luni, 27 octombrie 2014

Meditatii ghidate

1. Meditatia DELFINILOR pentru PACE -pace interioara si pace exterioara
De ce pacea este atat de importanta in acest moment in istorie?

Istoria poate merge in doua directii insa continuand intentia de pace va forta istoria sa mearga pe calea trezirii mai degraba decat pe calea anihilarii.Calea anihilarii este impinsa de o parte si spre taramuri non-fizice si de acolo nu se va mai manifesta in planul fizic. Pentru a spune ca aceasta nu este pentru ca acele
lucruri nu inconjoara inca Pamantul ar fi o minciuna.Ei sunt acolo, ei ne urmaresc pentru fiecare oportunitate posibila de a altera cursul viitorului Pamantului. Dansul continuu de constientizare trebuie intentionat de toate speciile alaturi de specia umana pentru a depasi cealalta posibilitate. Si astfel va fi o centrare continua si pentru acest motiv pe care il impartasim cu fratii si surorile umane care se inalta.
Meditatia in rezonanta cu starea de pace interioara si exterioara va avea loc in data de 3 NOIEMBRIE.
 

2. Meditatia delfinilor pentru relaxare si armonizare
In aceasta meditatie ne vom conecta cu energia delfinilor. Prin intermediul acestei meditatii intregul corp se relaxeaza si se armonizeaza.
Sunele pe care le scot delfinii sunt intre 75-150,000 Hz ( singurii care scot sunete la frecvente atat de inalte).

Meditatia de relaxare si armonizare cu ajutorul delfinilor va avea loc in data de 4 NOIEMBRIE.

3. Meditatie de conectare cu Arhanghelul Sandalphon
Arhanghelul Sandalphon ne ajuta sa ne vindecam tendintele agresive. El este cel care duce rugaciunile noastre catre Creator. Sandalphon ii ajuta pe muzicieni, in special pe cei care folosesc muzica pentru vindecare.

Meditatie de conectare cu Arhanghelul Sandalphon va avea loc in data de 5 NOIEMBRIE.

4. Conectarea cu Iubirea delfinilor
 Prin intermediul iubirii delfinilor se reechilibreaza elementul apa din corpul fizic dar si astral.Meditatiile cu energia delfinilor sunt o terapie minunata pentru probleme cardiovasculare, emotionale, psihice, stabilizand tensiunea si relaxand corpul. Sunetele scoase de delfini au legaturi puternice cu tonurile primordiale ale vietii pe Pamant. Vechi tehnici atlante de vindecare lucrau cu delfini, incercand sa stabileasca legaturi armonioase intre minte, corp si suflet. 

Meditatia de conectare cu iubirea delfinilor va avea loc in data de 6 NOIEMBRIE.

5. Imbratisarea delfinului
Delfinii incearca sa refaca starea si sa ne readuca in ambianta intrauterina, lucrand pentru desavarsirea noastra pentru clipele de atunci si cele de acum, vindecand copilul interior. In aceasta meditatie ne conectam cu imbratisarea delfinilor. Prin aceasta imbratisare ne vom armoniza cu stari de inalta frecventa.

Meditatia de conectare cu imbratisarea delfinului va avea loc in data de 7 NOIEMBRIE.

Aceste meditatii ghidate costa 50 lei. Pentru inscrieri trimiteti mail la adresa: nagymelinda3@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu