vineri, 10 ianuarie 2014

Intelepciunea filmelor spirituale - PROVOCARE

Buna tuturor,


lucrez la un nou proiect care se numeste "Intelepciunea filmelor spirituale". Acest proiect presupune o interactiune activa. Am vazut ca sunt multi oameni caroara le place sa se uite la filme insa ma intreb asa in sinea mea oare cati oameni inteleg din film. M-as bucura ca sa facem schimb de idei, dupa fiecare film vazut ve-ti spune ce a-ti invatat si eu voi face la fel, insa o analiza mai detaliata. Fiecare este unic si vede filmul altfel. Sunt multe filme care folosesc simboluri pentru a transmite un mesaj si recunosc ca putine sunt intelese, ele pot fi intelese dupa o multa cunoastere si cercetare.

Pentru toti iubitorii de filme va provoc sa facem un pas important pentru a merge mai departe cu cunoasterea si pentru a intelege ce se afla in spate unui film. Fiecare film are o anumita tema care o dezbate si care trebuie corect inteleasa. Exista anumite simboluri care fara cunoastere nu sunt vazute si nici intelese. Banuiesc ca de multe ori a-ti fazut un film si v-a placut, e pentru ca acolo sunt multe mesaje subtile pe care regizorul vrea sa le transmita celui care vede filmul. Bineinteles ca sunt si filme doar asa ca sa faca bani si din care nu inveti nimic pentru evolutia ta pe pamant.

Am vazut ca sunt foarte multi care s-au uitat la aceste filme si ma gandeam cati din voi chiar a-ti inteles mesajele filmelor. In aceasta idee m-am gandit sa va provoc sa
intelegem si sa vedem cu adevarat un film.

Eu va invit sa vedem si sa revedem din nou filme si sa le intelegem sa dezbatem filmele. 
Pentru fiecare film recomandat va invit sa donati 12 lei. Pentru aceasta suma ve-ti primi un document care contine informatii despre rolurile personajelor corelate cu lumea in care traim sau cu lumea care a fost, mesajul filmului dar si pus accent pe ceea ce este important din film-extrase din film.
Pentru inscriere va invit sa trimiteti un mail: nagymelinda3@yahoo.com.
Va doresc vizionare placuta si sa descoperiti intelepciunea filmelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu