luni, 27 ianuarie 2014

Mesajul Ingerilor pe 2014

PREVIZIUNI GENERALE PE 2014

2014 este un an marcat de multe SCHIMBARI, dar schimbari care ne aduc eliberare si ne aduc pe drumul spre implinirea misiunii noastre.
E un an de munca, un an dedicat spre a ne intoarce spre noi, un an in care facem multa curatenie si suntem impinsi sa ne asumam mai mult... in numele iubirii, pentru ca e mare nevoie de noi.

In 2013 am muncit mult, am curatat mult, continuam asta si in 2014 dar in 2014 vom si inchide multe cicluri, multe relatii, unele joburi. E un an care ne duce spre o evolutie spirituala, un an al trezirii... pentru unii trezire brusca, daca nu si-au facut temele si nu au urmat semnele pana acum, pentru altii o trezire mai usoara dar tot trezire. Insa toti vom avea mult de muncit, de inchis usi, de lasat trecutul in urma... si de INVATAT.. e timpul sa invatam lectiile care ni s-au tot aratat,sa trecem clasa si sa urcam la un alt nivel. Nu vrem sa ramanem in scoala primara nu?

Un an in care va trebui sa ne respectam mai mult, sa nu mai facem compromisuri, un an in care sa ne folosim de puterea noastra interioara si sa cerem ceea ce meritam. Arhanghelii Rafael, Zadkiel, Jofiel, Sandalfon si Chamuel sunt cei care o sa iti fie foarte aproape in acest an.

Zeita KALI, te ajuta sa inchei anumite cicluri din viata si iti da curaj sa incepi altele noi.

Mahachohan Ragoczy e maestrul spiritual care te ajuta in cresterea ta spirituala. El este cel care te indruma spre alti invatatori spirituali care sa te asiste, el te ajuta sa-ti gasesti misiunea spirituala. O sa fie foarte prezent in viata noastra tot timpul anului.

Citirea pe care am facut-o se numeste World Spread si am folosit 3 seturi de carduri: Archangel Power Tarot Cards, Oracle Card Archangel Michael si Mermaids and Dolphins cards. O sa vedeti ce a iesit pentru fiecare luna mai jos.


 De asemenea nu uitati ca ingerii doar va indruma, ei va pot arata care ar fi premizele si va arata DOAR aspectele pozitive. Si sunt foarte blanzi cu noi. :) Ei insa va respecta liberul arbitru asa ca unele lucruri s-ar putea sa nu se intample pentru ca voi ati ales altceva. Aveti mai jos detalii despre fiecare luna.


IANUARIE
Din prima luna a anului 2014 suntem pusi la treaba. E necesar sa ne ascultam inima si nu doar asta ci sa facem alegeri din inima. Ca este vorba despre viata profesionala, viata personala, sanatate, locuinta etc. e timpul CURATENIEI. Caratenie vom face tot anul, ca vrem ca nu vrem, pentru ca anul acesta nu ne mai este permis sa mergem in nestire, e necesar sa fim readusi pe drumul cel bun. Iar pentru a fii pe acest drum e necesar sa facem alegeri, alegeri ale sufletului. E timpul sa ne asumam responsabilitatea asupra propriei vieti si sa actionam cu incredere si credinta. E timpul sa ne ridicam deasupra fricii si sa credem in puterea iubirii iar iubirea nu ne poate dezamagi niciodata. Doar facand curatenie putem face loc pentru ceea ce e menit pentru noi sa apara in viata noastra. Asadar vezi care sunt aspectele din viata in care nu simti implinire, in care simti ca ceva lipseste, in care totul merge greu...Intreaba-te daca iti asculti intuiatia, intreaba-te ce simti, STII SIGUR CE SIMTI, doar nu recunosti. Cere ajutorul ingerilor sa iti arate daca crezi ca nu stii si accepta ceea ce vine spre tine.. E DOAR SPRE BINELE TAU. Exprima-ti emotiile si actioneaza conform sentimentelor tale. Si nu uita esti protejat si iubit pentru ca ESTI COPILUL LUI DUMNEZEU si el va avea mereu grija de tine. Indiferent de ce alegeri o sa iei, atat tu cat si cei afectati de deciziile tale, sunteti protejati si iubiti. Nu uita ca facand ceea ce simti ii vei ajuta si pe ceilalti care sunt atasati de tine sa se desprinda. ALEGE PENTRU TINE SI INCETEAZA SA MAI FACI COMPROMISURI! MERITI tot ce e mai frumos pe lumea asta insa e necesar sa faci loc si sa crezi! Ingerii iti respecta liberul arbitru si iti respecta alegerile, oricare ar fi ele. Arhanghelul Rafael te ajuta in aceasta luna cu tot ceea ce inseamna vindecarea ta emotionala dar si fizica.

FEBRUARIE
Stii CLAR ce ai de facut. Daca in ianuarie faci curatenie, in februarie e timpul ACTIUNII. Vor fi multe evenimente, anumite alegeri le vei face tu, mai ales pe plan profesional, vei incepe sa te exprimi, vei spune sefilor ceea ce doresti, iti evaluezi mai clar munca, daca nu iti place jobul, incepi sa cauti altceva, te intrebi ce vrei sa faci si incepi poate un curs, dar pe masura ce inaintezi in luna te clarifici tot mai mult legat de ceea ce tu ai de facut. Va fi o luna mai mult dedicata aspectelor profesionale insa pot avea loc schimbari si pe planul personal, depinde de curatenia pe care ai facut-o in ianuarie. Daca nu reusesti sa te detasezi, pentru ca vei avea multe decizii de luat, iesi in natura, fa o plimbare, comunica cu copacii, cu frunzele. Lasa-te INVIORAT de natura si vei reusi sa iti dobandesti increderea, curajul si entuziasmul, ingredientele de care ai nevoie in aceasta luna.

MARTIE
In prima parte a lunii martie socializezi mai mult, te bucuri de prieteni si de toate realizarile tale de pana acum. E insa o luna in care unii prieteni vor decide ca reusitele tale nu ii impresioneaza si se vor indeparta. Nu uita sa iti pastrezi respectul de sine, sa faci doar ceea ce important pentru tine, renunta la comprosuri doar “pentru a fii bine”. Stii bine ca nu merge asa, FII TU si cine te iubeste si te accepta va ramane alaturi de tine. Pentru ca in prima parte a lunii sunt evenimente care te “obosesc”, in a doua parte a lunii ti se cere sa meditezi mai mult, sa te intorci spre tine, sa iti iei din nou resursele si energia… poate ai risipit-o inutil, acum e timpul sa iti refaci fortele. Nu uita ca atunci cand iti urmezi inima si faci ceea ce ea iti spune devii un puternic vindecator, asta pentru ca prin simpla ta prezenta emani o energie vindecatoare si ceilalti se bucura sa te aiba in preajma. Insa nu uita sa iti conservi aceasta energie.

APRILIE
Trecutul e nevoie sa fie purificat, renunta la el pentru ca nu iti mai aduce nimic nou. Stiu e doar mintea care a creat niste poteci spre trecut foarte bine batatorite si ii place sa mearga des acolo. Zadkiel te invata ca exista alte poteci, alte solutii care sunt pregatite pentru tine. Dumnezeu este in control si el asteapta doar sa il rogi sa te ajute. E CHIAR LANGA TINE. E timpul sa CRESTI, sa evoluezi, e timpul sa ierti, sa cureti, sa vindeci. E timpul sa ai rabdare cu tine si cu cei pe care ii iubesti. Practica vizualizarea, vezi cum ai vrea sa arate viata ta, proiecteaza-te in viitor doar pentru a seta intentii, iar apoi revin-o in prezent si actioneaza conform semnelor pe care ingerii ti le transmit zi de zi. Da, asculta-ti intuitia, ea este ghidul tau si prin intuitie ingerii comunica cu tine si ACIONEAZA! Ingerii iti respecta liberul arbitru insa acum vei simti cum parca “te preseaza”… mai ales daca le ceri ajutorul. Ai incredere si credinta! Exista un plan DIVIN perfect pentru tine si pentru toti cei implicati.


MAI
Iti sunt incalcate principiile, valorile?
Accepti sau decizi sa faci o schimbare care va fi binecuvantare pentru tine si ti-e frica?
Iti folosesti cu adevarat puterea interioara, ai incredere in tine?
Iata cateva intrebari pe care ti le vei pune in aceasta luna pentru ca e necesar sa treci orice fel de provocari FIIND TU, e necesar sa incepi sa iti folosesti puterea interioara si sa nu te mai ascunzi ca un copil speriat. E timpul sa nu mai pui presiune pe tine, sa dai mai departe sarcinile care iti apasa umerii si sa te bucuri cu adevarat de viata.
Cand ai ras ultima data cu pofta? Cand ai facut ultima data un gest prostesc? Sa traiesti cu adevarat conform valorilor si principiilor tale inseamna sa fii relaxat si atunci cand vine peste tine o schimbare sa ai puterea sa o binecuvantezi.

IUNIE
Arhanghelul Jofiel vine in aceasta luna sa te ghideze si sa iti arate frumusetea sufletului. EL te ajuta sa te vezi ca o STEA care ii ghideaza pe altii si care este minunata doar pur si simplu ca este... e o stea pe cer si atat. Asa si tu, esti minunat doar pentru ca esti, asa ca nu trebuie sa faci eforturi pentru ca visele tale sa se realizeze, e nevoie doar sa CREZI, in Dumnezeu, in tine si sa lasi trecutul in spate. E timpul sa te abandonezi mai mult vointei lui Dumnezeu, sa ii dai LUI fraiele vietii tale. Spre sfarsitul lunii iti va scoate in cale o persoana care te va ajuta si te va sustine. Ori vei face un curs cu aceasta persoana sau te va ghida legat de o noua etapa a vietii tale.

IULIE
AI INCREDERE SI ACTIONEAZA! Da, vei face ceva nou, vei incepe ceva, vei gandi altfel, insa nu mai tot analiza, FA! O luna in care te vei arunca, o luna in care vei invata mult... vei citi mult, vei cunoaste multi oameni, o luna care te va propulsa... asta daca nu te lasi prea coplesit de toate. Nu uita ca ai aripi si poti zbura, depinde de tine ceea ce alegi. Insa ai incredere in planul divin, chiar daca nu stii CUM, fa primul pas, doar apoi se vor aranja toate. Intotdeauna exista un APUS... si intotdeauna SOARELE apoi decide sa rasara din nou.


AUGUST
Asadar soarele intotdeauna rasare, asa si TU, vei renaste, vei lasa totul in urma, si posibilitatile incep sa se astearna in calea ta. Fii atent la ceea ce simti, fii atent la intuitie pentru ca ea te poate ghida, ego-ul va vrea altceva si poate CREA false scenarii doar ca sa te impresioneze. Vezi sa nu te pacaleasca, dar daca cumva o face vezi capoti intotdeauna schimba ceva ce tu ai creat. Uita-te dupa ceea ce pare MAGIC in viata ta si nu ceea ce pare LOGIC. Vei gasi solutii in cele mai neasptate locuri, vei primi raspunsuri in cele mai neasteptate forme. Priveste-ti maretia!


SEPTEMBRIE
Focuseaza-te pe intentiile tale, nu te lasa distras din drum, nu te lasa amagit pentru ca vei evolua rapid si te vei ridica extraordinar daca vei decide sa vezi totul dintr-o alta perspectiva. Arhanghelul Chamuel vine si iti spune din nou ca ai nevoie de o SCHIMBARE, este vorba mai mult despre o ELIBERARE, vei simti cum mai dai jos si ultimele straturi de compromisuri, de masti si iluzii. Incepi sa te SIMTI mai bine si sa fii tu mai bine cu tine. Roaga-te mult si la Fecioara Maria, cauta si prezenta MAMEI, ai nevoie de energia materna in aceasta perioada, daca sunt aspecte de vindecat in aceasta arie, fa-o acum. E momentul propice. Esti in siguranta, sa nu uiti nicidoata asta, iar atunci cand iti urmezi drumul DOAR lucruri bune se intampla.


OCTOMBRIE
Arhanghelul Sandalfon vine sa te ajute si sa te sustina cu ghidarea lui Divina. El si ingerii iubirii te ajuta sa-ti gasesti menirea, te ajuta sa manifesti ceea ce iti doresti, vor aparea oameni noi in cale, vor fi schimbari in stilul tau de viata. In aceasta perioada vei primi multe mesaje (mai ales prin muzica) dar si prin energia vindecatoare a iubirii, pe care o vei simti din plin. O luna in care ti se vor deschide multe alte cai care te duc spre implinirea scopului tau in aceasta viata. O luna in care se clarifica si viata ta personala.


NOIEMBRIE
Dorintele tale devin realitate, esteo luna a bucuriei, a ROADELOR. Acum culegi tot ceea ce ai semanat aproape tot anul. Acum insa trebuie sa iti asumi noi angajamente, acum e necesar sa TE ASUMI si sa mergi mai departe pe calea care ti-a fost aratat. E necesar sa asculti intuitia, sa mergi in directia iubirii si sa te ridici deasupra FRICI.  Da, acum ca ti s-a relevat ceea ce ai de facut si dorinta se implineste, vei afla probabil care e menirea ta, ti se va clarifica viata intr-un fel sau altul, abia acum incepe responsabilitatea si asumarea. Insa nu esti niciodata singur!

DECEMBRIE
E timpul bilanturilor, si asa cum seintampla de obicei, incepem sa fim nerecunoscatori, ne-am fi dorit mai mult, am fi putut mai mult. Nu suntem recunoscatori nici cu noi, nici cu ceea ce Dumnezeu ne-a daruit. E timpul sa intelegem ca totul se intampla exact atunci cand trebuie. Sa ne ridicam deasupra fricii si neimplinirilor si sa practicam recunostinta. Stim ce avem de facut, si mai ales profesional e timpul sa ne asezam pe acel TRON menit pentru fiecare dintre noi. E timpul sa ne vedem maretia, e timpul sa visam MARET, si sa intelegem ca, da, NOI, fiecare dintre noi a venit pe viata asta pentru a face ceva MARET, nimic nu este imposibil, insa intotdeauna ceea ce primim este in primul rand ceea ce cerem si apoi ceea ce este potrivit pentru noi. E timpul pentru noi intentii si un nou an 2015 si mai MARET. 2015 va fi anul cu adevarat al ROADELOR.

Sa avem un AN 2014 usor si plin demagia schimbarilor. Sa binecuvantam tot ceea ce vine spre noi.
Asa sa fie si asa este!

By Delia Muresan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu