vineri, 22 februarie 2013

Frecventa geniu - Instructiuni pentru accearea mintii cosmice - John J. Falone

Evolutia voastra este responsabilitatea voastra. Aveti inteligenta, într-adevar, dreptul de a pune la îndoiala, analiza si trage concluzii cu privire la orice forma de stiinta. Voi sunteti expertii vietii voastre. Din punctul de vedere al adevaratei voastre evolutii, este mult mai bine sa aveti credinta fara intelect, decât sa aveti un intelect fara credinta.
Cunoasterea obiectiva se gaseste în stiinta, iar credinta simpla se gaseste în religie.
Şi totusi, daca stiinta „ar dovedi” dincolo de orice îndoiala ca exista Dumnezeu … atunci ce s-ar întâmpla? Ati fi schimbati?
Toata cunoasterea este subiectiva. Însasi Mintea UNICULUI creeaza si impregneaza eprubetele ce contin, la rândul lor, substanta creata de UNICUL.
Astfel, aducem aceasta carte pentru aceia dintre voi ce sunt prinsi în dilema intelectuala a obiectivitatii „fara inima”. Realizati faptul ca puteti, în cele din urma, sa va dovediti voua însiva adevarul UNICULUI, numai daca veti cauta raspunsul întrebarilor voastre prin puterile extraordinare ale Inimii Inimilor. Raspunsurile vin din Inima Inimilor si nu de la intelect, dupa cum presupune gândirea tridimensionala. Cereti în spiritul Omni-„stiintei” si Omni-„prezentei” din Punctul Universal, acolo unde Ochiul Divin al Constiintei Universale „vede” prin puterile multidimensionale ale UNICULUI.
Acum, la început de mileniu III, în gândirea noastra se petrec niste modificari de care, uneori, nici noi nu suntem constienti. Le simtim doar, stim ca se petrece ceva, dar nu putem defini clar despre ce anume este vorba. Aici ne ajuta aceste carti minunate, aparute în întreaga lume, scrise aproape simultan de persoane care nu se cunosc si nu stiu una de alta – carti care aduc un mesaj ce e vechi de când lumea, dar pe care n-am stiut, sau nu am vrut, sa-l ascultam, mesaj ce este spus atât de clar în toate scrierile sfinte, încât te întrebi cum de nu l-ai luat în seama pâna acum. El este:„Cu totii Una suntem.” „Iubiti-va, asa cum va iubesc si eu.” „...acum, ramân aceste trei: credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.” Cred ca recunoastem cu totii aceste cuvinte minunate si ne punem din ce în ce mai des întrebarea ‚ce este de facut?’
Comanda AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu