luni, 15 februarie 2016

Atrage abundenta in viata ta - PAS CU PAS

Pe piata exista deja multe programe in care ca fiecare sa atraga in viata lor abundenta...desi ai facut 40 zile acele ritualuri/afirmatii totusi schimbarile sunt foarte mici sau poate chiar deloc.

Noi iti oferim o intalnire pe skype si iti vom spune pasii care trebuie sa ii faci, acestia sunt foarte simpli. Singura cerinta este doar sa fi PERSEVERENT/A cu acesti pasi.

Acesti pasi contin CUVINTE CHEIE pe care majoritatea le trec cu vederea pentru ca se gandesc ca ar fi prea usor...sau altii ar spune ca nu pot sa faca. Acest program poate fi facut de oricine isi doreste cu adevarat sa isi schimbe viata si sa atraga abundenta in viata lor.

Aceasta conferinta dureaza 40 minute, insa vei primi detalii practice cum sa urmezi pasii. Este important sa intelegi practic ceea ce este de facut si vei vedea ca vei atrage bani in viata ta cu usurinta.

Programul costa 100 lei.
Pentru inscriere trimite mail:nagymelinda3@yahoo.com.
Insa daca faci o initiere cu mine (Usui Shiki Ryoho, Karuna, Veritas, Seichim, Shambala sau Gendai) vei primi o mega reducere si vei plati doar 50 lei, in aceasta luna.

E TIMPUL SA ATRAGI BANII IN VIATA TA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu