luni, 6 ianuarie 2014

6 - 12 ianuarie 2014

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.
Iata mesajele pentru saptamana 6 - 12 ianuarie 2014.
Berbec - Solitude
Chiar daca in ultima perioada ai simtit sa petreci mai mult timp cu tine insuti, ia aminte ca prea multa solitudine poate duce la izolare si separare. Acum e o perioada minunata de a fi impreuna cu familia, prietenii, si sa te distrezi. Pentru tine, saptamana aceasta, singuratatea nu este o alternativa sanatoasa, caci poti fi invadat de ganduri nu tocmai placute. Alaturarea unui grup plin de viata si voiosie iti aduce o stare benefica, si chiar poti auzi niste raspunsuri la unele intrebari, care tot nu iti dau pace.
Taur - Dry Desert
Subiectul preocuparilor tale intense, nu este unul care sa isi arate roadele chiar acum, iar tu, in aceasta perioada, nu poti face mare lucru in acest sens. Desi la prima vedere poate parea un lucru minunat, pe care ti l-ai tot dorit, ia aminte ca este doar o iluzie. Evita sa te lasi hipnotizat si sa cazi in capcana Fetei Morgana, caci trezirea la realitate poate fi dureroasa. Circumstantele actuale te ghideaza catre altceva, mult mai bun si mai important, pentru tine. Bucura-te si fii recunoscator pentru momentul prezent, si acorda atentie semnalelor de avertizare primite.
Gemeni - Strenght
In aceasta saptamana, sanatatea ar fi bine sa fie pusa pe primul plan. Corpul, mintea si spiritul tau au nevoie sa fie “intarite”. Alege sa faci sport, sa te odihnesti si sa te alimentezi in mod corespunzator, pentru a fi in echilibru. Orice exces e de dorit a fi evitat, acum. De asemenea, e posibil ca unele relatii sa iti atraga atentia ca e necesar sa faci unele schimbari in cadrul lor, pentru o functionare mult mai sanatoasa. Evita sa petreci mult timp in preajma oamenilor care par sa te sece de putere, si nu te supra-incarca la locul de munca.
Rac – Deep Freeze
Indiferent cat te agiti, incerci, lingusesti sau manipulezi, in aceasta perioada nu prea poti face mare lucru. Totul pare blocat, iar tot ce ai de facut este sa iei o pauza. Chiar e necesara o incetinire a ritmului acum, caci altfel e posibil ca unele circumstante, din situatia data, sa te forteze sa faci aceasta alegere. Lasa lucrurile sa-si urmeze cursul natural, si astepta semnele care iti indica ca o poti lua din loc. Desi nu pare, situatia se va rezolva cu usurinta, atat timp cat, in aceste zile, alegi odihna in locul agitatiei. Stai conectat la Sursa.
Leu - Cleaning House
Inca mai stai agatat de lucruri care iti amintesc de trecutul tau? Ai in casa diverse obiecte care iti rascolesc amintiri neplacute? Ai tendinta de a atrage in jurul tau oameni care au nevoie sa fie “reparati”? Daca te regasesti intr-una din aceste situatii emotionale, ar fi de dorit sa pui STOP si sa incepi sa-ti “cureti casa”. Orice abuz sau rezistenta la excesul psihic sau emotional, te stoarce de putere, acum. Da-le drumul si fa loc, pentru ca Universul sa poata umple acest spatiu, si sa iti aduca ceva mult mai bun, care iti poate fi de un real folos.
Fecioara - Spark
Daca te surprinzi, in acesta perioada, ca ai tendinta de a te lasa influentat de opiniile celor din jur, ar fi de dorit sa faci un pas in spate, caci acestea nu fac altceva decat sa iti ia din putere. De asemenea, e posibil ca anumite sentimente sau ganduri, sau o situatie anume, sa te consume la maxim. Ia aminte ca orice reactie impulsiva, ca raspuns la o provocare, nu iti aduce rezultatul mult asteptat, acum. Cel mai bine ar fi sa-ti iei un ragaz pentru a te linisti si pentru a-ti asculta vocea interioara. Din acest spatiu apar solutii neasteptate, care sunt benefice pentru tine.
Balanta – Heal the “Ouch”
E posibil sa nu ai o atitudine “corecta”, fata de o persoana apropiata sau fata de o situatie in care esti implicat. Ar fi de dorit sa te informezi clar si cu sinceritate, asupra acestui fapt, caci a actiona din impuls iti poate aduce rezultate nedorite. Egoismul, lacomia, resentimentul si desconsiderarea celorlalti sunt sentimente care te tin blocat intr-o energie joasa. Practica iertarea profunda, totala, si elibereaza-te. Poti incepe chiar cu propria ta persoana, iertandu-te pentru toate acele lucruri pe care le-ai facut sau nu le-ai facut.
Scorpion – Follow the Leader
E timpul sa preiei conducerea, fie ca este vorba de propria ta viata, fie ca este vorba de un proiect in care esti implicat. Tu esti vocea care e necesar a se face auzita. Asuma-ti puterea, si ai curajul de a-ti expune, fara teama, in public ideile si dorintele. Daca te gandesti ca cineva poate ghici, care sunt acestea, si le va rezolva in locul tau, te pacalesti singur. Indiferent ca este vorba de cariera sau viata personala, acum este cel mai potrivit moment sa preiei initiativa, sa-ti exprimi intentiile clar, sa eviti a amana, si sa te bucuri de rezultate.
Sagetator – Unexpected Visitors
Vestile dezagreabile sunt neplacute doar atunci cand le opui rezistenta, si alegi sa le dai aceasta conotatie. Cum ar fi daca, ai considera ca, orice dezamagire te poate proteja de ceva nedorit, si iti deschide o alta usa, catre ceva mult mai bun? De multe ori, habar nu ai ce va urma si ce curs va urma destinul tau, iar proiectiile negative, asupra unor situatii, nu fac altceva decat sa le inrautateasca, nicidecum sa le evite. E posibil ca schimbarea sa vina in mod “fortat” in viata ta, precum vremea schimbatoare, dar acceptarea ei iti aduca multa usurinta si echilibru.
Capricon – Intention
Intentiile tale sunt clare, in deplin acord cu cine esti tu, sau sunt sub influenta ambitiei? Ar fi de dorit sa iti alegi un moment de liniste in care sa analizezi adevaratele motive care stau in spatele dorintelor tale. Astfel vei capata mai multa claritate, o perspectiva buna asupra situatiei, si vei gasi cu usurinta si calea pe care sa mergi. Sinceritatea si onestitatea iti sunt aliati potriviti in acest proces de introspectie. Poti cere si parerea celor din jurul tau, dar aminteste-ti ca toate raspunsurile, si alegerile, iti apartin doar tie.
Varsator – Metamorphosis
Cu toate ca procesul transformarii este adesea dureros, si necesita un efort semnificativ, dincolo de toate acestea o noua viata te asteapta. Sacrificiile si pierderile, sunt si ele parte din acesta etapa, iar usurinta cu care le accepti le face mult mai facile. Vechile idei nu mai au consistenta, iar unii oameni pot pleca de langa tine, provocandu-te sa lasi in urma tipare si relatii nesanatoase. In ciuda fricii, permite-i acestei schimbari sa intre in viata ta, caci in final vei iubi si te vei bucura de ceea ce ai devenit. Tu esti Sursa!
Pesti – Moonlight
Prea multa analiza, in alegerile pe care le ai de facut, nu te duce nicaieri. Ti-e teama ca poti face alegeri gresite? Evita sa te concentrezi prea mult asupra greselilor pe care le poti face, si mai degraba conecteaza-te la sursa universala de energie. Intotdeauna ai la indemana toate instrumentele necesare, pentru a lua cele mai bune decizii, in acord cu binele tau cel mai inalt. Centrarea in interiorul fiintei tale si credinta iti aduc raspunsurile cele mai potrivite. In aceasta perioada joaca-te, distreaza-te, fii deschis, si ai incredere.
In serviciu si iubire,
Cristina Ciobanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu