miercuri, 12 noiembrie 2014

Initieri la Distanta Reiki Usui Shiki Reiki Ryoho

Initieri la DistantaReiki Usui Shiki Reiki Ryoho


Reiki Usui Shiki Reiki Ryoho
Gradul I-IV Master Teacher

INITIERI: 28 NOIEMBRIE 2014, ora 20:00


Cuvantul Reiki este format din doua cuvinte de origine japoneza – Rei care inseamna “Intelepciunea lui Dumnezeu” si Ki care inseamna “Energie Vitala”. Asadar Reiki inseamna “energie vitala condusa/directionata spiritual”.

Sistemul Reiki de vindecare este o tehnica de transmitere a cestei energii subtile catre sine sau catre altii prin intermediul mainilor catre sistemul energetic uman. Reiki reface echilibrul energetic si vitalitatea, indepartand efectele fizice si emotionale ale stresului acumulat.

Reiki poate sa :
• Accelereze vindecarea
• Ajute organismul sa inlature toxinele
• Echilibreze curgerea energiei subtile si sa inlature astfel blocajele
• Ajute pe cel care practica sa descopere ca si el este un “vindecator”

Reiki trateaza corpul, emotiile, mintea si spiritul unei persoane ca pe un intreg. Reiki este o metoda simpla, naturala si sigura de vindecare spirituala pe care o poate folosi oricine. Reiki este puternic si bland deopotriva. In timpul tratamentului, pacientul ramane imbracat. Reiki este o eficienta metoda alternativa sau complementara a masajului. Poate fi folosit impreuna cu orice alte metode de vindecare medicale sau nu si a intrat in ultima vreme si in atentia chiropractorilor, medicilor, fizio si psihoterapeutilor, psihologilor si hipnoterapeutilor.

Reiki poate fi invatat de catre oricine doreste sa-si imbunatateasca sanatatea si sa-si imbunatateasca calitatea vietii!

Initierea

Initierea Reiki este un ritual prin care practicantul este racordat la Sursa, D-zeu UNUL. Este un ritual energetic si consta in principal din implementarea simbolurilor Reiki in chakrele initiatului si la baza coloanei, curatarea aurei si a chakrelor si reconectarea cu Sursa. De asemeni, inainte de initiere, Maestrul trebuie sa ceara acordul divin pentru initiere.


Criza de vindecare

Este posibil ca, dupa initiere, sa apara asa numita "Criza de Vindecare". In fapt, in cele mai multe cazuri ar trebui sa apara criza de vindecare, daca initierea a fost facuta cu Acord Divin si daca Maestrul a reusit sa implementeze cu succes initierea.De notat totusi ca, in cazul in care viitorul initiat are deja un nivel vibratoriu ridicat, inainte de initiere si are o buna conexiune personala anterioara initierii, cu Sursa, criza de vindecara nu va aparea sau va avea efecte in plan fizic imediat, reduse ca si intensitate, in comparatie cu alte situatii.


Sistemul Usui Shiki Reiki Ryoho este constituit pe 4 nivele / grade, astfel:


Gradul I Practicant - 100 lei
Gradul II Practicant - 120 lei
Gradul III Practicant - 150 lei
Gradul IV Master Teacher - 180 lei.

Mai multe detalii despre structura cursurilor AICI.

Pentru inscriere trimiteti un mail: nagymelinda3@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu