marți, 17 martie 2015

E timpul sa ne trezim - INITIERI

Dragilor, chiar daca nu am mai facut initieri si nu am mai postat pe blog am facut-o pentru a ma duce si mai profund in lumina care sunt si pentru a sti care este misiunea mea. Misiunea mea am simtit-o intuitiv este de a da cunoasterea mai departe. Insa am avut si eu temerile si fricile mele, atat din viata asta cat si din alte vieti. Stiu ca mai sunt de curatat, dar asta ma motiveaza sa lucrez cu mine si sa descopar in fiecare zi CINE SUNT.

Va multumesc pentru oportunitatea de a va fi maestru si de a va ghida pe aceasta cale. Va iubesc minunilor. Suntem minunati si impreuna putem aduce lumina pe pamant. Daca citesti asta sigur e si misiunea ta de a aduce Lumina in viata ta.

Incepand cu momentul de Luna Noua voi face urmatoarele initieri:

 • 19 MARTIE initiere in Shambala gradul I si II
 • 20 MARTIE initiere in Shambala gradul Maestru Shambala si Maestru Instructor.
 • 21 MARTIE initiere in Dolphin Reiki
 • 22 MARTIE initiere Reiki Ushui gradul I si II
 • 23 MARTIE initiere Reiki Ushui gradul III si IV
 • 24 MARTIE initiere Reiki Abundenta si Prosperitate
 • 25 initiere Gendai Reiki gradul I si II
 • 26 MARTIE initiere Gendai Reiki gradul III si IV.
 • 27 MARTIE initiere Arhanghelul Sandalphon
 • 28 MARTIE initiere Veritas Reiki gradul I si II.
 • 29 MARTIE initiere Veritas Reiki gradul III. 
 • 30 MARTIE intiere  ANGEL CONTACT.
 ~ Initierea in Shambala Reiki ne conectam cu Forţa Universală a vieţii (recunoscută adesea sub numele de Reiki); Energia Mahatma, a spiritului liber; Energia Maeştrilor Ascendenţi; Energia Conştiintei Hristice; Energia Arhanghelului Mihail; Energia argintiu-violetă a lui Saint Germain; Energia dată de Merkaba; Energia dată de tehnicile sacre Merkaba; Energia dată de cele 352 de simboluri. Alte detalii despre Shambala Reiki gasiti AICI.

~ Dolphin Reiki dezvolta telepatia si comunicarea cu animalele, reechilibreaza elementul apa din corpul fizic dar si astral. Este o terapie minunata pentru probleme cardiovasculare, emotionale, psihice, stabilizand tensiunea si relaxand corpul. Sunetele scoase de delfini au legaturi puternice cu tonurile primordiale ale vietii pe Pamant. Vechi tehnici atlante de vindecare lucrau cu delfini, incercand sa stabileasca legaturi armonioase intre minte, corp si suflet. Delfinii refac starea si sa ne readuc in ambianta intrauterina, lucrand pentru desavarsirea noastra pentru clipele de atunci si cele de acum, vindecand copilul interior. Mai multe deralii gasiti AICI.

~  Reiki este o metodă japoneză de autovindecare, bazată pe direcţionarea energiei Reiki prin plasarea mâinilor în anumite poziţii pe corpul pacientului. Reiki este un fenomen energetic ce nu contravine cu legile ţării sau cu convingerile spirituale.
Scopul terapiei Reiki este de a corecta eventuale dizarmonii ale individului, de a corecta anumite probleme de sănătate, având în vedere că fiinţa umană e un complex de energii.Mai multe detalii AICI

~ Aceasta forma de Reiki ajuta la manifestarea abundentei si prosperitatii , nu doar ca prosperitate materiala ci si ca prosperitate mentala si crestere spirituala. Ne concetam cu energiile zeitatilor hinduse Ganesha si Lakshmi. Lakshmi este zeita bunastarii si prosperitatii, iar Ganesha zeita intelepciunii, bunastarii. Mai multe detalii gasiti AICI.~
Gendai este varianta de Reiki ajunsa in Occident direct din Japonia, ce-i drept de la un maestru care a facut in prealabil cunoştinţa şi cu şcolile occidentale de Reiki, descendente ale maestrei Takata. Daca utilizeaza aceleaşi simboluri ca şi Reiki Usui, are insa alte acordaje, mai apropiate de clasicul Reiju folosit de Mikao Usui. Mai multe detalii AICI.

~ Arhanghelul Sandalphon poarta rugaciunile la Dumnezeu ii ajuta pe oameni sa-si vindece tendintele agresive,
ii ajuta pe muzicieni, in special pe cei care folosesc muzica pentru vindecare. Arhanghelul Sandalphon protejeaza Pamantul si este Maestru al Muzicii.

Este recunoscut ca conducator al Ingerilor Compasiunii, al Cerului sapte, si un Inger al rugaciunilor.

Sandalphon ne deschide catre comunicare,
ne ajuta sa rostim adevarul cu voce gentila.
Mai multe detalii gasiti AICI.

~ Acordajele sau iniţierile, cum mai sunt numite, sunt modalităţi prin care maestrul modifică structura bioenergetică a elevului, astfel încât îi transferă acestuia structurile energetice ale sistemului respectiv, îi curăţă traseele (canalele) energetice, îi înlătură anumite blocaje energetico-informaţionale care îl împiedică pe elev să aibă accesul în mod natural. Cu alte cuvinte, constituie şi o formă de terapie, sau curăţare, cum se mai spune în anumite cercuri. Mai multe detalii despre VERITAS REIKI gasiti AICI.

~ Despre ANGEL CONTACT gasiti AICI.
* Pentru cei care din diferite motive nu pot participa in aceste zile va rog sa imi scrieti mail pentru a gasi o modalitate de a fi bine pentru ambele parti.
* Pentru inscrieri trimiteti mail la adresa: nagymelinda3@yahoo.com, va rog specificati initierea la care doriti sa participati.
Namaste.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu