marți, 24 martie 2015

INITIERI SI ACORDAJE LUNA APRILIE 2015

Reiki este o metodă japoneză de autovindecare, bazată pe direcţionarea energiei Reiki prin plasarea mâinilor în anumite poziţii pe corpul pacientului. Reiki este un fenomen energetic ce nu contravine cu legile ţării sau cu convingerile spirituale. Scopul terapiei Reiki este de a corecta eventuale dizarmonii ale individului, de a corecta anumite probleme de sănătate, având în vedere că fiinţa umană e un complex de energii.

Acordajele sau iniţierile, cum mai sunt numite, sunt modalităţi prin care maestrul modifică structura bioenergetică a elevului, astfel încât îi transferă acestuia structurile energetice ale sistemului respectiv, îi curăţă traseele (canalele) energetice, îi înlătură anumite blocaje energetico-informaţionale care îl împiedică pe elev să aibă accesul în mod natural. Cu alte cuvinte, constituie şi o formă de terapie, sau curăţare, cum se mai spune în anumite cercuri.  

* 1 APRILIE initiere in Ordinul lui ZALMOXE
* 2 APRILIE  initiere in KARUNA gradul I si II
* 3 APRILIE  initiere in KARUNA gradul III si IV.


* 6 APRILIE  initiere in Ascension Reiki I, II, III, IV

* 7 APRILIE  initiere in Ascension Reiki V, VI, VII, VIII
* 8 APRILIE  initiere in Ascension Reiki IX, X.

* 13 APRILIE initiere in Seichim Reiki I si II
* 14 APRILIE initiere in Seichim Reiki III si IV
* 15 APRILIE initiere in Seichim Reiki V si VI

* 16 APRILIE initiere in Seichim Reiki VII.

* 24 APRILIE Archangelic Flames Initiations
* 26 APRILIE Archangelic Gabriel.




- Ordinul lui Zalmoxe este un sistem complet de vindecare si evolutie spirituala. Cuprinde sase simboluri si doua energii distincte, cu efecte imediate in terapia corpului fizic si energetic. Mai multe detalii gasiti aici

 - KARUNA REIKI este un system care este recomandat ca si orice alt sistem tuturor persoanelor care isi doresc sa evolueze spiritual, sa-si vindece ranile cu iubire si compasiune la un grad crescut, dar si sa-i ajute pe altii sa faca asta. Deci putem spune despre acest sistem ca este o extensie a iubirii si intelepciunii.
Karuna Reiki foloseşte simboluri accesibile numai celor iniţiaţi. Simbolurile nu pot fi folosite în alte scopuri decât acelea pentru care s-a primit iniţierea şi utilizarea lor este legată de forma grafică primită o dată cu iniţierea. Modul de lucru poate fi adaptat în funcţie de fiecare situaţie în parte şi aici intervine creativitatea fiecăruia. Dacă rezultatele sunt cele aşteptate, înseamnă că s-a procedat corect, altfel trebuie căutată greşeala.Mai multe detalii gasiti AICI.




  - Seichim- unul din multele sisteme  ReiKi, prin care fiinţa umană se descoperă. Vibraţie lină, de alinare a durerii dar şi a suferinţei, impuse ca panaceu de supravieţuire, de prea mult timp. Iniţierea este o imensă binecuvântare şi care determină schimbări în structura energetică a acelui care o primeşte. Stare pe care nu o uiţi...prea curând. Dacă practici, starea va face parte din fiinţa ta. Mai multe detalii gasiti AICI.

- Archangelic Gabriel Link si Archangelic Flames Initiations manualele sunt in limba engleza si fiecare initiere costa 60 lei.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu