sâmbătă, 20 septembrie 2014

Echinoctiul de toamna & Ingerii Respectului

In saptamana 15-21 septembrie intram in conexiune cu INGERII RESPECTULUI. Ei ne invata ca fiecare om este demn de respect prin simplul fapt ca este purtator al divinitatii, iar aceasta atitudine ne inalta constiinta si ne innobileaza sufletul. Ne indeamna sa avem respect pentru noi insine, ingrijindu-ne de propriile necesitati de natura sufleteasca, mentala, spirituala sau fizica.

Rugaciune: " Ingeri ai respectului, va rugam sa ne invatati sa fim demni de conditia noastra umana, sa recunoastem si sa respectam divinitatea in interiorul nostru si oriunde in afara noastra. Sa-i ascultam pe ceilalti, chiar daca nu suntem de acord cu ei , sa cautam sa le intelegem punctul de vedere, sa le luam in considerare simtamintele, sa comunicam cu ei deschis si sincer, lasandu-le spatiu de miscare, sa-i ajutam in loc sa le judecam neputintele. Ajutati-ne sa avem intelegerera si puterea de a respecta libertatea de manifestare a fiecaruia, in conformitate cu adevarul sau personal."

Recunosc şi respect necesităţile fiinţei mele şi demnitatea divină a fiecărui om

Influente astrale


Aspectele astrale sunt destul de bune si ne ajuta sa constientizam si sa remediem multe din greselile pe care le-am facut, creindu-ne premisele favorabile pentru a le indrepta. Suntem ajutati sa intelegem  care ne sunt cele mai potrivite asocieri si in ce domenii functioneaza bine parteneriatele. Se poate spune ca vibratia acestei saptamani este de profunzime in plan emotional, de seriozitate in manifestari, de atitudini corecte si echilibrate. Chiar daca aparent pot exista blocaje sentimentale, ele pot fi usor depasite daca utilizam ratiunea in viata particulara, pentru ca tendinta ar fi de a trata totul imatur si superficial.
In fiecare om sunt stocate capacitati spirituale extraordinare. La majoritatea acestea sunt incuiata cu lacate si lacate. Si, evident ca numai omul poate sa deschida aceste lacate. De aceea, anumite persoane, in momente critice, dureroase ale vietii lor, reusesc sa se schimbe spectaculos, rupand toate lacatele. Oare nu este mai simplu sa le deschidem si sa le inlaturam?

Traditii

Celebram o perioada de echilibru, un echilibru al naturii cu care este bine sa incercam sa ne armonizam. Este echinoctiul de toamna care poarta si numele de Mabon, cum ii spun druizii. Celebrarea la ei incepe pe 20 septembrie si dura pana pe 23 septembrie, o scurta perioada de 3-4 zile in care ziua era egala cu noaptea, pentru ca apoi noaptea sa detina suprematia asupra luminii pana la solstitiu de iarna, pe 22 decembrie, cand Isus se va naste si lumina va invinge.
Soarele isi pierde puterea, Pamantul se schimba, se transforma, se pregateste pentru perioada rece ce va urma. Frunzele isi schimba culoarea si cad, plantele se ofilesc lasand in urma lor semintele, semintele care vor deveni ele insele plante la primavara.
Este momentul din an in care fiecare ar trebui sa stea in tihna si pace sufleteasca, pentru a intelege ce nume in interior este dezechilibrat si trebuie contrabalansat.

Despre programul conectarii cu ingerii si arhanghelii va invit sa vizitati pagina:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu