probabil dificil sa apreciem gradul de adevar al informatiilor de care vom dispune: informatiile adevarate si false se pot amesteca. Deosebirea realitatii de posibilele iluzii va constitui probabil o sarcina la fel de grea.
Incepand cu data de 10 mai, Venus si Marte vor sari in ajutorul lui Mercur. Cu diplomatie, vointa si umor vom putea trece peste eventualele sincope. In partea de mijloc a lunii mai, Mercur va fi deosebit de activ. Datorita trigonului trasat intre Mercur si Marte, oamenii pot deveni extrem de hotarati, iar cuadratura Mercur-Neptun ii poate impinge chiar spre fanatism. Cel care va urla cel mai tare va fi probabil tocmai cel care are musca pe caciula. Va fi bine sa ne autoverificam inainte sa ne lansam in polemici, dar mai mult, va fi recomandabil sa evitam luptele deschise. Sextilul Mercur-Venus ne va invita oricum sa folosim arma diplomatiei si este chiar recomandabil sa acceptam propunerea acestor doua planete. Este de retinut ca o voce calma contine mai multa intelepciune decat orice exprimare vehementa.
In a doua jumatate a lunii, putem remarca deplasarea uniforma a planetelor Mercur si Venus, cele doua pastrand sextilul perfect dintre ele. Vom beneficia probabil de un climat general placut, chiar fericit. Colaborarea dintre Mercur si Venus va actiona pentru a restabili armonia dintre gandurile si sentimentele noastre. Acestea vor putea vibra la unison, readucand pacea in interiorul nostru si in sfera relatiilor interumane.

Venus: pe 1 mai se afla in Pesti, pe 3 mai trece in Berbec, respectiv in 29 mai in Taur.

Prezenta lui Venus in Pesti – in primele doua zile ale lunii – reflecta tendinta de dizolvare a inimii in Univers. Iubirea care izbucneste in sufletul nostru va fi cu precadere de tip spiritual, directionata mai mult spre intreaga omenire decat spre o persoana concreta. Este de asteptat sa simtim mai mult o nevoie de dizolvare a fiintei noastre in Univers, decat impartasirea afectiunii noastre cu persoana iubita. Astfel, primele doua zile ale lunii mai pot avea un caracter meditativ.
Incepand cu data de 3 mai, iubirea va fi traita probabil mult mai intens, cu mai multa ardoare, cu nevoie de concretizare imediata in planul fizic. Sentimentele vor izbucni probabil in mod vehement si impredictibil, fara a tine cont de regulile scrise si nescrise. Este recomandabil sa acordam o atentie mai mare autocontrolului, pentru a evita neplacerile ulterioare datorate unor cuvinte sau gesturi aruncate fara prea multa grija. Va fi recomandabil sa tinem in frau inclusiv sentimentele noastre neexteriorizate, pentru ca acestea pot cauza daune considerabile in lumea nevazuta.
In ultimele trei zile ale lunii, Venus se va muta in domiciliul ei, in Taur. Este de asteptat ca lumea in care traim sa devina incet-incet mai armonioasa. Sentimentele vor fi exprimate probabil in mod deschis, dar nu in stilul “cu usa, cu tot”, ci cu multa gratie si bun simt. Astrele promit sa infloreasca zambete sincere pe chipurile umane. Va exista probabil macar un dram de romantism in viata cotidiana. Este de asteptat sa fim mai sociabili, mai constienti de magnetismul emanat de fiinta noastra.
Este posibil ca arta sa revina vehement in viata noastra. Nu ne vom duce neaparat mai des la opera, ci pur si simplu vom trai mai gratios: miscarile noastre vor tinde sa fie mai armonioase, cuvintele vor fi alese cu mai multa grija, intreaga noastra existenta capatand un plus de bun simt. Dar vom simti probabil mai multa chemare sa ne ducem la un concert, spectacol de teatru sau expozitie. Este de asteptat sa petrecem relativ mult timp in compania prietenilor nostri, aceste intalniri fiind caracterizabile prin simplitate, romantism si armonie. Nu vom cauta neaparat senzationalul, ci mai mult comuniunea sufleteasca.
Aspectele lui Venus
In primele zile ale lunii Venus nu colaboreaza semnificativ cu celelalte planete. Abia incepand cu data de 7 mai, ea va fi opozitata de catre Marte. Acest aspect se anunta deopotriva interesant si tensionat. Cele doua planete se afla in receptie mutuala – fiecare in domiciliul celeilalte – si in acest sens se ajuta reciproc, intr-o oarecare masura. Totusi, amandoua planetele se afla in exil – departe de mediul lor astral preferat – iar aspectul lor dinamic tinde sa le tensioneze si mai mult.
Care este interpretarea acestei opozitii? Este posibil sa fim defazati fata de ritmul Universului sau, sa intampinam confuzii in ceea ce priveste rolurile noastre. Este posibil ca barbatii sa se poarte excesiv de pasiv, iar femeile sa se manifeste in stil prea masculin. In alte ocazii putem fi excesiv de insistenti sau, putem scapa printre degete oportunitati favorabile.
Ce este de facut? In perioada 7 – 21 mai este recomandabil sa ne acordam momente de ragaz in vederea reinnodari legaturii noastre cu planul invizibil, ori de cate ori este nevoie. Daca constatam ca am comis vreo boacana, sa nu ne fie rusine sa ne cerem scuze. Pentru barbati este indicat sa caute compania barbatilor – ei da, putem iesi la o bere mai frecvent, nu-i asa?  Bineinteles, este vremea ca si femeile sa se intruneasca intre ele si sa dezamorseze eventualele tensiuni care se nasc in interiorul lor.
Opozitia dintre Venus si Marte se dizolva in cateva zile, insa Venus va intra in alte aspecte disonante, cu Pluton si cu Jupiter. In saptamana 12 – 18 mai, atmosfera astrala va fi animata de un careu in T interesant, alcatuit de Jupiter, Pluton si conjunctia Venus – Uranus. Focarul acestei configuratii rezida in aceasta conjunctie, formata in zodia Berbecului. Cum ne influenteaza acest careu in T? Opozitia Jupiter – Pluton, pe axa Rac – Capricorn, simbolizeaza cel mai probabil niste probleme vechi cu care ne confruntam de ani de zile. Conform naturii acestei axe, pot iesi la iveala acum probleme care au tot fost maturate sub covor in planul familiei (= Racul), respectiv neplacerile care s-au tot acumulat in zona carierei se pot acutiza in aceste zile (= Capricornul). Solutia propusa de Venus si Uranus este schimbarea perspectivei din care privim spre aceste laturi ale vietii noastre. Prezenta lui Venus indica faptul ca ar incapea o implicare emotionala mai consistenta, in ambele directii, in timp ce Uranus sugereaza ca este cazul sa introducem mai multe sclipiri, spectacol, lumina si umor, atat in viata familiala cat si in cariera. Prezenta lui Venus intr-unul din semnele sale de exil si aspectele disonante la care participa semnifica tendinta crescuta a egoismului in dragoste – preferinta pentru a primi si refuzul de a darui – ceea ce este, evident, de evitat.
Ultimele 10 zile ale lunii promit sa ne aduca mai multa fericire si armonie. Venus si Mercur se vor afla in sextil, cele doua planete promitandu-ne ca vor stabili o frumoasa armonie intre planul sentimental si cel al gandurilor. Este de asteptat sa comunicam mult si in mod placut. Este de asteptat ca relatiile umane sa cunoasca o imbunatatire considerabila.

Marte: se afla in Balanta pe tot parcursul lunii mai, intre 1 si 19 mai in mers retrograd, iar incepand cu data de 20 mai in mers direct.

Marte este retrograd si se afla intr-unul din semnele sale de exil. Este posibil sa simtim ca energia de care dispunem tinde sa scada si implicit sa percepem nevoia de a o economisi. Vom constientiza pe viu valoarea Legilor Spirituale care ne permit sa pastram campurile noastre energetice intacte, in stare compacta. In primele 19 zile ale lunii, mersul retrograd al planetei simbolizeaza nevoia de a ne reintoarce in trecut, cu scopul de a repara greselile care s-au strecurat in existenta noastra si de a vindeca ranile emotionale produse.
Este de asteptat sa percepem ziua de 20 mai ca un nou inceput, deoarece in dimineata acestei zile Marte se va reintoarce in mers direct. Este posibil sa ne simtim invaluiti de mai multa energie si implicit mai increzatori in viitor. Inteleptii afirma ca trecutul trebuie uitat iar privirea trebuie atintita spre viitor – iata ca in ultimele zile ale lunii mai, aceasta sugestie va putea fi pusa in practica relativ usor. Vom reusi probabil sa admiram lumea cu ochii unui copilas mic, observand miracolul existentei la fiecare pas.
Aspectele lui Marte
Practic pe tot parcursul lunii mai, Marte va continua sa formeze impreuna cu Jupiter, Uranus si Pluton, o cruce cosmica in semne cardinale. Aceasta configuratie foarte dinamica ne reaminteste un mare adevar: “exista doar miscare, nemiscare nu exista, Universul sustine spiritul activ”. Acelasi adevar este exprimat in Biblie putin altfel: “celui care are, i se va mai da, iar de la cel care n-are, i se va lua si putinul care se afla in posesia sa”. Asadar, este de asteptat ca in luna mai sa descoperim in interiorul nostru resurse ascunse si talente nebanuite. Probabil, le vom descoperi deoarece vom avea nevoie de ele. Astrele ne invita sa ne focalizam pe ceea ce putem darui, pe ceea ce putem crea prin efortul propriu. Crucea cosmica nu agreeaza consumerismul, favorizand ideea proprie, curajul, produsele originale si artizanale, de calitate.
Semnele cardinale implicate simbolizeaza posibilitatea unor noi inceputuri. Acestea creeaza impresia unui aer proaspat care patrunde in viata noastra. Chiar daca totul e vechi in jurul nostru, depinde doar de privirea prin care percepem realitatea. Astrele ne vor ajuta ca privirea noastra sa intinereasca si astfel sa beneficiem de o oxigenare a existentei noastre.

Jupiter: se afla in Rac pe tot parcursul lunii mai.

Apreciem ca principala misiune a lui Jupiter in Rac este dezvoltarea intuitiei noastre. Conditia ca intuitia sa functioneze bine este sinceritatea fata de propria persoana: Jupiter fiind retrograd, inseamna ca mai avem de exersat la acest capitol. De asemenea, printre scopurile sale se afla si dezvoltarea autenticitatii sentimentelor noastre si protejarea familiilor. Fiind in semnul sau de exaltare, Jupiter ne invata sa privim spre viitor cu mai multa incredere.

Saturn: se afla in Scorpion pe tot parcursul lunii mai, in mers retrograd.

Scorpionul simbolizeaza “pivnita” fiintei noastre, iar Saturn este muncitorul imbracat in salopeta care este dispus sa coboare acolo, pentru a face ordine si curatenie. De fapt, asta facem de un an si aproximativ trei luni de zile, mai mult sau mai putin constient. Ne aflam probabil dincolo de infruntarea cu temerile noastre. Probabil am inregistrat atat victorii, cat si infrangeri, in aceste batalii, dar avem speranta ca vom reusi sa ne adjudecam victoria finala.
Saturn in Scorpion este un fel de “El Camino”: ne luptam cu epuizarea, cu singuratatea si cu ispitele noastre. Conform naturii sale, Saturn ne supune la teste, dar putem considera ca ne aflam la un antrenament in care ne dezvoltam calitatile simbolizate de Scorpion: capacitatea de regenerare, darzenia, tenacitatea si rezistenta.
Scopul spiritual al lui Saturn este sa ne invete renuntarea la superficialitate si pregatirea fiintei noastre pentru o viata profunda, traita din plin.

Uranus: pe 1 mai se afla in Berbec si ramane in acest semn pe tot parcursul lunii.

In semnul exaltarii Soarelui, lucrarea spirituala a lui Uranus se refera la dezvoltarea noastra personala. Sub actiunea lui, efectuam pasi spre autocunoastere. Uranus nu ne supune la teste, cum procedeaza Saturn, ci are un alt stil: el obisnuieste sa ne puna in situatii din care nu putem iesi decat cu arma inventivitatii. Ne putem gandi ca ne aflam intr-un laborator imens, la o ora de chimie spirituala si efectuam niste experimente. Diferenta dintre acestea fata de ora de chimie obisnuita este aceea ca … intram si noi insine in eprubeta.
Uranus in Berbec este copilul cu ochii stralucitori care intra prima oara pe un teren de joaca nou-nout. Ne dam seama ca poate pana acum am luat viata prea in serios si ca ar fi cazul sa revenim la atitudinea micului copil care se bucura de viata. Ne dam seama ca putem incepe activitati noi si putem incerca atitudini noi, fara sa daramam ceva in jurul nostru. Vom avea ocazia sa constientizam ca singurele si adevaratele obstacole se afla in noi insine.

Neptun: pe 1 mai se afla in Pesti si ramane in acest semn pe tot parcursul lunii, in mers direct.

Neptun se afla in domiciliul sau si ne ajuta sa dezvoltam capacitatile noastre extra-senzoriale. Energiile sale vor lucra pentru imbunatatirea intuitiei, compasiunii, empatiei, clarviziunii si imaginatiei noastre. Scopul lui spiritual este realizarea unei conexiuni de banda larga si de mare viteza, intre oameni si Dumnezeu.

Pluton: se afla in Capricorn pe tot parcursul lunii mai, in mers retrograd.

Din domiciliul lui Saturn, octava superioara a lui Marte vine spre noi cu indemnul de a ne concretiza planurile. “Activati-va, lucrati, puneti in practica visele voastre!” – acesta este mesajul sau actual. Pe principiul actiunii si reactiunii, lucrand in planul fizic, vom beneficia de reactia benefica a acestuia – la fel cum doua cutite se ascut reciproc. Concentrandu-ne pe munca noastra, devenim noi insine bine centrati in fiinta noastra. Lucrand cu sarguinta, atragem spiritele naturii care vor lucra la fel de harnici pe vesmantul nostru spiritual. Sufletul uman este ca o gradina: este copia fidela a “gradinii” in care lucram zilnic, indiferent in ce domeniu s-ar situa aceasta.
Pluton in Capricorn tinde sa ne faca mai rezistenti la adversitatile vietii. Este de asteptat sa fim perseverenti si ambitiosi. Vom tinde sa ne organizam viata si activitatile cu minutiozitate, astfel incat sa avem eficienta in tot ceea ce intreprindem.
Pluton se va afla in mers retrograd in a doua parte a lunii mai, semnificand diferite ciocniri de interese, eventuale conflicte cu autoritatile si posibile tensiuni intre sefi si subalterni. Cele mai multe divergente pot aparea din lipsa de autoritate sau din prea multa autoritate. Pluton retrograd poate releva existenta unor ganduri sau intentii ascunse, iar astfel poate afecta si mediul de afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu