luni, 8 februarie 2016

Initieri Ushui Reiki Shiki Ryoho - 10~12 februarie

In aceasta saptamana va invit sa va conectati cu Energia Reiki. Aceasta energie ne ajuta sa ne autovindecam singuri sau sa ii vindecam pe cei din jurul nostru. Acest sistem este complet deoarece ne face ATENTI la cum trebuie sa ne manifestam/gandim/simtim.
Fiecare initiere ne deschide canalele energetice care sunt blocate datorita gandurilor negative, traumelor si mediului incojurator.

Reiki este o metodă japoneză de autovindecare, bazată pe direcţionarea energiei Reiki prin plasarea mâinilor în anumite poziţii pe corpul pacientului.

Reiki nu necesită condiţii speciale pentru a fi practicat. Poate fi practicat oriunde şi oricând, în orice poziţie, ziua sau noaptea, indiferent de condiţiile atmosferice.


Scopul terapiei Reiki este de a corecta eventuale dizarmonii ale individului, de a corecta anumite probleme de sănătate, având în vedere că fiinţa umană e un complex de energii.
 Terapia Reiki ne naşte a doua oară şi se ajunge la o eliberare treptată de toate celelalte false constrângeri.

Există constrângeri bine înţelese şi acceptate conştient, dar există foarte multe care nu sunt înţelese, nu sunt acceptate şi creează tensiuni inutile.

10 februarie initiere in gradul I
11 februarie initiere in gradul II
12 februarie intiere in Maestrie.

Pentru inscriere trimiteti mail la adresa de mail: nagymelinda3@yahoo.com.

   In aceasta luna daca va inscrieti la o initiere REIKI* ve-ti primi un pachet: pretul initierii si o Reducere pentru o intalnire pe skype despre PASII DE A ATRAGE ABUNDENTA IN VIATA TA (in mod normal costa 100 lei) vei plati doar 50 lei.

* Un grad din oricare din acestea: Usui Shiki Ryoho, Karuna, Veritas, Seichim, Shambala sau Gendai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu