marți, 7 ianuarie 2014

ORACOLSCOP 2014






2014 este un an al transformarii inevitabile, al generozitatii si al abundentei. Multi dintre noi se vor intoarce iar pe “bancile scolii” pentru a invata, a deprinde, noi abilitati si discipline ce pot fi puse in slujba comunitatii. Calitatile personale sunt in centrul atentiei, iar pasiunea, implicarea, grija, compasiunea si increderea in sine sunt doar cateva insusiri importante pe drumul catre succes.
Acest an este reprezentat de renastere, nastere, noi inceputuri sau oportunitati, inclusiv la nivel emotional si spiritual. Suntem provocati sa calatorim in afara zonei de confort si sa trecem dincolo de ceea ce cunoastem. Este vorba de mari sfarsituri sau mari inceputuri!

BERBEC

Ce aduce noul an
Atentia la detalii este importanta in acest an, caci in ele se ascund intelesuri profunde ale vietii tale. Observa frumusetea si perfectiunea fiecarui moment care te conduce in a manifesta binele tau cel mai inalt, si cele mai importante dorinte.
“Singura raspundere adevarata este fata de propriul tau potential, fata de propria ta inteligenta si constienta, fata de actiunea conforma cu ele.” - Osho.

Forta care te ghideaza
Curiozitatea si deschiderea catre noi oportunitati iti aduc o multime de alte variante, in ceea ce priveste cariera ta, si obtinerea succesului mult dorit. Primesti mesaje care te ghideaza, intuitia iti este la cote ridicate, si e posibil chiar sa iti schimbi orientarea profesionala, indreptandu-te catre acel ceva care iti bucura inima.

Echilibrul/ armonia in viata
Ai o conexiune aparte cu tot ceea ce inseamna apa, caci ea reprezinta pentru tine o sursa imensa de inspiratie si vindecare. Fie ca iti gasesti linistea petrecand timp la mare sau pe malul unui rau sau lac, fie ca alegi sa faci o baie cu sare de mare pentru relaxare. Daca te inspira, poti practica diferite sporturi de apa.

Beneficii si daruri
Vindecarea este cel mai important dar al acestui an, fie ca te vindeci tu insuti, fie ca iti descoperi sau utilizezi abilitatile de vindicator. Ramai un canal deschis si curat prin care puterea ta naturala este amplificata. Energia universala este in jurul tau, prin tine, catre cel care este vindecat.


TAUR
Ce aduce noul an
Poate parea ca noul an incepe cu provocari, dar in ciuda acestui fapt nu ai nici un motiv de teama. Doar lasa-te purtat de curent catre ape limpezi. Aventura incepe, ducandu-te catre noi teritorii.
“Cu cat exista mai multa schimbare, cu atat viaţa este mai abundenta. Iar o viaţa abundenta aduce cu sine extraordinare schimbari, clipa de clipa.” – Osho

Forta care te ghideaza
Ai puterea de a alege in fiecare moment pe ce drum vrei sa mergi, iar asta te elibereaza de orice conditionare. Esti propriul tau stapan, iar statutul de victima, controlata de cei din jur, se dizolva.Asuma-ti responsabilitatea fata de tine insuti, fata de viata si fericirea ta.
Echilibrul/ armonia in viata
Adevaratele sentimente din inima ta iti aduc echilibrul mult dorit. Chiar daca recunoasterea acestora poate implica luarea unor decizii inconfortabile, onestitatea recunoasterii a ceea ce iti doresti cu adevarat iti aduce rezultatele asteptate. Evita a-ti mai da puterea celorlalti.
Beneficii si daruri
Atunci cand iti asculti sunetul inimii si al respiratiei, te conectezi la ritmurile stravechi ale interiorului tau. Prin asta te legi la sursa eterna a creatiei divine, a vietii. Asculta-ti visele, caci ele vor activa eruptia pasiunii in tot ceea ce faci. Fa alegeri noi si stabileste-ti lista de prioritati.


GEMENI
Ce aduce noul an
Noul an te provoaca sa incepi sa fii atent la semnalele de avertizare care iti apar in cale. Intuitia este un instrument puternic care actioneaza precum o busola, indicandu-ti calea cea mai potrivita. Universul vrea doar ce-I mai bine pentru tine!
“Lucrul cel mai important este sa nu încetezi sa pui intrebari.”- Albert Einstein

Forta care te ghideaza
Esti mai puternic decat iti imaginezi, iar tot ce ai experimentat pana acum a fost o lectie a puterii si a curajului. Foloseste aceasta forta si incepe acele proiecte la care tot visezi, indiferent de domeniul ales. Ce alegi, sa faci pasi catre indeplinirea viselor tale sau sa amani la nesfarsit?
Echilibrul/ armonia in viata
Familia este mediul in care iti gasesti cel mai usor echilibrul si linistea. Alege sa petreci mai mult timp cu cei dragi tie, si renunta la tiparele vechi prin iertarea unuia sau a mai multor membrii ai familiei, inclusiv pe tine. Fii deschis la darurile din aceasta situatie si permite-ti sa fii in pace.
Beneficii si daruri
Independenta este fundatia pentru puterea si succesul tau. Chiar daca mai ceri uneori opinia celoralati, ai grija ca decizia finala sa-ti apartina in totalitate. Asigura-te ca in topul prioritatilor, pentru acest an, pui libertatea si independenta ta, si hraneste aceste valori. Recunostinta si spiritul de joaca iti sunt aliati de nadejde in aceasta perioada.


RAC
Ce aduce noul an
Noul an vine in viata ta cu o mare infuzie de creativitate, care se va reflecta in proiectele pe care le incepi. Conecteaza-te la vasta energie a Universului si constientizeaza cum gandurile si actiunile tale influenteaza lumea exterioara. Lasa-te inspirat si inspira-i pe cei din jurul tau!
“Nu aranjandu-ti altfel circumstantele vietii iti vei gasi linistea, ci dandu-ti seama cine esti la cel mai profund nivel.” – Eckhart Tolle

Forta care te ghideaza
A vorbi in public, a impartasi celorlati, reprezinta pentru tine un instrument puternic, care iti aduce recunoastere si implinire, in acest an. Indiferent ce alegi sa faci, expune-ti ideile in fata oamenilor, fie ca o faci intr-un cadru restrans, fie intr-un cadru mai larg. Sinceritatea, in special fata de tine insuti, iti deschide usile catre victorie.
Echilibrul/ armonia in viata
Credinta in Dumnezeu iti aduce echilibru, iti da curaj si incredere. Avand aceasta credinta in interiorul tau, poti face orice iti propui, chiar daca nu stii cum se va intampla acest lucru. Esti ghidat clipa de clipa, doar asculta-ti inima si conecteaza-te la sursa posibilitatilor infinite.
Beneficii si daruri
Primeste abundenta in viata ta, caci intregul Univers lucreaza in favoarea fericirii si bunastarii tale. Nu exista teste, blocaje sau obstacole in calea ta, cu exceptia propriilor tale proiectii ale fricii de cum va arata viitorul. In loc sa iti indrepti atentia catre ceea ce-ti lipseste, fii recunoscator pentru ce ai in momentul prezent, in existenta ta.


LEU
Ce aduce noul an
Anul acesta e important sa acorzi atentie modului in care ii tratezi pe oameni si sa fii atent la perceptia ta asupra lor. Increderea in ceilalti are o mai mare valoare decat poti aprofunda cu mintea, si iti aduce succes pe termen lung. Fiecare fiinta este o piesa importanta a creatiei Divine.
” Singurii oameni care percep întregul tablou sunt cei care ies afară din cadru.“- Salman Rushdie

Forta care te ghideaza
Ai capacitatea si daruirea de a-i invata pe oameni sa se descopere sau a-i indruma pe calea vindecarii si a spiritualitatii. Rolul tau este important si poti lucra chiar si cu copii, in a-i ajuta sa-si pastreze vii darurile spirituale. Aceasta abilitate iti da puterea de a pune proiecte noi in aplicare, a avea entuziasm si a fi racordat la energia creativa.
Echilibrul/ armonia in viata
A asculta, a fi intr-o stare de receptivitate, fara asteptari, iti aduce pace si echilibru. In aceasta stare poti auzi cu claritate mesajele pe care ghizii tai spirituali ti le trimit, ca raspuns la intrebarile tale. Petrece mai mult timp in liniste, departe de lumea dezlantuita si asculta.
Beneficii si daruri
Romantismul, ca o atitudine spirituala, o stare de spirit, este darul acestui an. Este forta vietii din Univers, pe care tu o poti accesa acum prin contopirea cu Divinul. Pasiunea se reinnoieste in viata ta, indiferent ca este vorba despre o relatie sau activitati in care alegi sa te implici.


FECIOARA
Ce aduce noul an
Anul acesta este un an al nonactiunii si al relaxarii. Concentrarea si planificarea minutioasa a pasilor necesari pentru atingerea scopurilor e necesar a fi lasata in plan secund. Acum e momentul sa te bucuri de roadele muncii tale, sa te odihnesti si sa fii recunoscator pentru ce ai in viata ta.
“Cel care stă la umbră astăzi, o face pentru că a plantat un copac cu mult timp în urmă.” - Warren Buffett

Forta care te ghideaza
Bucuria si usurinta cu care inveti te ajuta sa descoperi noi abilitati, de care nu erai constient pana acum. Educatia este pentru tine un punct forte si, in plus, alegerea acestei cai ii inspira si pe altii sa-si urmeze propria lor cale intuitiva. Ai incredere ca vei alege cele mai bune si folositoare invataturi pentru tine.
Echilibrul/ armonia in viata
A cere ajutorul, ingerilor sau ghizilor spirituali, nu este o dovada de slabiciune. Ei te pot ajuta in orice domeniu al vietii tale, inclusiv in a avea curaj, incredere, bani, vitalitate, idei noi si claritate. Cere suport, chiar si oamenilor din jurul tau, evita sa te mai plangi si astfel viata ta va deveni mai echilibrata.
Beneficii si daruri
Resursele universului sunt nelimitate, mai mult decat suficiente pentru fiecare persoana, iar cheia accesarii acestora este echilibrarea balantei dintre a da si a primi. Daca doar daruiesti, te vei simti golit, iar daca doar vei primi, nu te vei bucura de ceea ce ai. Daruieste fara frica, si primeste cu bucurie si recunostinta.


BALANTA
Ce aduce noul an
Acest an aduce iti aduce o capacitate mai mare de organizare, si claritate in stabilirea si manifestarea intentiilor. Renunta la ideea ca poti controla modul in care dorintele tale iau nastere. Doar Universul stie cum vor fi indeplinite acestea. Stabileste-ti tintele, lanseaza intentiile si detaseaza-te.
”Ceea ce vrem să facem, s-o facem atunci când vrem; pentru că acest “vrem” se schimbă şi are scăderi şi amânări.” – William Shakespeare

Forta care te ghideaza
Increderea ca esti deplin protejat si intentiile pozitive iti aduc succes in ceea ce alegi. Universul te indruma trimitandu-ti mesaje, idei, semne sau trairi, ca raspuns la cererile tale, prin intermediul mesagerilor sai. Acestia pun pe primul plan fericirea ta, pacea mintii si dorinta inimii.

Echilibrul/ armonia in viata
Deoarece esti o persoana foarte sensibila la energia care te inconjoara, echilibrarea acesteia este un punct important in viata ta. Fie ca este vorba de energia din casa ta sau din mediul inconjurator, ori de energia gandurilor tale, este de dorit sa te cureti frecvent de orice energie negativa absorbita.
Beneficii si daruri
Incepi sa vezi ca ai ales calea corecta, care duce catre indeplinirea viselor tale. Increderea si curajul, cu care ai pornit la drum, ti-au fost, si iti sunt, si de acum inainte, aliati de nadejde. Energia universala iti sprijina decizia, iar usile ti se deschid ca prin magie. Evita sa amani!


SCORPION
Ce aduce noul an
In continuare inveti din greseli, lectii importante care se transforma in final in succes. Gandurile pe care le ai iti influenteaza existenta, iar daca nu iti place ce vezi, e timpul sa-ti schimbi perceptia, caci ea are puterea de a-ti transforma viata. Asuma-ti rolul de creator al existentei tale, si alege in consecinta.
“Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci.” - Mahatma Gandhi

Forta care te ghideaza
Ai o legatura speciala cu Mama Pamant, iar dorinta ta de a ajuta planeta iti aduce energie. E posibil ca din aceasta cauza sa te simti mult mai conectat cu animalele, decat cu oamenii. Pur si simplu sufletul rezoneaza la onestitatea si frumusetea naturii. Incepe sa acorzi mai multa atentie pasiunilor tale din acest domeniu.

Echilibrul/ armonia in viata
Renuntarea la lupta si eliberarea, din acele situatii pe care tot incerci sa le rezolvi singur, iti aduc pacea. Deschide-ti bratele si inima catre intelepciunea divina a Spiritului si lasa-te ajutat. Constientizeaza-ti puterea, si atunci nu vei fi nevoit sa lupti pentru ea. Lasa Universul sa se ocupe de detalii.

Beneficii si daruri
Constientizezi ca lumea ta exterioara este o reflectare a celei interioare, iar flacara ta interioara raspunde la caldura degajata de mediul inconjurator. Iti poti creste nivelul energetic, prin transformarea, reamenajarea, mediului in care traiesti sau lucrezi. E posibil sa-ti schimbi locuinta sau o noua persoana intra in viata ta.


SAGETATOR
Ce aduce noul an
Anul acesta pe primul plan este regasirea armoniei cu tine insuti, iar apoi aceasta se va reflecta si in exterior. Inconjoara-te cu iubire, respect si acceptare, si asuma-ti responsabilitatea actiunilor tale. Iubirea este forta centrala care uneste toata viata, si te conecteaza cu cei asemena tie.
“Sarcina ta nu este să cauţi iubirea, ci doar să cauţi şi să găseşti toate barierele dinlăuntrul tău pe care ţi le-ai construit singur pentru a te feri de ea.” – Rumi

Forta care te ghideaza
Muzica este pentru tine o permanenta sursa de vindecare si inspiratie. Ea iti deschide sufletul pentru a primi ghidarea Divina, astfel incat sa pasesti cu incredere pe drumul vietii tale. Observa cum fiecare melodie iti afecteaza starea de spirit, corpul si nivelul energetic.Prin profunda conexiune cu muzica vei putea percepe mesaje intuitive.

Echilibrul/ armonia in viata
In aceasta perioada e necesar sa iti revizuiesti relatiile pe care le ai in viata ta, acum. Ai incredere in ceea ce simti si actioneaza in consecinta. Unele relatii pot fi transformate intr-o noua maniera, iar altele e posibil a fi incheiate intr-un mod benefic. Aminteste-ti ca relatia primordiala este cu tine insuti si Dumnezeu.

Beneficii si daruri
Constientizarea radacinilor adanc infipte in trecut, si eliberarea acestor tipare ancestrale te ajuta sa te rupi de ancorele care te tineau paralizat pana acum. Toate acele lectii, surse de putere, iti dau incredere sa te misti inainte, avand alaturi de tine cunoasterea inteleptilor.


CAPRICORN
Ce aduce noul an
Iubirea este cea mai mare putere creatoare, iar flacara ei este mentinuta de actiunile constiente ale compasiunii. Generozitatea venita din inima, respectul, si empatia fata de toate fiintele vii iti aduc puterea profunda de a trai o viata plina de fericire si continut. Lasa ca iubirea si bunatatea sa fie impulsul din spatele fiecarei intentii pe care o ai.
“Cine priveste in exterior viseaza; cine priveste in interior se trezeste.”- Carl Jung

Forta care te ghideaza
Sensitivitatea ta este un instrument foarte puternic, atat timp cat nu iti este afectata de factori externi. Ea te ghideaza prin viata, facilitandu-ti conexiunea cu Divinitatea si iti atrage atentia asupra aspectelor negative care te-ar putea rani. Daca mediul de la locul de munca actual iti este daunator, ar fi de dorit sa faci o schimbare in acest sens.
Echilibrul/ armonia in viata
E timpul sa renunti la povara trecutului, pentru a te bucura de armonie in viata ta. Pastreaza in minte doar lectiile si iubirea, si lasa in urma orice altceva. Iarta si mergi inainte, eliberandu-te de acele tipare care te fac sa suferi. Pur si simplu renunta la sentimentele otravitoare in schimbul pacii.
Beneficii si daruri
In primul rand, fii clar in ceea ce priveste intentiile tale. Apoi “ridica-te” si asuma-ti puterea, iar lumina si caldura acesteia vor aprinde din nou flacara pasiunii, in viata ta. Rosteste-ti dorintele si adevarurile profunde, si stai drept in fata fricii. Intreg Universul te sustine si te protejeaza, pentru a-ti atinge visele.


VARSATOR
Ce aduce noul an
Noul an iti aduce armonie in relatii, capacitatea de a-ti aduce contributia la transformarea lor. Restabileste conexiunea cu intelepciunea Divina si puterea ta interioara. Aminteste-ti ca doar propria ta vointa nu poate pune lucrurile in miscare, dar prin conectarea la Sursa lupta dispare si totul devine mai usor.
"Viața nu are limite, cu excepția celor pe care ți le impui singur." - Les Brown

Forta care te ghideaza
Lumina si iubirea Divina te ghideaza, si prin rugaciune, meditatie, vizualizari si intentii pozitive aduci aceasta energie vindecatoare in viata ta. Valorifica acest dar la potentialul sau maxim si adu in viata ta schimbarea de care ai nevoie. Evita sa iti consumi energia proprie, si conecteaza-te la sursa inepuizabila din Univers.

Echilibrul/ armonia in viata
Inceteaza a mai cauta semne in afara ta, care sa-ti indice ceea ce ai de facut. Ai in interiorul tau toate raspunsurile necesare pentru a-ti indeplini dorintele inimii. Indata de ti-ai clarificat intentiile si esti pregatit sa vii in intampinarea lor, acestea isi vor face aparitia in viata ta, ca prin minune, aducandu-ti armonia mult ravnita.

Beneficii si daruri
Usi importante se deschid pentru tine, acum. Tot ce ai facut pana in prezent te-a pregatit pentru aceasta clipa. Nu mai ezita! Paseste cu incredere pe noul drum ce se deschide in fata ta si primeste cu bratele deschise aceasta mareata si minunata schimbare. Sarbatoreste-ti succesul!


PESTI
Ce aduce noul an
In acest an continui sa fii un observator prezent la gandurile obsesive si dependentele pe care le ai. Constientizarea acestora, cat si predarea lor in mainile Divinitatii, complet si fara asteptari, iti aduce eliberarea si recapatarea puterii personale. Fii atent si la ce isi doresc ceilalti de la tine, caci e posibil ca aceste cerinte sa nu reprezinte binele tau cel mai inalt.
“Credinta inseamna sa ai incredere in bine, frica inseamna sa te increzi in rau.” - Rhonda Byrnes

Forta care te ghideaza
Corpul tau este un minunat vehicul care te poarta prin aceasta viata. Alege sa-l ingrijesti si sa-l onorezi asa cum se cuvine. Fa sport, masaj si asigura-i tratamentul de care are nevoie pentru a fi sanatos. Prin intermediul corpului tau poti percepe lumea exterioara si iti poti folosi cu abilitate mainile in diverse procese de vindecare si terapii.

Echilibrul/ armonia in viata
Deschiderea inimii catre iubire si ghidare Divina iti aduce o schimbare care iti va restabili echilibrul in viata. Modul in care ai trait pana acum nu te mai reprezinta, iar cariera si stilul de viata necesita a fi transformate in acord cu cine esti tu acum. Pregateste-te sa incepi o noua etapa a vietii tale.

Beneficii si daruri
Iubirea este darul cel mai de pret. Iubirea fata de tine insuti, fata de ceilalti si pentru fiecare situatie cu care te confrunti, indiferent de cum par circumstantele. Trimite iubire tuturor celor care te-au judecat si te-au ranit, iarta-te pentru ceea ce crezi ca ai facut sau nu ai facut si mergi mai departe, eliberat de orice povara din trecut.

In serviciu si iubire,
Cristina Ciobanu


Mesajele si ghidarea pentru aceasta etalare vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of the Hidden Realms – Colette Baron-Reid”, “ Life purpose – Doreen virtue”, “Goddess Guidance – Doreen Virtue, Ph.D” si Daily guidance from Your Angels - Doreen Virtue, Ph.D”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu