duminică, 4 mai 2014

Luna Mai 2014 — Atunci când Soarele şi Luna îşi dau mâna…


Hand in handÎn luna Mai are loc un fenomen ciudat. Dincolo de toate fenomele cosmice mediatizate (Lună Plină, Crucea Cardinală, etc) şi din punct de vedere numerologic are un loc un adevărat proces de transformare interioară, de satisfacere a unei nevoi stringente de manifestare, de exprimare a libertăţii personale. Rutina, monotonia, stagnarea şi-au spus cuvântul în ultimele luni. Simţim cum un fel de impuls interior ne împinge să facem ceva, fără să şi ştim în mod concret şi ce anume! Mai mult ca niciodată se caută soluţii în loc de motive sau justificări!
Care sunt factorii energetici implicaţi? Aşa cum am menţionat un pic mai sus, unul este dat de dorinţa de căutare a libertăţii personale (cel puţin în aspectele şi domeniile de viaţă în care trăim cu senzaţia că suntem „încătuşaţi”), iar cel de-al doilea ţine de o cerinţă interioară personală. Cu alte cuvinte vrem să fim mulţumiţi noi cu noi înşine!
S-ar putea să simţim nevoia de recunoaştere a muncii personale depuse în ultimul timp, s-ar putea să apară din ce în ce mai des ideea de a refuza unele oferte, s-ar putea, dimpotrivă, să folosim diplomaţia pentru a forma unele cerinţe personale. Totul, dar absolut aceste nevoi simţite, ţin de recunoaşterea propriei individualităţi, iar ceea ce diferă de la persoană la persoană este doar manifestarea.
Această cerinţă şi dorinţă este ascultată întocmai de către Univers.
Ne sunt deschise acele canale energetice prin care ni se înlesneşte comunicarea şi, în aceeaşi măsură, apar şi noi oportunităţi de a face ceva, de a produce anumite schimbări în direcţia (sau direcţiile) dorite.
Pentru cei care sunt la un început de drum, în această lună este posibil să înveţe cât într-un an! Pot înregistra în egală măsură eşecuri dar şi succese. Mai mult ca niciodată cu toţii suntem „atraşi” ca magnetul de orice fel de informaţii, indiferent pe ce cale vin şi de unde vin. Direcţia ne este dată de propria noastră intuiţie, deci şi aici joacă un rol majoritar menirea personală.

Din combinaţia celor două vibraţii care influenţează această lună (7 şi 5) rezultată un fel de parteneriat dintre capacităţile individuale de tip yin şi cele yang, un fel de parteneriat cosmic întins pe durata zilelor acestei luni.
Cele două vibraţii sunt (aparent) diametral opuse şi se completează una pe alta într-un mod perfect. E ca şi cum Soarele şi Luna (7+5=12=3) şi-au concentrat cea mai mare putere în direcţia Pământului.
Se poate spune că pregătirile pentru această uniune au început încă din decursurile lunii Aprilie, când Soarele, acea parte componentă reprezentantă a masculinităţii individuale (raţiunea) şi emoţia, vibraţia Lunii (cea responsabilă cu îndeplinirea tuturor dorinţelor) şi-au pornit drumul spre locul unde are loc conjuncţia: inima. Binecunoscuta frază: „Acolo unde îţi este inima îţi este şi comoara” îşi arată veridicitatea cu adevărat. :)
În această lună excelează şi ies în evidenţă cei care practică arta, indiferent sub ce formă (pictori, creatori de modă, design, interpreţi sau compozitori de muzică, scriitori, etc). Cu toţii suntem ceva mai comunicativi, mai „deschişi”, mai sociabili şi mai populari. Multe dintre problemele existenţiale îşi găsesc soluţiile şi rezolvarea cu o mai mare uşurinţă. Vedem cu alţi ochi viaţa.
Încrederea în divinitate se face mai mult ca niciodată simţită, în special cam pe la jumătatea lunii când, cei care au crezut în providenţă (şi au fost ceva mai uitaţiîn ultima perioadă), au parte de adevărate miracole în viaţa lor. Se poate spune că cei care au cam uitat cum arată fericirea, în această lună au parte de ea din plin! Iar totul, dar absolut totul porneşte de la propria noastră creativitate şi imaginaţie!
Mai mult ca niciodată evităm să fim singuri în această lună, chiar dacă uneori ne simţim plictisiţi sau obosiţi de rutina zilnică. Această rutină ne poate îndemna la omiterea sau uitarea plăţilor unor servicii de care am beneficiat. La fel, poate apărea tendinţa de a apela la terapia de shopping doar de dragul de a schimba ceva. Poate apărea şi un fel de răsturnare a modurilor de comportament! Conducătorii s-ar putea să se transforme în subordonaţi, cooperanţii şi toleranţii să fie solicitaţi în luarea de decizii, individualiştii să înveţe că viaţa se gândeşte, munceşte şi se trăieşte folosind cuvântul „noi”, cei care au fost tăcuţi să devină extrem de volubili, cei volubili să tacă, colaboratorii să-şi ceară drepturile, etc., etc.
Încă un aspect demn de remarcat în această lună este umorul. Această calitate umană de manifestare a presiunii interne existente este la cote destul de ridicate. Dacă privim de la un nivel spiritual o astfel de reacţie, înţelegem că prin manifestarea umorului are loc de fapt o descărcare energetică cu adevărat benefică pentru toată lumea. Şi este cu muuult mai benefică decât văitatul!
Iată şi predicţiile acestei luni pentru fiecare vibraţie de destin în parte.
Destin 1.
În ultimul timp a avut loc pentru cei cu vibraţia de destin 1 un adevărat brainstorming.
Se caută soluţii la nişte probleme legate de responsabilităţi. În principiu este vorba despre nişte sarcini pe care abia acum le vezi (sau conştientizezi). S-ar putea să fie vorba despre nişte datorii mai vechi. Orcât ai încerca să le eviţi sau să le pasezi altcuiva, acele datorii fac parte din categoria celor fără posibilitate de alegere. Prin urmare faci planuri peste planuri. Realizezi (poate din propria experienţă sau pentru prima oară) că fără a avea şi colaboratori toate planurile rămân doar la stadiul de proiect. Sursele de inspiraţie la care apelai în mod obişnuit se pare că s-au restrâns destul de mult. Chiar de te-ai învăţat să fii favorizat (inclusiv de soartă) în realizarea tuturor dorinţelor, în această lună dispare acest mod de colaborare avută cu (să-i zicem) providenţa.
Cel mai indicat pentru tine în această lună este să te concentrezi doar la obţinerea unor rezultate concrete, implicându-te chiar tu în acele planuri. Eşti pus (poate) pentru prima oară în situaţia de „a asculta” şi „a face” în loc de „a da” (doar) comenzi. Prin anturajul tău ai să găseşti şi nişte prieteni buni la care să apelezi în astfel de situaţii, oameni care să îţi ofere acea inspiraţie de care ai nevoie acum mai mult ca oricând.

Destin 2.
Cei cu vibraţia destinului 2 devin în această lună ceva mai activi şi mai dinamici ca de obicei. Oamenii din jurul d-voastră încep să observe munca pe care o depuneţi (sau care aţi depus-o) în ultimul timp, fie pe plan profesional, fie în cadrul intim. Primiţi acel lucru de care aveaţi cu adevărată nevoie şi care vă îndeamnă să faceţi un adevărat salt în proprii d-voastră ochi: recunoştinţa. Drept urmare, deveniţi ceva mai adaptabili şi mai flexibili faţă de problemele ivite (sau deja cunoscute) şi care, altădată, v-ar fi dărâmat din punct de vedere emoţional.
Încă un mic detaliu referitor la cei cu vibraţia destinului 2.
Odată cu recunoaşterea şi mulţumirile primite, dacă aţi acţionat în trecut pentru alte persoane (fără a avea sau urmări un interes personal), în această lună se ivesc oameni care vă răsplătesc, care se oferă să muncească pentru d-voastră!

Destin 3.
Atrageţi în această lună oameni asemănători cu d-voastră, persoane cu care aveţi acelaşi mod de gândire, muncă şi acţiune. Deci este posibil să realizaţi în această lună noi colaborări şi parteneriate. Dar, mare atenţie la alegerea acestor colaborări, căci sunteţi tentaţi să atrageţi şi pe cei care urmăresc (la fel ca şi d-voastră) doar interesul personal. Atenţie deci la acel tip de colaborări „neutre”, mâncătoare de timp şi energie, fără a înregistra niciun fel de rezultat concret.
Pentru d-voastră este mult mai indicat în această lună să oferiţi ajutor acolo unde vi se cere, fără a urmări şi a avea un câştig momentan. Îl veţi vedea mult mai târziu, când chiar d-voastră sunteţi „la nevoie”!

Destin 4.Together
Este o lună ceva mai puţin plăcută pentru cei cu vibraţia de destin 4. Mai mult ca niciodată deveniţi conştienţi de propria d-voastră individualitate, de propriile d-voastră nevoi şi necesităţi. Rămâneţi prieten cu cel care v-a fost prieten. Daţi acolo unde şi primiţi. Luaţi de acolo de unde şi daţi. Cu alte cuvinte, acestă lună este o lună mult mai bună de făcut contabilizări şi de încheiat nişte bilanţuri. Pe baza acestor rezultate, începeţi să vă faceţi şi planuri pentru ceea ce vă doriţi să aveţi parte în următoarele zile, luni sau ani.
Ascultaţi-vă propria intuiţie. Ea este singura în măsură să vă spună unde, ce şi cât să investiţi şi pe ce drum să o luaţi. În funcţie de ceea ce decideţi în această lună, de gândurile d-voastră semănate, aveţi şi ce culege mai târziu!

Destin 5.
Pentru cei cu vibraţia de destin 5 este o lună ceva potolită, fără a avea şi parte de evenimente sau situaţii care să vă permită să vă desfăşuraţi energia personală. Se poate spune că, dimpotrivă, în această lună sunteţi ceva mai relaxaţi ca de obicei. Aşteptaţi să răsară „vlăstarii” sau „seminţele” sădite deja în zilele/lunile anterioare. Mai mult ca niciodată veţi fi luaţi prin surprindere de rezultatul obţinut, căci, uneori, se mai întâmplă să obţineţi cu totul altceva decât ceea ce vă doriţi. Mai mult ca niciodată veţi observa şi conştientiza că una este alta ceea ce dorim şi cu totul alta este ceea ce primim! Îşi face semnalată prezenţa providenţa pentru d-voastră? Într-un fel da!

Destin 6.
Îţi este destul de greu să te supui unor reguli stricte şi care îţi îngrădesc mult de tot manifestarea propriei personalităţi. Dar uneori este mult mai indicat să facem şi ceea ce ni spune…
Pentru cei cu vibraţia destinului 6 este o lună ceva mai liniştită dacă se supun (cel puţin o perioadă de timp!) la unele reguli/cereri referitoare la interesele comune şi mai puţin a satisfacerii (doar!) a dorinţelor personale. În această lună vi se cereţi să faceţi exact ceea ce chiar d-voastră înşivă aţi cerut de la alte persoane!
Prin urmare în decursul acestei luni vă este recomandat să fiţi ceva mai organizat şi mai disciplinat ca de obicei, să depuneţi nişte eforturi suplimentare în asigurarea armoniei din jurul d-voastră. Sunteţi şi d-voastră un fel de parte integrantă dintr-un colectiv care până acum v-a oferit. Acum, măcar în această lună, este cazul să dăruiţi şi d-voastră!

HelpDestin 7.
Contrar firii d-voastre obişnuite, în ultimul timp aţi cam uitat de ideile şi convingerile personale, în special de cele legate de capitolul „muncă”. De la un mod de a gândi şi acţiona (întocmai ca un filosof), se poate spune că aţi trecut şi la acţiune individuală, implicându-vă şi fizic în unele activităţi. Dacă aţi tergiversat implicarea personală, atunci în această lună veţi fi nevoit (într-un fel sau altul) să şi acţionaţi.
Este o lună foarte bună pentru a începe ceva, mai exact sunteţi tentat de a acţiona într-o direcţie cu totul nouă. Dar!!! Mare atenţie căci pentru a putea începe şi porni pe un alt drum (indiferent ce fel de drum!), este absolut necesar să şi terminaţi unele lucruri, să lichidaţi unele treburi începute, să faceţi într-un fel „curăţenie” în multe domenii şi aspecte din viaţă. Posibil să întrerupeţi unele colaborări în această lună, să achitaţi unele datorii ceva mai vechi, cu alte cuvinte, să aruncaţi „vechiul” pentru a face loc la „nou”!

Destin 8.
Mai mult ca niciodată vă simţiţi ceva mai copleşiţi şi apăsaţi în această lună. Mai mult ca niciodată apare în viaţa d-voastră nevoia interioară de manifestare a propriilor emoţii, pe care le-aţi ţinut în frâu (şi cu îndârjire!) în ultimul timp. Duceţi o luptă cu adevărat istovitoare pentru d-voastră, căci raţiunea vă îndeamnă să vă păstraţi cumpătul, să acţionaţi conform regulilor ei. Dacă sunteţi puternic şi puteţi să faceţi faţă la multe provocări (cu alte persoane!) vă este mult mai greu să luptaţi cu un partener ca d-voastră. Cu alte cuvinte, acest concurent sunteţi chiar cu d-voastră!
Lăsaţi emoţiile din d-voastră să iasă la iveală, măcar în această lună. Puneţi-le în cuvinte scrise, în culori sau în note. E singura recomandare pe care o pot da celor cu vibraţia destinului 8.

Destin 9.
Dacă ziua ar avea 48 de ore şi tot ar fi insuficientă pentru d-voastră. În această lună sunteţi mai plin de energie ca niciodată, mai inspirat şi mai motivat. Energia vă este asigurată de către cei din jur, chiar de colaboratorii d-voastră. Inspiraţia vă este dată de şi prin comunicările avute în ultimul timp. Motivaţia şi ideile care vă pun in mişcare apar din neant!
Este o lună plină pentru d-voastră şi la propriu dar şi la figurat! Sunteţi solicitat şi faceţi faţă cu brio la orice fel de cerinţă, dorinţă sau necesitate apărută. Sunteţi mai mult ca niciodată şi un bun prieten, un excelent partener de afaceri, soţ, soţie sau părinte.
Din punct de vedere financiar posibil să aveţi parte de nişte stagnări momentane, dar Universul, spre completarea şi echilibrarea nevoilor (mai mult sau mai puţin conştietizate), v-a dăruit în această lună tocmai această alternativă motivaţională: mulţumirea sufletească!

O lună cât mai plină de împliniri şi de realizări!

Cu drag,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu