miercuri, 17 februarie 2016

Initiere Veritas - 25-27 februarie

Veritas Reiki gradul I

In primul grad vom vorbi despre ce este Veritas Reiki, care este scopul acestei energii dar si despre entitatile create de mintea umana.
Apoi se primesc informatiile despre cum a aparut Veritas Reiki.

Urmeaza partea primirii Simbolurilor gradului I si utilizarea lor. La fiecare grad se primeste 3 simboluri puternice pentru evolutia spirituala.

Primul simbol ne conecteaza cu energia Arhanghelului Metatron. Acest simbol ne ajuta sa ne aflam misiunea, sa primim idei atunci cand nu mai stim ce sa facem mai departe. Este un simbol de protectie, care accelereaza evolutia spirituala si refeace conexiunea cu Divinitatea, activand chakrele superioare.

Cel de-al doilea simbol ne conecteaza cu energiile lunare, yin si cu modificarea energetica-informationala pana la nivel de celula. Inlatura blocajele, detoxifiere cat si de metalele  grele, depasirea traumelor si rezolvarea problemelor de rinichi. Acest simbol ne mai ajuta sa ne amintim vietile anterioare.

Ultimul simbol ne conecteaza cu energia libertatii si a eliberarii. Este un simbol care energizeaza rapid atunci cand suntem obositi, inlatura blocajele energetice (atacuri energetice). Cu acest simbol se pot face curatari de spatii sau obiecte.  

Urmeaza apoi noţiunile despre Sarpele Kundalini şi trezirea spirituală
Capitolul Meditatii cuprinde 4 meditatii. 
In prima meditatie ne conectam cu Cubul lui Metatron. 
A doua meditatie este cu perdeaua de lumina care ne alunga grijile, spaimele si gandurile negative, ne intalnim cu ghizii spirituali si cu ingerii pazitori personali. 
Meditatia Reiju Veritas este foarte eficientă pentru curăţarea energetică a organismului, înlăturarea anumitor blocaje, ridicarea vibraţiei personale, refacerea câpurilor, protecţie împotriva atacurilor energetice. Efectele sunt de durată şi deschide al treilea ochi (amplifică vizualizarea mentală intuitivă), motiv pentru care a primit iniţial denumirea de acordaj pe al treilea ochi.
Ultima este Iniţierea cu arhangheli - acordaj Seichim (Sekhem = SKHM).

Alte detalii despre Veitas Reiki gasiti AICI.

Pentru inscriere trimite un mail la adresa nagymelinda3@yahoo.com.

Initierea in primul grad va fi in data de 25 februarie (joi), cea de la gradul II in data de 26 februarie (vineri) si cea de Master in data de 27 februarie (sambata). Toate vor fi la ora 20:30.

In aceasta luna daca va inscrieti la o initiere REIKI ve-ti primi un pachet: pretul initierii si o Reducere pentru o intalnire pe skype despre PASII DE A ATRAGE ABUNDENTA IN VIATA TA (in mod normal costa 100 lei) vei plati doar 50 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu