miercuri, 14 ianuarie 2015

Mesajul ingerilor pentru anul 2015

Ghidare intuitiva pentru anul 2015 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 2 seturi : Angel Tarot Cards de Doreen Virtue & Radleigh Valentine si Archangel Michael Oracle Cards, Doreen Virtue.


Ingerii in citiri se conecteaza la POTENTIALUL pe care il avem, la ce putem face, ei ne confirma ceva ce in adancul sufletului deja stim insa ne este teama sa actionam sau nu avem suficienta credinta.
Ingerii doar va indruma, ei ne pot arata care ar fi premizele si ne arata DOAR aspectele pozitive, ne arata“unde” avem treaba. Ei insa ne respecta liberul arbitru asa ca unele lucruri s-ar putea sa nu se intample pentru ca noi am ales altceva. Aveti mai jos detalii despre fiecare luna din 2015.

ATMOSFERA GENERALA/PROVOCAREA

Anul 2015 va fi un an in care mentalul va fi puternic. Daca ne dorim ceva foarte tare se va putea materializa foarte usor insa un mental puternic ne poate duce la incapatanare, la a ramane in situatii care nu ne mai servesc, la a pretinde ca nu exista nicio problema.
Asadar anul 2015 poate fi un an in care ni se inmaneaza o BAGHETA MAGICA insa o putem folosi la modul pozitiv sau, din ego, putem sa ne folosim de puterile pe care le primim intr-un sens negativ si care ne va aduce multe deservicii.
2015 este un an in care e necesar sa lucram in ECHIPA, nu prea mai merge individualismul si chiar daca ai afacere pe cont propriu in acest an e necesar sa cauti colaborari si sa te deschizi spre noi perspective. Este un an in care este important sa fim uniti si sa lasam deoparte orice fel de orgolii. Anul acesta poate fi si o batalie a orgoliilor si daca stim asta ar fi bine sa le lasam deoparte si mergem mai departe CU UMOR.
Da, umorul este cel care ne va salva din multe situatii. In acest an e bine sa radem, mai ales de noi :), e bine sa facem haz de necaz, sa gasim perspectivele pozitive chiar acolo unde par ca nu sunt. E un an in care rasul, gandirea pozitiva, emotiile pozitive ne pot scoate din multe incurcaturi. Umorul ne creste vibratia asadar e cea mai potrivita „arma” impotriva unui ego exacerbat.
Iesirea din zona de confort va fi mai mult decat necesara anul acesta asa ca sa ne pregatim pentru situatii neprevazute, pentru momente „nebune, nebune”, momente ce ne vor lasa masca.

IANUARIE
Arhanghelul Mihail este alaturi de tine si te felicita. Ai facut o treaba buna in 2014, ai reusit sa te pui „pe CALE.” E necesar sa iti continui treaba pe care ai inceput-o, e necesar sa faci tot ce tine de tine pentru a contribui la binele omenirii. Da, nu sunt vorbe mari, daca tu iti faci treaba, toata lumea are de beneficiat, nu uita ca toti suntem intr-o retea extrem de bine pusa la punct. In ianuarie e important sa vezi unde anume te afli, ce mai ai de facut, ce mai ai nevoie ca resurse etc. E timpul sa ai incredere si credinta si sa iti urmezi vocea inimii. Practica recunostinta, bucura-te de tot ce te inconjoara, fii multumit(a) de unde ai ajuns. Toate acestea iti vor deschide noi porti, noi oportunitati si tot ce vei avea de facut este sa-ti asculti intuitia si sa o urmezi.
In ianuarie o sa fie nevoie sa iti exprimi sentimentele, sa spui ce simti,ce vrei, ce gandesti.. chiar daca altii nu te vor aproba.  S-ar putea sa fii nevoit(a) sa renunti la anumite relatii sau sa fii dezamagit(a), tu nu uita sa te asculti pe tine si mergi inainte fara frica. Se vor deschide usi neasteptate.. ai incredere.

FEBRUARIE
Schimbarile pe care e necesar sa le faci tin de menirea ta aici si acum, in aceste timpuri. Ai nevoie de VIZIUNE, ai nevoie sa iti creezi viitorul, sa iti iei viata in maini si sa fii propriul tau stapan. Viata e doar una, e a ta si acum vei fi poate mai constient(a) ca niciodata ca nu e timp de pierdut. In februarie iei DECIZIA in sufletul tau sa faci ceva semnificativ, sa faci ceva pentru sufletul tau. E o luna in care lucrezi cu tine, te vizualizezi unde vrei sa fii, lucrezi cu cineva care te poate sustine, cauti calauzire si esti foarte hotarat(a) sa faci schimbari.
Te poate ajuta o persoana de sex masculin, o persoana care poate fi un model pentru tine. Ai nevoie sa te inconjori cu persoane care te motiveaza, ambitioase, carismatice si care sa viseze maret. Aceste persoane iti vor da energia, curajul, entuziasmul de a-ti urma si cele mai indraznete vise.
Ai grija insa sa nu ti se urce la cap, curata-te frecvent de gandurile toxice, grele, egotice care te pot trage in jos. Nu uita ca tot ceea ce creezi din aceste ganduri, mai devreme sau mai tarziu, va duce la esec, insa tot ceea ce creezi din iubire va fi conform planului divin. Mergi inainte fara frica. E timpul.

MARTIE
Arhanghelul Jeremiel vine alaturi de tine spre a te incuraja in noua directie. Se poate ca oportunitatile sa fi venit deja, se poate ca sa fii in fata unor decizii importante. E minunat insa fii atent(a) si evalueaza acele oportunitati, sa nu fie ceva ce iti ia ochii pe moment si apoi sa ramai cu buza umflata. E necesar sa ai incredere in persoana care vine cu acea oportunitate, asadar e minunat, ti se arata un drum nou nu te lasa luat(a) de val. Evalueaza,ai incredere si nu uita sa il rogi pe Arhanghelul Jeremiel sa te indrume, ca sa stii daca directia pe care o iei este cea potrivita pentru tine.

APRILIE
Intram intr-un AN de vibratie 8, asta inseamna ca urmeaza sa materializam mai usor ceea ce ne propunem, este un an al abundentei. In aprilie ingerii ne trimit la SCOALA, e o luna de studiu, o luna in care ni se potenteaza calitatile pe care le avem deja. Multi vor incepe munca de vindecare (e nevoie de cat mai multe persoane care sa porneasca pe acest drum). E necesar in aceasta luna sa vezi ce fel de cunoastere mai ai nevoie, cunoastere care sa te sustina in menirea ta aici. E foarte posibil sa fie nevoie in aprilie si de o curatire a unor energii stagnante pe care le duci cu tine de multa vreme, e foarte posibil ca luna aprilie sa fie o luna in care sa te axezi pe eliberare de trecut, pe iertare, pe smerenie. O luna in care poti merge la cursuri, te poti deschide mult spre a primi ceea ce ai nevoie, totul la un nivel foarte concret.

MAI
E o luna in care nevoile pe planul material pot fi testate. Se poate sa ai niste probleme financiare sau niste incurcaturi. Se poate sa ai senzatia acuta ca iti lipseste ceva, ca nu poti face ceva pentru ca nu ai un anumit lucru. E complet fals, ai de tot ceea ce ai nevoie. Cand ai astfel de senzatii iesi in NATURA, uita-te la un copac, are tot ceea ce are nevoie. Imagineaza-ti ca ai si tu radacini, ca ai un trunchi, ca ai ramuri si tot ceea ce ai de facut este sa ai credinta si incredere ca toate vin la timpul lor. Relaxeaza-te mai mult, acorda mai multa atentie pasiunilor tale. E un moment de reconectare la tine prin NATURA.

IUNIE
Arhanghelul Mihail isi face puternic simtita prezenta in aceasta luna. E nevoie sa te aduni, sa te organizezi, sa faci un pic de disciplina cu tine. E luna in care e important sa devii din nou stapanul/stapana vietii tale. O sa fie o luna in care vor sufla multe vanturi ale schimbarii pentru multa lume si s-ar putea sa te destabilizeze si pe tine. Nu uita sa ramai in picioare si sa iti vezi de drumul tau. E o luna in care energiile vor fi foarte puternice asa ca stai infipt(a) in viata ta, vezi de ce e important pentru tine si nu te lasa influentat(a) de nimeni. E o luna in care s-ar putea sa trebuiasca sa fii dur(a) cu cei din jur, ramai puternic(a), il ai pe Mihail alaturi care iti vada curajul, credinta si pacea de care ai nevoie.

IULIE
O luna cu o energie foarte puternica, energie mentala care poate duce la materializare. O luna in care se vor spune multe, in care e necesara sinceritatea insa de multe ori aceasta poata sa doara. Decizii importante, despartiri, relocari, reamenajari, multe permutari. E nevoie de asumare, de realism, de acceptare si de incredere.
Cel mai important este luna asta sa fii sincer(a) cu tine si sa nu te mai minti. Vor iesi multe din subconstient si va fi o luna ce ne va cere mult curaj si perseverenta. Si... nu uita sa faci haz de necaz, nu uita ca UMORUL te va salva, te va ajuta sa treci in urmatoarea etapa din viata ta.

AUGUST
Mare parte din neintelegerile din 2015 vor veni din sfera familiei. Ei nu inteleg ce vrei, incotro vrei sa te indrepti, vor sa te aduca pe calea cea buna. Tot din sfera familiei vor iesi la suprafata aspecte ce e necesar sa fie vindecate. Copilul interior isi va cere drepturile si va fi foarte hotarat(a). In august Arhanghelul Raguel vine sa te ajute in sfera aceasta a relatiilor de familie, in principal, vine sa te ajute sa isi sustii punctele de vedere, sa faci ceea ce tu crezi ca e potrivit pentru tine. Ia doar decizia ca vrei sa fii fericit(a) si ingerii te vor sustine si vor complota pentru ca tu sa te deschizi spre binele tau cel mai inalt. Luna asta vei simti cum ti se va deschide inima spre fericire, spre bucurie si binecuvantari divine.

SEPTEMBRIE
Este o luna mai asezata, o una in care parca toate se pun la locul lor. O luna in care unele conflicte se aplaneaza sau reusesti sa treci mai usor peste ele si sa iti vezi de propria ta fericire. Visele tale sunt visele tale si nu ti le poate rapi nimeni. E necesar sa te odihnesti, sa stai in natura, sa te bucuri de magia vietii. Vei visa mult, vei primi calauzire si multe resurse. E o luna in care te vei simti, mai mult ca altadata, copilul lui Dumnezeu si vei simti binecuvantarea LUI in tot ce faci. Atentie din nou insa la ego... sa nu ti se urce la cap si sa crezi ca tot ceea ce vrei ti se cuvine. Nu tot ceea ce vrei e potrivit pentru tine. Vor fi niste lectii importante daca nu tii seama de acest lucru.

OCTOMBRIE
Se anunta o luna intensa, emotiile sunt puternice si e necesara moderatia. E o luna in care poate sa apara o persoana noua in viata ta care sa iti schimbe total perspectiva asupra vietii. Mult entuzism, multa exaltare insa atentie sa nu creezi scenarii, sa nu crezi ca totul e adevarat. Pot aparea deceptii, poti sa creezi situatii care sa nu fie benefice pentru tine. Insa tot ceea ce ai creat poate fi schimbat si vindecat. E o luna in care poti simti ca iti scapa situatia printre degete, ca nu intelegi nimic din ce se intampla, ca tot ce ai construit sau crezut se poate narui intr-un minut. Multe surprize in aceasta luna, asa ca fii pe faza.
Tot timpul sa te rogi sa se aranjeze toate asa cum este mai bine pentru tine.

NOIEMBRIE
Dupa „tavaleala” din octombrie in noiembrie te umfli in pene, simti ca ti-a ajuns, simti ca ai un cuvant de spus si stii ca ai invatat cea mai importanta lectie: sa nu te subestimezi. Ai mai multa incredere in tine, esti mai creativ(a), stii ce vrei si mai ales esti pregatit(a). Ingerii iubirii sunt cu tine, te vor ajuta ca tot ceea ce faci sa faci din acest spatiu al iubirii, al deschiderii inimii si din nou, sa nu actionezi din ego.. si din acel spatiu al orgoliului: „eu stiu cel mai bine.” Intalnirile cu persoane noi sunt importante pentru ca vor fi persoane care vor ramane mult timp alaturi de tine.

DECEMBRIE
Vine ca o gura de aer. E o luna in care simti ca iesi la suprafata, ca lucrurile se domolesc si ca ai parte de un ragaz. Multe emotii, reglari de „conturi” cu familia, desprinderi de trecut dar totul vine cu o alta energie: de ELIBERARE. Simti ca ce a fost mai greu a treuct, situatiile cele mai importante le-ai rezolvat, acum tot ceea ce ai de facut este sa ai incredere in VOINA divina. Inca nu vei stii multe despre ce ai de facut, insa clar esti mai aproape de menirea ta, de calea ta. Clar esti exact acolo unde trebuie. Vei simti mai multa pace, mai multa liniste si implinire. A fost un an cu multe surprize dar le-ai facut fata cu brio.

CONCLUZII
Va fi un an cu multe surprize si rasturnari de situatii. Avem atat regele cat si regina de FOC in luna februarie si in luna noiembrie.. cumva avem o protectie de foc si o sustinere fantastica daca vrem sa facem cu adevarat ceva legat de menirea noastra pe acest pamant.
Il avem pe Mihail de 2 ori, inseamna ca avem sustinere sa nu ne lasam influentati de ceilalti, sa nu mai preluam energii, ganduri, frici si chiar boli si sa mergem cu incredere si credinta in directia potrivita pentru noi. Asta inseamna insa ca e nevoie de ferminate, de organizare, de a fi stapani pe situatie.
Il avem alaturi pe Arhanghelul Jeremiel care ne ajuta sa evaluam situatiile inainte de a ne arunca cu capul inainte, sa stim clar ce vrem, sa facem curatenie in trecut si sa ne indreptam spre noi directii potrivite pentru noi.
Raguel de asemenea este alaturi si ne ajuta sa fim fermi, sa ne aparam convingerile si sa aducem armonie in relatii spre binele nostru cel mai inalt.
O avem si pe Regina de Aer, se va lucra din greu pe mental, si nu doar cel individual si ci cel colectiv. Va trebui sa scoatem din radacini convingeri ce sunt acolo de generatii, sa ne pozitionam diferit fata de tot ceea ce am fost educati sau am crezut ca e bine sau corect.
Avem 3 carti de Pamant, inseamna materializare, se vor intampla multe lucruri, vom materializa usor insa va fi si un an de studiu, de „lucru” si mai ales de conectare la toate resursele pe care le avem: provenite de la Mama Pamant si de la Tatal Ceresc.
Si.. avem si doua carti de apa, spre finalul anului cand se pot umple niste borcane de emotii care vor da pe dinafara. Vom exploda si vom scoate la suprafata ce mai este de vindecat si eliberat si mai ales ce este necesar ACUM.

Asadar un an care te va lasa ”MASCA”, perplex(a) insa totul va fi spre binele tau cel mai inalt.

Asa sa fie si asa este!

Doamne ajuta!

Delia Muresan

Terapeut in Terapia cu Ingeri, Coach Spiritual

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu