joi, 23 octombrie 2014

Meditatii pe chakre


Chakrele prezinta o importanta deosebita in cultura indiana, fiind percepute drept repere ale sanatatii fizice, mentale si spirituale a fiintei umane. Chakrele sunt centri de energie localizati de-a lungul liniei mediene a corpului. Aceste focare de energie incep de la baza coloanei vertebrale si urca pana la coroana capului, fiecaruia corespunzandu-i o anumita parte a organismului. Se considera a fi 7 chakre principale in sistemul energetic al organismului, ele reflectandu-se atat la nivel fizic, cat si la nivel spiritual si emotional. Chakrele guverneaza starile interioare si cele exterioare ale fiecarei persoane. Cand cele 7 chakre sunt in echilibru, starea de bine a spiritului si a mintii este si ea una satisfacatoare.

Cele 7 Chakre principale sunt:  
Muladhara – situata la baza coloanei vertebrale, chiar langa coccis, Swadhisthana –situata in jurul buricului,  
Manipura - chakra plexului solar, situata in regiunea stomacului,  
Anahata – chakra inimii, pozitionata in mijlocului pieptului,  
Vishuddha- chakra gatului sau a laringelui, pozitionata la baza gatului.  
Ajna- chakra frontala sau al treilea ochi, pozitionata in mijlocul fruntii, Sahasrara – chakra coroanei craniului, pozitionata deasupra capului. Despre chakre si rolul acestora s-a scris mult, insa astazi dorim insa sa patrundem intr-un teritoriu mai putin cunoscut, cel al astrologiei.
Tinand cont de zodia careia ii apartii poti afla care este chakra ta predominanta, poti intelege care dintre cele 7 chakre reprezinta pentru tine sursa principala de energie si ce inseamna acest lucru.



Meditatii cu chakre pentru armonizare si echilibrare incepand din data de
 27 octombrie-2 noiembrie ora 20. Investitie 50 lei. 
Inscrieri la adresa: nagymelinda3@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu